Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']wez to ja sie tu teraz bede bala wchodzic a jak mnie zbanuja :mdleje::o ja bez dogomani to jak bez reki :D:D[/QUOTE]

Kochana, bez ręki da się żyć :evil_lol: Dobrze, że nie stracisz jej na zawsze ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']matko ta mnie bedzie za slowko łapac :D:D[/QUOTE]

To jest właśnie najfajniejsze :evil_lol: Lubię się czepiać :diabloti:

Posted

[quote name='wiki4']No, Aniu to Ci się narobiło :evil_lol:

Ciekawa jestem za co Cię zbanowali, ale skoro Ty sama nie wiesz, to ja na pewno nie :lol:
W każdym razie wraz z Ajlu powrócą 11.01 ;)[/QUOTE]
O kurka to się porobiło :shake:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Witamy sie jak sie ma zwierzyniec..a zdjecow zero :placz::mad:[/QUOTE]

Będą zdjęcia, jak Ania przyjdzie bo.... KUPUJE SOBIE LUSTRZANKĘ :multi:

Posted

Wieści od Anusi :lol:

[B]''[COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]A mili roznosi dom,ajlu biedna sterroryzowana przez rzucajaca sie na nia mili. Normalka. Slimaki wisza jak nietoperze do gory nogami a gryzonie buszuja bo rano jedzonko bylo:-) pozdrow shiraikow:-)''

:p
[/FONT][/COLOR][/B]

Posted

wiki4 napisał(a):
To jest właśnie najfajniejsze :evil_lol: Lubię się czepiać :diabloti:

Taka młoda a już ma zadatki na dobrą żonę ;)

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
wwwooow lustrzanke to super :multi::multi: beda sliczniaste fotki :loveu: a moze ja zbanowali za to za kartki wysyłała :roflt: bo juz teraz jedna osobe za to zbanowali :D:D

To dobrze, że mnie nie dorwali :evil_lol: Wcale nie jedną... :roll: Chociaż raz, no dobra dwa razy w roku mogliby so odpuścić :roll:

QQk napisał(a):
Taka młoda a już ma zadatki na dobrą żonę ;)

Ciekawy, który ze mną wytrzyma :evil_lol:
Musi mieć kasę, żebym mogła schron założyć i dobrze żeby mi było. I tylko żebym go przed studiami nie spotkałam bo łeb urwę :mad: Może często pracować, chata wolnaa :multi: I żebym mu gotować nie musiała :-o Po jednym daniu by zrezygnował :p

Anusia Was pozdrawia gorąco i tęskni za Wami :loveu: