Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiki4 napisał(a):
Suuper :loveu:

Tylko nie miałby mi go kto dowieźć :watpliwy: Jesteś chętna? :diabloti: Przy okazji utulisz Lisę, a ja ślimaka :evil_lol:

a pomysl dobry ale pracuje i zadko kiedy mam kilka dni po kolei wolnych, bo tak na 3min byc u ciebie to zadna radosc, Lisa by musiala byc porzadnie wysciskana i wymiziana przezemnie ;) no i ten twoj sliczniasty kot, ah tylko tulic ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a pomysl dobry ale pracuje i zadko kiedy mam kilka dni po kolei wolnych, bo tak na 3min byc u ciebie to zadna radosc, Lisa by musiala byc porzadnie wysciskana i wymiziana przezemnie ;) no i ten twoj sliczniasty kot, ah tylko tulic ;)

W święta ! :evil_lol: Przed chwilka była p. Sabinka u mnie i Lisa miała radochę nie z tej ziemi :diabloti:

Posted

a w swieta tez pracuje, ja mam zmianowa prace i mam zmiany od 6 do 6 i przez 7dni w tygodniu, pracuje po 8h i wolne zadko kiedy moge sobie ulozyc bo jest bardzo duzo konsultantow i nie odemnie to zalezy ;) ale moze cos bym wykombinowala ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
a w swieta tez pracuje, ja mam zmianowa prace i mam zmiany od 6 do 6 i przez 7dni w tygodniu, pracuje po 8h i wolne zadko kiedy moge sobie ulozyc bo jest bardzo duzo konsultantow i nie odemnie to zalezy ;) ale moze cos bym wykombinowala ;)

Fajnie by było :lol: A w ferie ? :cool3:

Posted

[quote name='wiki4']Fajnie by było :lol: A w ferie ? :cool3:

nie ma szans:p dopiero na wakacje, chyba ze celowo sie "rozchoruje" i pojde na zwolnienie:diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']http://i6.instantgallery.pl/a/an/anusiaiajlu/d92c47abec5cb0809336904ba2b9e17e118886.jpg

Sliczne focia dzieciaczek i psiaczek :loveu::loveu::loveu:

to dziecko siostry posiada wrodzone ADHD i nie do wyrosniecia:evil_lol: a Ajlu ma podobnie, zgrana z nich para, jak wychodza na dwor ludzie z sasiedniego osiedla okna zamykaja bo wszedzie ich slychac:evil_lol:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i2.instantgallery.pl/a/an/anusiaiajlu/fc035ad40d6d3fdee7c478f21da68fd2120622.jpg
sliczniasta ta fotka :loveu:
http://images38.fotosik.pl/229/131d9d570bf6c4a9med.jpg
:loveu:

oo wzielas kilka z tych slimakow :O kiedyś obserwowałam tamten watek ale pozniej gdzies zgubiłam :eviltong:

* mi tez sie podoba:loveu:
*kicia tylko na zdjeciach taka ladna, bo lobuz z niej:evil_lol:

wzielam kilka i sa i zra wszystko:loveu:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://i8.instantgallery.pl/a/an/anusiaiajlu/d5f97bdb917005e01293808c8a105b3e113998.jpg
Boginia Ajlu :loveu::loveu:

( sry ze tak post pod postem ale edytowac nie moge jakies errory :eviltong:)

a tu Ajlu byla jakies kilka kg mniej, teraz sie spasla sucz:diabloti:

:mad::loveu: ja tez czasami nie moge edytowac:p

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Ne lubie slimakow...jakos mnie obrzydzaja ...

Nie znasz się :evil_lol:

Ja go chcęęę :eviltong:
A jak nie będę miała rasowego to zwykłego winniczka :diabloti:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Ne lubie slimakow...jakos mnie obrzydzaja ...

mnie też obrzydzają i np w domu bym mieć nie mogła :shake:no ale jak by był jaki biedny czy coś no to uratowałabym :D

Jak byłam mała hodowałam ślimaki :D:D:evil_lol:( oczywiscie do domu nie znosilam bo mama by mnie z nimi z domu wyrzucila :D)
ale mialysmy ( ja i kol) takie pudelko na jakies bizuterie i tam dawalysmy im trawke i sobie z nich zrobilysmy taka rodzinke pamietam byla slimaczka Barbara :roflt: i ślimaczek Radek :lol: Wenezuela też była buaha :D:D a reszty nie pamietam :D:D

Posted

Jejuuuuuuuu ale Ty masz dużo tych zwierzaków :crazyeye: u mnie rodzice nawet na jednego psa sie nie zgodzili i musialam go przemycic do domu podstepem :evil_lol: piesek przesliczny :loveu::loveu::loveu: kicia ma cudne oczęta no i gryzonie bardzo pocieszne :lol: za slimakami jakos nie przepadam ale mi nie przeszkadzaja :lol:

widze ze lubisz dodawac duzo zdjec wiec bede bardzooo czesto was odwiedzac bo strasznie lubie ogladac zdjecia zwierzakow :multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jejuuuuuuuu ale Ty masz dużo tych zwierzaków :crazyeye: u mnie rodzice nawet na jednego psa sie nie zgodzili i musialam go przemycic do domu podstepem :evil_lol: piesek przesliczny :loveu::loveu::loveu: kicia ma cudne oczęta no i gryzonie bardzo pocieszne :lol: za slimakami jakos nie przepadam ale mi nie przeszkadzaja :lol:

widze ze lubisz dodawac duzo zdjec wiec bede bardzooo czesto was odwiedzac bo strasznie lubie ogladac zdjecia zwierzakow :multi::multi::multi::multi:

juz nie moge doczekac sie nowego aparatu, niedlugo moze juz zakupie:p i wtedy bedzie fulll zdjec, lubie robic fotki zwierzakom, jak wroce dzis z iluminacji to wstawie filmik i zdjecia, teraz musze uciekac

i bardzo fajnie ze sie podoba:loveu: pozdrawiam

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']mnie też obrzydzają i np w domu bym mieć nie mogła :shake:no ale jak by był jaki biedny czy coś no to uratowałabym

Jak byłam mała hodowałam ślimaki oczywiscie do domu nie znosilam bo mama by mnie z nimi z domu wyrzucila :D)
ale mialysmy ( ja i kol) takie pudelko na jakies bizuterie i tam dawalysmy im trawke i sobie z nich zrobilysmy taka rodzinke pamietam byla slimaczka Barbara :roflt: i ślimaczek Radek :lol: Wenezuela też była buaha :D:D a reszty nie pamietam :D:D

:diabloti: ja tez musze je ponazywac, dobre pomysly mi dalas Radzo i Wenezuela dobre hahaha
ja jak bylam mala z siostra mielismy zaby i jaszczurki, koniki polne i slimaki ale to nie w domu, zawsze na wakacjach na wsi cos udzielalo nam sie opiekowanie i pomaganie zwierzetom;)

[quote name='wiki4']Nie znasz się :evil_lol:

Ja go chcęęę :eviltong:
A jak nie będę miała rasowego to zwykłego winniczka :diabloti:

Wiki ja tez chce miec jeszcze winniczka ale narazie wszystkie sie pospaly i dopiero na wiosne:razz:

[quote name='Shirai - Koki']Ne lubie slimakow...jakos mnie obrzydzaja ...
:p ja nie lubie tych bez muszli, sa ochydne!!! a te mi nie przeszkadzaja:evil_lol:

[SIZE="5"]wieczorem beda fotki i filmiki

Posted

hejka:hand: mam kilka filmikow z choinki i z Mili w wannie, ale to moze pozniej wstawie, narazie ogarniam allegro i prezenty dla dzieciakow:roll: ale tego duzoo za moich czasow to tylko lalki i samochody a teraz:crazyeye: nie wiadomo co wybrac.