Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jejku jaka kruszynka z tej kiciusi...w pudeleczku takim sie miesci...anusia, ale masz kosmitow w domu :-) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 kruszynka a jaka wszedobylska dzis siedziala w pralce :) otwartej oczywiscie... uwielbia byc blisko ludzi, jak sie ja zamknie sama w pokoju drze ryja na calego!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 wybralam kilka imion ktore by pasowaly do kici: *Abi *Mili *Czeska *Hami ja jestem za Abi lub Mili, siostra za Czeska a mamie podobaja sie wszystkie,i jak tu nazwac kota ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 no to juz jeden glos wiecej, wezme pod uwage, narazie ciezko myslimy:) Quote
Betbet Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Abi fajnie pasuje do ajlu:) A tu masz pozdrowienia od "rodzinki", która dostała cotygodniowy deserek;) http://www.youtube.com/watch?v=Mcr2Cw1Ya5w Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 no i po wielkich dyskusjach [SIZE="6"]koteczka dostala imie [SIZE="5"]MILI w zdrobnieniu Mileczka, Milusia(chociaz lobuz z niej) a w zgrubieniu Milagros takie salonowe i tez ze Zbuntowanego aniola:evil_lol: bo prawie diabel z niej:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Abi ma na drugie :) bo tez nam sie podoba Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Betbet jakos nie poznalabym ze to rodzinka moich, moja sa innej budowy takie dlugie i rozlazle a twoje takie krociotkie, a kolor siersci taki sam:) a i pozdrow mysie od ich mamusi... Quote
*anusia&ajlu* Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 no i Mili doczekala sie swojej obrozki i szelek ale niestety jeszcze za duze, ogolem ona bedzie drobniutkim kotkiem i nie wiem czy nie za duze te rzeczy kilka zdjec z sesji z moim chrzesniakiem ;) i jezor Ajlu sorki za jakosc zdjecia robione telefonem Quote
Ewa&Duffel Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witamy się :) Śliczne zwierzaki :) Kicia jest przesłodka, a jak uroczo wygląda w tych szeleczkach :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 a dziekujemy, dziekujemy ;) tylko szeleczki za duze, mam nadzieje ze troszke do nich urosnie i bedziemy chodzic na spacerki na dzialki, bo Mili do tych odwarznych kotkow nalezy niczego sie nie boi, ostatnio szlismy do weta byla na raczkach i zadnej paniki nie bylo ;) Quote
Betbet Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 uwielbiam jak dziecku sie powie, że ma delikatnie trzymac zwierzaczka i wtedy dzieci tak fajnie składają rączki do tego:D mała boska, a szeleczki dają po oczach odblaskami:) róziooooowe?:) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 P{atryk tylko tak do zdjec delikatnie ;) bo kot na jego widok juz sie chowa :) a rozowa bo to kicia i ja lubie rozowy ;) Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Mili super bardzo mi sie podobno :multi::multi::multi:, ja bylam za Mili :loveu: Quote
gosiulaa Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Witamy :loveu: fajne szelki :) jak kicia wyrośnie na pewno będą dobre... Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Mili super bardzo mi sie podobno :multi::multi::multi:, ja bylam za Mili :loveu: aaa mi tez, wzielam to pod uwage, ze Shiraikom sie podoba ;) hejka gosiulaa zaraz duzooo zdjec wstawimy ;) a do szelek przyzwyczajamy chociaz za duze sa, ale pozniej bede chodzic z nia na dzialki Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 no to zaczynamy tu troszke wspomnien wakacyjnych, zeby sie cieplej zrobilo, tesknie za takim widokiem i sloneczkiem:loveu: i moje 2 cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Mili, jak do nas przyszla to takie malusie bylo w jedna raczke sie miescila, a teraz juz zmienia kolor na bardziej czarny z siwymi przeswitami i wieksza sie robi:loveu: rosnie nam dziewczyna... super wyrazne Ajlu:evil_lol: pilnuje gryzaka zeby nikt go nie ukradl i nie dotknal, samolub z niej:eviltong: moj koci szal, ulubiona pozycja spania kota Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 rzadko kiedy lezy tak spokojnie:evil_lol: bo przewaznie gryzie wszystko co napotka gryzon:diabloti: cdn Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 i dwa najladniejsze moja mordka gryzaca i wkurzona Mili i na dzis koniec :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [SIZE="6"]duuuuuzio zdjec na poprzedniej stronie !!!ZAPRASZAMY!!!:multi: Quote
wiki4 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://images43.fotosik.pl/231/268dfab374c20fd6med.jpg Super :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Gdyby Shreka krecili teraz Mili role kota mialaby pewna...te oczyska :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [quote name='wiki4']http://images43.fotosik.pl/231/268dfab374c20fd6med.jpg Super :loveu: :loveu: moj kochany stworek:loveu: [quote name='Shirai - Koki']Gdyby Shreka krecili teraz Mili role kota mialaby pewna...te oczyska :diabloti: a Mili ma na ksywe Mili Torpeda:loveu: szczegolnie o 3 rano, tak biega tak lata ze sapie:evil_lol: a ja siedze w nocy i padam ze smiechu:diabloti::roflt: Quote
Recommended Posts