Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i po wielkich dyskusjach [SIZE="6"]koteczka dostala imie [SIZE="5"]MILI
w zdrobnieniu Mileczka, Milusia(chociaz lobuz z niej) a w zgrubieniu Milagros takie salonowe i tez ze Zbuntowanego aniola:evil_lol: bo prawie diabel z niej:loveu:

Posted

no i Mili doczekala sie swojej obrozki i szelek ale niestety jeszcze za duze, ogolem ona bedzie drobniutkim kotkiem i nie wiem czy nie za duze te rzeczy kilka zdjec z sesji z moim chrzesniakiem ;)

i jezor Ajlu

sorki za jakosc zdjecia robione telefonem

Posted

a dziekujemy, dziekujemy ;)
tylko szeleczki za duze, mam nadzieje ze troszke do nich urosnie i bedziemy chodzic na spacerki na dzialki, bo Mili do tych odwarznych kotkow nalezy niczego sie nie boi, ostatnio szlismy do weta byla na raczkach i zadnej paniki nie bylo ;)

Posted

uwielbiam jak dziecku sie powie, że ma delikatnie trzymac zwierzaczka i wtedy dzieci tak fajnie składają rączki do tego:D
mała boska, a szeleczki dają po oczach odblaskami:) róziooooowe?:)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Mili super bardzo mi sie podobno :multi::multi::multi:, ja bylam za Mili :loveu:

aaa mi tez, wzielam to pod uwage, ze Shiraikom sie podoba ;)

hejka gosiulaa zaraz duzooo zdjec wstawimy ;) a do szelek przyzwyczajamy chociaz za duze sa, ale pozniej bede chodzic z nia na dzialki

Posted

Mili, jak do nas przyszla to takie malusie bylo w jedna raczke sie miescila, a teraz juz zmienia kolor na bardziej czarny z siwymi przeswitami i wieksza sie robi:loveu: rosnie nam dziewczyna...

super wyrazne Ajlu:evil_lol:

pilnuje gryzaka zeby nikt go nie ukradl i nie dotknal, samolub z niej:eviltong:

moj koci szal, ulubiona pozycja spania kota