*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 po jedzonku troszke spokojniejsza i zasnela: bylo pyszne cudowna mordka a kuku: i Ajlu, madry pies, pancia pogramy w karty:diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 slimaki, mysla ze sa nietoperzami:diabloti: bialaskow nie bylo wi\dac bo sie zakopaly, a maluszka blokowego nie da rady zrobic zdjecia bo to taki okruszek:loveu: i moje gryzonki:loveu: banda odpoczywa Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 dooopcie:loveu: znowu banda uciekamy, chodzcie podsadze was:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Edzia i myszki:loveu: u tej po prawej widac narosl:-( mamusia Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 i sprobuje wrzucic filmik z Edzia:loveu: moj krzykacz kochany:loveu: YouTube - MOV00072 sprawdzcie czy dziala? Quote
Betbet Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 dziala:loveu: chodzi i saleje, chodzi i saleje - zdurnialam kto to mowi;) Quote
Shirai - Koki Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Kurna ile masz zwierzakow....a slimaki to na obiad juz przygotowane :evil_lol:...kicia slicznie spi :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Betbet napisał(a):dziala:loveu: chodzi i saleje, chodzi i saleje - zdurnialam kto to mowi;) to mowi moj chrzesniak 4letni, teraz mam chwile wolnego to go pilnuje i zawsze mi pomaga dziecko w sprzataniu i karmieniu, ostatnio nawet trzymal slimaki bo im prysznic robilismy, bedzie mial tak jak cala rodzina wspaniale podejcie do zwierzat, tylko czasami go troszke nosi z tymm chodzi i szaleje, on caly czas cos robi i najwiecej gada:p Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Kurna ile masz zwierzakow....a slimaki to na obiad juz przygotowane :evil_lol:...kicia slicznie spi :loveu: 10 gryzoni, pies, kot, slimaki i 2akwariumy z rybkami:loveu: zawsze u mnie bylo duzo zwierzakow, zwlaszcza gryzoni, slimaki adoptowane:cool3: i ich nie zjem:p Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 a moim marzeniem jest miec jeszcze do tej bandy grzywacza chinskiego:loveu: przepadam za ta rasa:loveu: Quote
akira Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ja też chciałam sobie takiego sprawić :diabloti: ale jak dla mnie troche za mały chyba ;p i nie było żadnych interesujących ;] Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 ja nie moge miec duuzego psa chociaz uwielbiam dobermany i dogi niemieckie, no jezeli chodzi o rasowe:p bo mialam Loleczke w domu byla duzym psiakiem mix ON i ja pozwalam kazdemu zwierzeciu wejsc na glowe i lubie rozpieszczac wiec taki maluchny jest jeszcze do opanowania bo do gardla sie nie rzuca:diabloti: jakby co:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 huhu jakie małe zoo :loveu::loveu: a ja u tej prawej czarnej myszki nie widzialam narosli gdzie ona ja ma ? sliczne fotki :loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 ma kolo lapki przedniej, z boku gorzej wyglada:-( niestety, kiedys moj chomiczek tez takie mial:-( dzieki, fotki dzis jeszcze tez postaram sie dodac:loveu: Quote
gosiulaa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ale masz super klatke dla myszoskoczków!!:loveu: ja mam 2 czarne myszoskoczki :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 to byla kiedys dla koszatniczek ale juz za TM, nie lubie jak tak szybko odchodza gryzonki, juz ich tyle mialam:roll: i za kazdym razem rycze :oops: a myszoskoczki sa przekochane, zaczelam je lubic jakies kilkanascie lat temu, moj pierwszy myszoskoczek byl czrno-bialy, przezyl u mnie prawie 6 lat:loveu: kochaniutkie sa te stworzonka Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 to my sobie troszke poprzypominamy, niedawno na tymczasie mialam Loleczke z watku: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sabaw-typie-matka-12-szukamy-domu-119698/index79.html#post12273185 kochany, przytulasny psiaczek zdjecia by esperanza: greyhund:loveu: Ajlu po Loleczce sie niesamowicie zmienila, przestala az tak bardzo i panicznie bac sie duzych psow, no i wogole spowazniala na samym poczatku, a jak poszla do adopcji to niesamowicie tesknila taka przywalona lazila, ale chodzimy czasami na spacerki z Lola i jej nowa opiekunka:loveu: Quote
Betbet Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 zajrzyj do nas kochana...pełen dramat bo mam tymczas wbrew zakazowi...posiadania zwierząt (myszky są wyjęte spod tej jurysdykcji) http://www.dogomania.pl/forum/f1165/malutka-szczeniorka-wywalona-na-ulice-potrzebny-dobry-ds-173612/ Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 zajrze, zajrze ale nie moge miec narazie tymczasow:shake: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Betbet']zajrzyj do nas kochana...pełen dramat bo mam tymczas wbrew zakazowi...posiadania zwierząt (myszky są wyjęte spod tej jurysdykcji) http://www.dogomania.pl/forum/f1165/malutka-szczeniorka-wywalona-na-ulice-potrzebny-dobry-ds-173612/ a propo znajdywania psow, jak jeszcze mialam u siebie Loleczke tez znazlam sunke dorosla husky ale moje wredoty jak zobaczyly 3 psa w domu oszalaly, w nocy dzwonilam po patrol zeby odwiezli na Paluch ale na szczescie psina miala chip i sie odnalazl wlasciciel Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 kicia przeszkadza:loveu: tu leniuchuje mordka:loveu: Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://images45.fotosik.pl/227/43ec15f2d7c5051dmed.jpg ''Nie ma mnie'' :loveu: Napisz do mnie na GG bo wiem, że zapisałaś sobie moje, a ja nie wiem które to ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 moja kluska:loveu: wariatek:loveu: nosio:loveu: tak mi wygodnie...:p i na koniec:evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 http://images38.fotosik.pl/222/52bc30fa1d4c40abmed.jpg Śłitaśny, mokrusi kinolek :loveu: http://images44.fotosik.pl/226/5e3a0f1f9f5bd8ffmed.jpg Znudziło się pozowanie :lol: Quote
Recommended Posts