Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betbet napisał(a):
dziala:loveu: chodzi i saleje, chodzi i saleje - zdurnialam kto to mowi;)

to mowi moj chrzesniak 4letni, teraz mam chwile wolnego to go pilnuje i zawsze mi pomaga dziecko w sprzataniu i karmieniu, ostatnio nawet trzymal slimaki bo im prysznic robilismy, bedzie mial tak jak cala rodzina wspaniale podejcie do zwierzat, tylko czasami go troszke nosi z tymm chodzi i szaleje, on caly czas cos robi i najwiecej gada:p

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Kurna ile masz zwierzakow....a slimaki to na obiad juz przygotowane :evil_lol:...kicia slicznie spi :loveu:

10 gryzoni, pies, kot, slimaki i 2akwariumy z rybkami:loveu:

zawsze u mnie bylo duzo zwierzakow, zwlaszcza gryzoni, slimaki adoptowane:cool3: i ich nie zjem:p

Posted

ja nie moge miec duuzego psa chociaz uwielbiam dobermany i dogi niemieckie, no jezeli chodzi o rasowe:p bo mialam Loleczke w domu byla duzym psiakiem mix ON i ja pozwalam kazdemu zwierzeciu wejsc na glowe i lubie rozpieszczac wiec taki maluchny jest jeszcze do opanowania bo do gardla sie nie rzuca:diabloti: jakby co:evil_lol:

Posted

to byla kiedys dla koszatniczek ale juz za TM, nie lubie jak tak szybko odchodza gryzonki, juz ich tyle mialam:roll: i za kazdym razem rycze :oops:

a myszoskoczki sa przekochane, zaczelam je lubic jakies kilkanascie lat temu, moj pierwszy myszoskoczek byl czrno-bialy, przezyl u mnie prawie 6 lat:loveu: kochaniutkie sa te stworzonka

Posted

to my sobie troszke poprzypominamy, niedawno na tymczasie mialam Loleczke z watku:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/sabaw-typie-matka-12-szukamy-domu-119698/index79.html#post12273185
kochany, przytulasny psiaczek
zdjecia by esperanza:

greyhund:loveu:

Ajlu po Loleczce sie niesamowicie zmienila, przestala az tak bardzo i panicznie bac sie duzych psow, no i wogole spowazniala na samym poczatku, a jak poszla do adopcji to niesamowicie tesknila taka przywalona lazila, ale chodzimy czasami na spacerki z Lola i jej nowa opiekunka:loveu:

Posted

[quote name='Betbet']zajrzyj do nas kochana...pełen dramat bo mam tymczas wbrew zakazowi...posiadania zwierząt (myszky są wyjęte spod tej jurysdykcji)

http://www.dogomania.pl/forum/f1165/malutka-szczeniorka-wywalona-na-ulice-potrzebny-dobry-ds-173612/

a propo znajdywania psow, jak jeszcze mialam u siebie Loleczke tez znazlam sunke dorosla husky ale moje wredoty jak zobaczyly 3 psa w domu oszalaly, w nocy dzwonilam po patrol zeby odwiezli na Paluch ale na szczescie psina miala chip i sie odnalazl wlasciciel