Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i jeszcze Edzia, moj pokrecony chomiczek, reaguje na imie, uwielbia jesc i jest troszke pulchnym chomiczkiem:

a taka jest zla, jak sie okaze ze rzecz jest nie jadalna:evil_lol:

slicznotka:loveu:

no i jeszcze Ajlu

jaka jestem grozna wrrr

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ooo to milo z twojej strony :loveu::loveu: wlasnie zaraz do schronu jade wiec wycaluja ja od ciebie :loveu:
a ogłoszeń ma kilka :) ale oczywiscie jak dorobisz wiecej to bedzie fajnie :multi:

tylko ze te linki co mi podrzucilas to tylko 3mi dzialaja, zrobilam wyrozniona alegratke i allegro dla pieknej Dereszki, superasnie ze ja wymizialas, moze dostanie szanse jest boska:loveu:
zreszta napisalam na watku rzeszowskim

pozniej dodam troszke zdjec gryzoni bo dzis chwilke biegaly w wannie bo sprzatala, czy ktos umie wstawic filmik? bo mam nagrany jak moja chomiczka wredota skrzeczy:loveu: juz drugi chomik ktory mam u siebie i mozna z nim gadac:cool3:
a i myszka ktora mam z azylu z konstancina ma narosl na lapce, niestety starosc nie radosc, smutne:-(

Posted

[quote name='NATKA']Witam :multi:
zwierzyniec imponujący ;)
a sunieczka rozbrajająca szczególnie na tej fotce :loveu:
http://images38.fotosik.pl/221/e970f9730b865746med.jpg

a sunieczka, dzis prawie capnela mojego kolege, bo kociaka chcial wziasc na rece:diabloti:
mowilam ze Ajlu ma co moje to nie oddam widocznie kociaka tez juz se przygarnela:evil_lol:
nie lubi facetow:mad: i nie umiem tego oduczyc, probujemy juz na 1000sposobow a ona i tak swoje widocznie tak juz musi byc bab nie tyka:loveu:

Posted

Nie cytuj każdej fotki po kolei :mad:

Przy każdym poście masz taki obrazek , powciskaj go przy tych postach, na które chcesz odpowiedzieć i potem normalnie na dole ;)

Cześć rano :loveu:

Posted

Witamy :diabloti: super zwierzyniec :loveu:

Dziękuje Ci bardzo za ogłoszenie naszych psiaków... a jeśli chodzi o linki do ogłoszeń, które wysłała Ci Paulina... to wszystkie chodzą tylko do twojej galerii są jakoś źle skopiowane :eviltong:

Posted

gosiulaa napisał(a):

Dziękuje Ci bardzo za ogłoszenie naszych psiaków... a jeśli chodzi o linki do ogłoszeń, które wysłała Ci Paulina... to wszystkie chodzą tylko do twojej galerii są jakoś źle skopiowane :eviltong:

ja skopiowałam tak jak ty miałaś :roll: a ze sie jakos schrzanilo w linkach to nie moja wina :evil_lol:

Posted

ja skopiowałam tak jak ty miałaś :roll: a ze sie jakos schrzanilo w linkach to nie moja wina :evil_lol:

Nie obwiniam za to Ciebie... spokojnie :evil_lol:

Posted

cześć wątku, ludziom z wątku, wątku z ludzi i zwierzyńcowi!
więcej zdjęć mychalek chcemyyyy!!;)
ta Twoja ajlu jest takim psem jakiego mogłabym własnie mieć aaaaaaaach:)

Posted

[quote name='Betbet']cześć wątku, ludziom z wątku, wątku z ludzi i zwierzyńcowi!
więcej zdjęć mychalek chcemyyyy!!;)
ta Twoja ajlu jest takim psem jakiego mogłabym własnie mieć aaaaaaaach:)

zdjecia juz wstawiam i myszolkow i kotka i 2 slimakow

a tak na serio nie wiem ile bys wytrzymala z Ajlu, ona ma adhd:loveu: i skacze i biega i lize i sie chce bawic i teraz chce dorownac kotu i skakac bo lozkach i po mebalach, ohh jaka rewolucje nam kotek robi w domu:diabloti:

a betbet zobacz jakie cudo w rzeszowskim schronisku:

strasznie podobna do Ajlu

a i takie cudo z duuuzymi uszami:

Posted

a filmik dodajesz na youtube i dajesz tutaj link ;)

zaraz sprobuje...

gosiulaa napisał(a):

a takie pieknosci warto oglaszac bo szkoda zeby siedzialy w schronie, dzis porobie Bezie tez:loveu: