łamAga Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 hej hej ;) wieki mnie tu nie było ;) podziwiam Twoje pieknosci na Fb ale i tutaj od czasu do czasu zaglądam w poszukiwaniu foteczek ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 wszystkie fotki z dgm zniknęły nie mam siły wstawiać i żeby pozniej one ginęły :( na fb nic nie ginie i szybciej się dodaje fotki dlatego tam dodaję częściej;) Quote
łamAga Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):wszystkie fotki z dgm zniknęły nie mam siły wstawiać i żeby pozniej one ginęły :( na fb nic nie ginie i szybciej się dodaje fotki dlatego tam dodaję częściej;) Mój maż uzywa żaby do wstawiania zdjec na molosy i tez mu zdjecia znikaja , ja uzywam fotobucketa i nic nie ginie ;) wiec polecam ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted October 25, 2012 Author Posted October 25, 2012 ja ostatnio wstawiałam fotki z fb i zniknęły, a ja mam konto na fotosiku ale nie chce mi sie wgrywać osobno, wolę szybszą metodę na fb ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Fakt, pod względem prostoty i szybkości, to FB wygrywa:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ajlu nakrzyczała na mnie, że nie umieściłam reklamy mojego bazarku w jej Galerii. No to umieszczam:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238920-TOTALNY-MISZ-MASZ-NA-URGO-I-TIN%C4%98-do-31-01-2013-r-godz-20-59 Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 no jak już Asia odświeżyła galerię wstawię kilka fotek :) tu mój kochaniuteńki Boogie :loveu: a tu Boo z dyplomami Młodzieżowego Championa i Dorosłego Championa :loveu: a i chyba się nie chwaliliśmy, że w Zabrzu skończyliśmy dorosły championat, Boo wygrał porównanie o najlepszego psa w rasie i zgarnął BOBa i na finałach zajęliśmy 1 miejsce :loveu: a tu moje wariaty w skrócie :loveu: aktualna fotka :) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 też aktualne, Yogi synek Boogiego:loveu: wariat:evil_lol: zabawa tatuś i synek, Boo i Yogi :) znajdz psa:evil_lol: Quote
puchu Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Gratulacje :loveu: Yogi jednak został z wami? Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='puchu']Gratulacje :loveu: Yogi jednak został z wami?[/QUOTE] dzięki :) a Yo został przemyślanym prezentem urodzinowym dla siostry ;) ma się dobrze :D Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Ajlu, nie chcę byc złym prorokiem, ale foteczki do wstawiłąś stanowczo za duze;) Oby Mod sie nimi nie zainteresował... A zdjęcia i Boo i Yogiego widziałam juz na FB. ale za kazdym razem oglądam z dużą ciekawością:) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Asiaczek']Ajlu, nie chcę byc złym prorokiem, ale foteczki do wstawiłąś stanowczo za duze;) Oby Mod sie nimi nie zainteresował... A zdjęcia i Boo i Yogiego widziałam juz na FB. ale za kazdym razem oglądam z dużą ciekawością:)[/QUOTE] jutro zamienię rozmiar jak mówisz, że są za duże ;) dzięki :loveu: [quote name='puchu']Czyli został w rodzinie :)[/QUOTE] tak, został w rodzinie z czego się bardzo cieszę bo mam go na oku :) Quote
Asiaczek Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='*anusia&ajlu*'] tak, został w rodzinie z czego się bardzo cieszę bo mam go na oku :)[/QUOTE] No i możesz pobrylowac z Jogim na wystawach:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 [quote name='Asiaczek']No i możesz pobrylowac z Jogim na wystawach:) Pzdr.[/QUOTE] on nie jest entuzjastą wystaw tak jak Boo ale pokazywać się będziemy ;) Quote
magdola Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='*anusia&ajlu*']on nie jest entuzjastą wystaw tak jak Boo ale pokazywać się będziemy ;)[/QUOTE] Anusia.....Ty od Entuzjasty to sie odpapierkuj :) i mam do Cie żal, ze sie nie pochwalilas ze Yogi zostaje ;( Quote
*anusia&ajlu* Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 oj już wiesz więcej niż mogę napisać a ty mi tu o Yo piszesz, jak on już od października jest nasz ;) haha a ogółem Entuzjasta jest do kupienia w zaprzyjaźnionej hodowli z której jest Boo, może ktoś by chciał ślicznego pieska na wystawy i do kochania, jest naprawdę uroczy:loveu: http://www.chinesecrested.no/en/registry/111682/Entuzjasta+Wystaw+Innowacja.html Quote
puchu Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jak to jest z grzywkowymi uszami - lepiej żeby pp miały stojące, czy klapnięte też są dopuszczalne? Ostatnio patrząc na przetaczającą się po łóżku Szczurzynę doszłam do wniosku, że chyba jednak zawsze będzie mi się plątał pod nogami grzywek ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='puchu']Jak to jest z grzywkowymi uszami - lepiej żeby pp miały stojące, czy klapnięte też są dopuszczalne? Ostatnio patrząc na przetaczającą się po łóżku Szczurzynę doszłam do wniosku, że chyba jednak zawsze będzie mi się plątał pod nogami grzywek ;)[/QUOTE] oj grzywki mają coś w sobie nawet te mixy :loveu: u pp mogą być stojące albo klapnięte za to u łysych tylko stojące, ja u pp wolę jak mają postawione bo ładniejszy wyraz głowy mają dlatego kleję Yogiemu ale ma bardzo ciężkie ucho i wogóle nie chcą mu stanąć, narazie się nie poddaję, będę kleić do skutku ;) Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ... i dlatego lubię baski. tu niczego nie trzeba kleić, ciąć, pudrowac, czesac...:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Asiaczek']... i dlatego lubię baski. tu niczego nie trzeba kleić, ciąć, pudrowac, czesac...:) Pzdr.[/QUOTE] ja tam lubię to robić ;) no faktycznie baski mało skomplikowane psy pod względem pielęgnacji ;) Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ja się napracowałam przy moich sznaucerach i persach. Teraz "na starość" mam taką rasę, gdzie wyjmuję z kontenerka i hop-siup na ring:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Asiaczek']Ja się napracowałam przy moich sznaucerach i persach. Teraz "na starość" mam taką rasę, gdzie wyjmuję z kontenerka i hop-siup na ring:) pzdr.[/QUOTE] mówisz, że na starość będę miała tak samo :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ...albo staniesz się taka ciotka-klotka... popatrz, na panie od jorków;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 [quote name='Asiaczek']...albo staniesz się taka ciotka-klotka... popatrz, na panie od jorków;) pzdr.[/QUOTE] nie ciągną mnie yorki ;) u innych mogę podziwiać te psy ale żeby sama mieć to chyba nie;) Quote
Recommended Posts