Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
wszystkie fotki z dgm zniknęły nie mam siły wstawiać i żeby pozniej one ginęły :(
na fb nic nie ginie i szybciej się dodaje fotki dlatego tam dodaję częściej;)

Mój maż uzywa żaby do wstawiania zdjec na molosy i tez mu zdjecia znikaja , ja uzywam fotobucketa i nic nie ginie ;) wiec polecam ;)

• 2 months later...
Posted

no jak już Asia odświeżyła galerię wstawię kilka fotek :)
tu mój kochaniuteńki Boogie :loveu:

a tu Boo z dyplomami Młodzieżowego Championa i Dorosłego Championa :loveu: a i chyba się nie chwaliliśmy, że w Zabrzu skończyliśmy dorosły championat, Boo wygrał porównanie o najlepszego psa w rasie i zgarnął BOBa i na finałach zajęliśmy 1 miejsce :loveu:

a tu moje wariaty w skrócie :loveu:

aktualna fotka :)

Posted

Ajlu, nie chcę byc złym prorokiem, ale foteczki do wstawiłąś stanowczo za duze;) Oby Mod sie nimi nie zainteresował...

A zdjęcia i Boo i Yogiego widziałam juz na FB. ale za kazdym razem oglądam z dużą ciekawością:)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ajlu, nie chcę byc złym prorokiem, ale foteczki do wstawiłąś stanowczo za duze;) Oby Mod sie nimi nie zainteresował...

A zdjęcia i Boo i Yogiego widziałam juz na FB. ale za kazdym razem oglądam z dużą ciekawością:)[/QUOTE]

jutro zamienię rozmiar jak mówisz, że są za duże ;)
dzięki :loveu:

[quote name='puchu']Czyli został w rodzinie :)[/QUOTE]

tak, został w rodzinie z czego się bardzo cieszę bo mam go na oku :)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']on nie jest entuzjastą wystaw tak jak Boo ale pokazywać się będziemy ;)[/QUOTE]
Anusia.....Ty od Entuzjasty to sie odpapierkuj :) i mam do Cie żal, ze sie nie pochwalilas ze Yogi zostaje ;(

Posted

Jak to jest z grzywkowymi uszami - lepiej żeby pp miały stojące, czy klapnięte też są dopuszczalne? Ostatnio patrząc na przetaczającą się po łóżku Szczurzynę doszłam do wniosku, że chyba jednak zawsze będzie mi się plątał pod nogami grzywek ;)

Posted

[quote name='puchu']Jak to jest z grzywkowymi uszami - lepiej żeby pp miały stojące, czy klapnięte też są dopuszczalne? Ostatnio patrząc na przetaczającą się po łóżku Szczurzynę doszłam do wniosku, że chyba jednak zawsze będzie mi się plątał pod nogami grzywek ;)[/QUOTE]

oj grzywki mają coś w sobie nawet te mixy :loveu:
u pp mogą być stojące albo klapnięte za to u łysych tylko stojące, ja u pp wolę jak mają postawione bo ładniejszy wyraz głowy mają dlatego kleję Yogiemu ale ma bardzo ciężkie ucho i wogóle nie chcą mu stanąć, narazie się nie poddaję, będę kleić do skutku ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']... i dlatego lubię baski. tu niczego nie trzeba kleić, ciąć, pudrowac, czesac...:)

Pzdr.[/QUOTE]

ja tam lubię to robić ;)
no faktycznie baski mało skomplikowane psy pod względem pielęgnacji ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja się napracowałam przy moich sznaucerach i persach. Teraz "na starość" mam taką rasę, gdzie wyjmuję z kontenerka i hop-siup na ring:)

pzdr.[/QUOTE]

mówisz, że na starość będę miała tak samo :evil_lol: