Asiaczek Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Asiu ja już zgłoszenie wysłałam a w piątek do banku pójdę to może odrazu opłatę zrobię ;) A, znaczy jest szansa, że wsio da się załatwić:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='Iza.']a gdzie na wystawkę jedziecie ? :razz: na Węgry :) [quote name='Asiaczek']A, znaczy jest szansa, że wsio da się załatwić:) pzdr. już się udało :multi: teraz muszę tylko sprawdzać czy oby kaska zaszła z konta ;) ale dla mnie to cud, zgłosiłam psa zapłaciłam i to na zagraniczną wystawę haha nie było tak źle ;) [quote name='magdola']Uwielbiam fotki Ailu:loveu: ja też ją uwielbiam, a nie mam jej w domu siostra zabrała na wakację Mru i Ajlu ;) ja zostałam z dwoma diabłami ;) a tu kilka fotek synusia, dziś byłam w odwiedzinach na sesji zdjęciowej :) foto by Ilka and Anusia :loveu: a tu drugi puchaty synuś :loveu: jest BOSKI!!! a tu córeczka, malusia i Ślicznusia!!! Cody na nowym kocyku Boogiego ;) Quote
Asiaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Proszę, jak mu dobrze:) https://lh4.googleusercontent.com/-tyMCpGfQv9E/T-3oY4Gn6VI/AAAAAAAAFH8/OF8weXH6epQ/s512/DSC_0166.JPG Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='Asiaczek']Proszę, jak mu dobrze:) https://lh4.googleusercontent.com/-tyMCpGfQv9E/T-3oY4Gn6VI/AAAAAAAAFH8/OF8weXH6epQ/s512/DSC_0166.JPG Pzdr. a to były fotki z dedykacją aukcji na allegro, malutki będzie reklamował fajne kocyki :D Quote
Asiaczek Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Prosze, proszę! A ten fioletowy kocyk wydaje sie b.ładny:) I do "twarzy" maluchowi w nim;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Asiaczek napisał(a):Prosze, proszę! A ten fioletowy kocyk wydaje sie b.ładny:) I do "twarzy" maluchowi w nim;) pzdr. a teraz zamówiłam dla maluszka podobny tylko z jego imieniem i kolorze czerwonym :) bo ten jest Boo ;) Quote
kaasik91 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Ale on bombastyczny!!!:loveu: Musimy się niebawem ustawić na fotki :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 kaasik91 napisał(a):Ale on bombastyczny!!!:loveu: Musimy się niebawem ustawić na fotki :razz: o tak Kasia ostatnio jakoś jak mam wolne tylko jeżdże na działkę ale wkońcu muszę się skupić i umówić się z wami, socjal małemu by się przydał ;) a będziemy w niedzielę na wystawie warszawskiej, będziecie? Quote
Asiaczek Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):a teraz zamówiłam dla maluszka podobny tylko z jego imieniem i kolorze czerwonym :) bo ten jest Boo ;) A gdzie się zamawia takie kocymi imienne i ile one kosztuja? To polarek czy mikrofibra? pzdr. Quote
kaasik91 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):o tak Kasia ostatnio jakoś jak mam wolne tylko jeżdże na działkę ale wkońcu muszę się skupić i umówić się z wami, socjal małemu by się przydał ;) a będziemy w niedzielę na wystawie warszawskiej, będziecie? Chyba wpadnę polookać rudasy:razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Asiaczek']A gdzie się zamawia takie kocymi imienne i ile one kosztuja? To polarek czy mikrofibra? pzdr. na allegro albo fb :) fb http://www.facebook.com/Pelo.pelo.pelo allegro http://allegro.pl/pelo-cieply-imienny-kocyk-haft-gratis-i2438264149.html [quote name='kaasik91']Chyba wpadnę polookać rudasy:razz: ja jeszcze muszę zobaczyć jaka pogoda będzie, bo jak będzie taki żar z nieba wolę zostać w domu bo padnę :/ a tu kilka fotek kwiatków mojego dziadka :) więcej takich fotek na fb :) a zaraz dodam kilka Ajlu, Boo, Mru, Codyego, Dedka i Ferbka takie teraz towarzystwo psio-kocie mamy na działce :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Cody:loveu::loveu::loveu: najlepszy przyjaciel - Ferb:loveu: :loveu: gryzoń:evil_lol: polowanie :D Quote
*anusia&ajlu* Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 :diabloti: diabełek:evil_lol: później dam więcej :) albo zapraszam na fb :) narazie tylko dodałam Codyego a później dam resztę :) Quote
kaasik91 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*'] ja jeszcze muszę zobaczyć jaka pogoda będzie, bo jak będzie taki żar z nieba wolę zostać w domu bo padnę :/ Spoko, jak nie będziesz na wystawie to pomęczę Cię o indywidualną sesje w najbliższym odpowiadającym Ci terminie:diabloti: muszę zrobić Twoim bestiom zdjęcia, no muszę:cool3: Quote
Asiaczek Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Dzięki za linki - dzisiaj ppłd tam zajrzę. Widze, że na działce to i czeresienki sa:) Mniam, mniam.... na bazarku sa takie słodkie, że jadłabym je i jadła... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzięki za linki - dzisiaj ppłd tam zajrzę. Widze, że na działce to i czeresienki sa:) Mniam, mniam.... na bazarku sa takie słodkie, że jadłabym je i jadła... pzdr.[/QUOTE] to na fotce to akurat wiśnia ale i czereśnie też mamy :) Quote
łamAga Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/282284_318600034900616_980122377_n.jpg swietne ujecie :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiśnie - tez lubię:) Hahahaha... pzdr. ja bardziej czereśnie lubię :) a z wakacjami kojarzą mi się ogórki małosolne które mogłabym jeść i jeść :) [quote name='dOgLoV']http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/282284_318600034900616_980122377_n.jpg swietne ujecie :loveu: dziękuję :) [quote name='Izabela124.']Cody jest super! :) haha też tak myślę :) a tu kilka fotek tym razem Boo :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 i narazie tyle ;) mam jeszcze fotki Ajlu i Mru do wstawienia a i siostry szczura w kąpieli :) Quote
Asiaczek Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Boo szaleje: zwody, uniki, gonitwy:) dobrze ma:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Boo szaleje: zwody, uniki, gonitwy:) dobrze ma:) pzdr.[/QUOTE] tak jak głupawka go weźmie to nikt go nie dogoni :D Cody musi dorosnąć będzie miał kompana do gonitw, ale narazie Boo nie przyznaje się że to jego synek warczy na niego... Quote
Recommended Posts