*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Asiaczek napisał(a):I tutaj zgadzam się z mamą:)\ Pzdr. ale Mru jest stadnym kotem ona nie lubi być sama w domu, lubi jak jest Ajlu i była podobno nieznośna w nocy zapalała światło co chwile się darła że nikogo nie ma, a jak mama wróciła z pracy i otwierała drzwi to już ją z samego wejścia słyszała tak skakała i się darła ;) a jak przyjechaliśmy do domu to takie wielkie powitanie Mru zrobiła że się zdziwiłam...widać ze tęskniła za mną i Ajlu ;) musze mamie drugiego kota do towarzystwa znaleźć :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pomyskl dobry, tylko czy mama się zgodzi? Bo ze znalezieniem kici to raczej nie bedzie problemów... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Asiaczek napisał(a):Pomyskl dobry, tylko czy mama się zgodzi? Bo ze znalezieniem kici to raczej nie bedzie problemów... Pzdr. nie nie zgodzi się, ale jakby już była w domu to by nie oddała ;) ale narazie musze się powstrzymać z powiekszaniem zwierzyńca;) nie wiem na ile jest wytrzymałe mamy serce ;) nie chce próbować tym bardziej że chce 2 grzywka;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Asiaczek']Wiem i pamiętam...:) pzdr. ale jeszcze musze poczekac;) wstawię jedną fotkę z fb jestem ciekawa czy będzie ją widać ;) Ajlu agilitowo z moją siostrą cioteczną, skakała przez hula hop ;) Quote
Asiaczek Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Widać, widac:) A ja się właśnie na FB zastanawiałam, co to jest to, co młode dziewczę trzyma w rękach.... A teraz juz wiem - hula hop! pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 a ja mam jeszcze zaległości w fotkach z działki a tu już mam nowe ;) i pochwalę się troszkę ;) dziś odebrałam synusia Boogiego :) ma 7 tygodni jego imię rodowodowe to Dexter Gojar w domu chyba zostanie Cody ;) pierwsze wejście do domu i Boo i Ajlu przyjęły małego jakby już go znały. Ja wielki SZOK! w życiu bym nie przypuszczała że tak mi przyjmą malucha! miałam czarny scenariusz wkładania małego w klatkę a tu towarzystwo pokazało się z lepszej strony ale stwierdziłam że Ajlu się starzeje a Boo wie, że to jego synuś ;) kot najgorzej przyjął malucha bo nie wchodzi do pokoju ale się ogarnie ;) MAMA zakochana!!!! też SZOK!!! i teraz główkuję bo nikt nie chce go oddać :D a tu foteczki z dziś ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 C&B napisał(a):śliczny łysolek :) zostaje u was? :) to jest dobre pytanie ;) bo mama i Patryk synek siostry nie chce go oddać ;) ja też nie :D ale szukamy mu wystawowego domku ;) tylko będzie miał rygorystyczne warunki umowy hahaha Quote
Asiaczek Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 No, Maluch zapowiada się super!!! A powiedz, czy to, że teraz ma nie zarośnięty pyszczek, to tak będzie miał w przyszlości...? I czy ta pleraza na pleckach taka mu zostanie...? pzdr. Quote
Izabela124. Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Super, że maluch już u Ciebie! Widzisz, psy super go przyjęły a tak się bałaś :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Asiaczek napisał(a):No, Maluch zapowiada się super!!! A powiedz, czy to, że teraz ma nie zarośnięty pyszczek, to tak będzie miał w przyszlości...? I czy ta pleraza na pleckach taka mu zostanie...? pzdr. o tak zapowiada się super :) jestem z niego dumna :) jego pyszczek jest ogolony i taki będzie miał napewno na wystawy robiony ;) a w domu już mi to nie przeszkadza nie lubie zarośniętych pyszczków ale nie znęcam się nad nimi ;) a będzie miał rude końcówki swoich włosków ale prawie niewidoczne to będzie Izabela124. napisał(a):Super, że maluch już u Ciebie! Widzisz, psy super go przyjęły a tak się bałaś :lol: o tak w szoku jestem jak go przyjęły do tej pory spokój :D Quote
magdola Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Oj, Anusia, może to właśnie ten?:cool3: A czarny będzie trzeci?:diabloti: Quote
mychaaaaa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Aleee mały jest słodki :loveu: Anusia, nie oddawaj go! :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 magdola napisał(a):Oj, Anusia, może to właśnie ten?:cool3: A czarny będzie trzeci?:diabloti: o tak mama mi nie da spokoju że czarnego nie mamy :diabloti: mychaaaaa napisał(a):Aleee mały jest słodki :loveu: Anusia, nie oddawaj go! :diabloti: on jest boski wszyscy zakochani w nim a dopiero kilka dni jest u nas, szczególne względy ma u mamy nawet z nim śpi i ją w nocy budzi i skacze po głowie bo mały jeszcze nie czai że noc jest od spania ;) a już chodzą nam po głowie myśli, że nie oddamy go :diabloti: a dziś jedziemy na działkę będziemy się uczyć chodzić na smyczy;) Quote
Asiaczek Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 I jak wypadła lekcja chodzenia na smyczy...? pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 puchu napisał(a):Uroczy maluch :loveu: uroczy jak śpi :evil_lol: zaczynają mu rogi rosnąć ;) Asiaczek napisał(a):I jak wypadła lekcja chodzenia na smyczy...? pzdr. lekcje na działce były bardzo krótkie ale po 3-4 razy na dzień ;) było super! dziecię zachowywało się przyzwoicie :) Izabela124. napisał(a):Czas na relacje i zdjęcia :D a fotek mam kilka ale jak zwykle mam lenia haha na fb naajlepiej mi wstawiać fotki ;) a dziś byłam z malutkim w odwiedzinach u Asi i jej 3 grzywaczy :) malutki oszalał na punkcie domowników bo było bardzo dużo osób, które miziały, głaskały i całowały to jest to co Cody uwielbia najbardziej. Jak jest w centrum zaiteresowania to zachwyca wszystkich :) a jestem strasznie dumna z malutkiego! był w nowym domu, w nowym otoczeniu a śmigał po wszystkich pokojach sam jakby tam mieszkał, nic i nikogo się nie bał. Poprostu WOW!!! i spacerek obowiązkowy po chodniku też był i nie bał się samochodów, ludzi poprostu super. Pękam z dumy mam tak odważnego szczeniaka! Quote
Izabela124. Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 O to maluch ma świetny charakter! Do wstawiaj fotki na fb :) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 w piątek będą fotki bo mam wolne :) i dużo spraw do załatwienia bo jadę na sesję z malutkim, pozniej sprawy w banku i opłacić muszę wystawę ;) wieczorkiem napewno wstawię :) teraz fotki z fb :) Quote
Asiaczek Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Cholibka, z tym piatkiem się porąbało, bo ja o 16-tej musze byc w Podkowie Lesnej... Czyli o 14.30 muszę wyjśc z domu. No nic. jakos trzeba pomyslec. Wazne, aby najpierw dokumenty wysłać. A Opłatę to się najwyżej zrobi dzien później. pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Asiaczek napisał(a):Cholibka, z tym piatkiem się porąbało, bo ja o 16-tej musze byc w Podkowie Lesnej... Czyli o 14.30 muszę wyjśc z domu. No nic. jakos trzeba pomyslec. Wazne, aby najpierw dokumenty wysłać. A Opłatę to się najwyżej zrobi dzien później. pzdr. Asiu ja już zgłoszenie wysłałam a w piątek do banku pójdę to może odrazu opłatę zrobię ;) Quote
Recommended Posts