Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
I tutaj zgadzam się z mamą:)\

Pzdr.

ale Mru jest stadnym kotem ona nie lubi być sama w domu, lubi jak jest Ajlu i była podobno nieznośna w nocy zapalała światło co chwile się darła że nikogo nie ma, a jak mama wróciła z pracy i otwierała drzwi to już ją z samego wejścia słyszała tak skakała i się darła ;) a jak przyjechaliśmy do domu to takie wielkie powitanie Mru zrobiła że się zdziwiłam...widać ze tęskniła za mną i Ajlu ;) musze mamie drugiego kota do towarzystwa znaleźć :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pomyskl dobry, tylko czy mama się zgodzi? Bo ze znalezieniem kici to raczej nie bedzie problemów...

Pzdr.

nie nie zgodzi się, ale jakby już była w domu to by nie oddała ;) ale narazie musze się powstrzymać z powiekszaniem zwierzyńca;) nie wiem na ile jest wytrzymałe mamy serce ;) nie chce próbować tym bardziej że chce 2 grzywka;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Wiem i pamiętam...:)

pzdr.

ale jeszcze musze poczekac;)

wstawię jedną fotkę z fb jestem ciekawa czy będzie ją widać ;)
Ajlu agilitowo z moją siostrą cioteczną, skakała przez hula hop ;)

Posted

a ja mam jeszcze zaległości w fotkach z działki a tu już mam nowe ;)

i pochwalę się troszkę ;)

dziś odebrałam synusia Boogiego :) ma 7 tygodni jego imię rodowodowe to Dexter Gojar w domu chyba zostanie Cody ;)
pierwsze wejście do domu i Boo i Ajlu przyjęły małego jakby już go znały. Ja wielki SZOK! w życiu bym nie przypuszczała że tak mi przyjmą malucha! miałam czarny scenariusz wkładania małego w klatkę a tu towarzystwo pokazało się z lepszej strony ale stwierdziłam że Ajlu się starzeje a Boo wie, że to jego synuś ;) kot najgorzej przyjął malucha bo nie wchodzi do pokoju ale się ogarnie ;) MAMA zakochana!!!! też SZOK!!!
i teraz główkuję bo nikt nie chce go oddać :D
a tu foteczki z dziś ;)

Posted

C&B napisał(a):
śliczny łysolek :) zostaje u was? :)

to jest dobre pytanie ;) bo mama i Patryk synek siostry nie chce go oddać ;) ja też nie :D
ale szukamy mu wystawowego domku ;) tylko będzie miał rygorystyczne warunki umowy hahaha

Posted

No, Maluch zapowiada się super!!!
A powiedz, czy to, że teraz ma nie zarośnięty pyszczek, to tak będzie miał w przyszlości...?
I czy ta pleraza na pleckach taka mu zostanie...?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, Maluch zapowiada się super!!!
A powiedz, czy to, że teraz ma nie zarośnięty pyszczek, to tak będzie miał w przyszlości...?
I czy ta pleraza na pleckach taka mu zostanie...?

pzdr.

o tak zapowiada się super :) jestem z niego dumna :)
jego pyszczek jest ogolony i taki będzie miał napewno na wystawy robiony ;) a w domu już mi to nie przeszkadza nie lubie zarośniętych pyszczków ale nie znęcam się nad nimi ;)
a będzie miał rude końcówki swoich włosków ale prawie niewidoczne to będzie

Izabela124. napisał(a):
Super, że maluch już u Ciebie! Widzisz, psy super go przyjęły a tak się bałaś :lol:

o tak w szoku jestem jak go przyjęły do tej pory spokój :D

Posted

magdola napisał(a):
Oj, Anusia, może to właśnie ten?:cool3: A czarny będzie trzeci?:diabloti:

o tak mama mi nie da spokoju że czarnego nie mamy :diabloti:

mychaaaaa napisał(a):
Aleee mały jest słodki :loveu: Anusia, nie oddawaj go! :diabloti:

on jest boski wszyscy zakochani w nim a dopiero kilka dni jest u nas, szczególne względy ma u mamy nawet z nim śpi i ją w nocy budzi i skacze po głowie bo mały jeszcze nie czai że noc jest od spania ;)
a już chodzą nam po głowie myśli, że nie oddamy go :diabloti:

a dziś jedziemy na działkę będziemy się uczyć chodzić na smyczy;)

Posted

puchu napisał(a):
Uroczy maluch :loveu:

uroczy jak śpi :evil_lol: zaczynają mu rogi rosnąć ;)

Asiaczek napisał(a):
I jak wypadła lekcja chodzenia na smyczy...?

pzdr.

lekcje na działce były bardzo krótkie ale po 3-4 razy na dzień ;) było super! dziecię zachowywało się przyzwoicie :)

Izabela124. napisał(a):
Czas na relacje i zdjęcia :D

a fotek mam kilka ale jak zwykle mam lenia haha na fb naajlepiej mi wstawiać fotki ;)

a dziś byłam z malutkim w odwiedzinach u Asi i jej 3 grzywaczy :)
malutki oszalał na punkcie domowników bo było bardzo dużo osób, które miziały, głaskały i całowały to jest to co Cody uwielbia najbardziej. Jak jest w centrum zaiteresowania to zachwyca wszystkich :) a jestem strasznie dumna z malutkiego! był w nowym domu, w nowym otoczeniu a śmigał po wszystkich pokojach sam jakby tam mieszkał, nic i nikogo się nie bał. Poprostu WOW!!! i spacerek obowiązkowy po chodniku też był i nie bał się samochodów, ludzi poprostu super. Pękam z dumy mam tak odważnego szczeniaka!

Posted

w piątek będą fotki bo mam wolne :) i dużo spraw do załatwienia bo jadę na sesję z malutkim, pozniej sprawy w banku i opłacić muszę wystawę ;)
wieczorkiem napewno wstawię :)

teraz fotki z fb :)

Posted

Cholibka, z tym piatkiem się porąbało, bo ja o 16-tej musze byc w Podkowie Lesnej... Czyli o 14.30 muszę wyjśc z domu.
No nic. jakos trzeba pomyslec.
Wazne, aby najpierw dokumenty wysłać. A Opłatę to się najwyżej zrobi dzien później.

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Cholibka, z tym piatkiem się porąbało, bo ja o 16-tej musze byc w Podkowie Lesnej... Czyli o 14.30 muszę wyjśc z domu.
No nic. jakos trzeba pomyslec.
Wazne, aby najpierw dokumenty wysłać. A Opłatę to się najwyżej zrobi dzien później.

pzdr.

Asiu ja już zgłoszenie wysłałam a w piątek do banku pójdę to może odrazu opłatę zrobię ;)