*anusia&ajlu* Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 [quote name='magdola']Anusia szukaj dla nas noclegu.... Może niedługo wpadniemy....ale to nic pewnego jeszcze.... Bo Liza ma wahania zdrowia.... ale fajnie :multi: oby zdrówko Lizie dopisywało! [quote name='Ewa&Duffel']Przeurocze ! :loveu: http://images46.fotosik.pl/1508/05167933766a3786gen.jpg A maluszki po Boo śliczne :loveu: Kurczę, jeszcze niedawno on sam był takim maluszkiem, takiego go zapamiętałam ze spacerku po parku skaryszewskim ;) A teraz taki duży chłopak ;) :loveu: chyba jutro jadę do maluszków już mają 4tygodnie i nie mogę się doczekać jak wyglądają i jakie charakterki mają, ciekawe czy po tatusiu:evil_lol: [quote name='puchu']A może jakiś wspólny spacer? Chętnie z Dumą ;) teraz Duma ma nas w nosie, co weekend na działkę wyjeżdzają a i ostatnio na szkolenie chcieli się zapisać;) tylko kontakt tel mam narazie z nimi ;) ale w sobotę po pracy chciałam jechać z Duffelkami nad Wisłę tak ok 17, może coś z tego wyjdzie i się spotkamy, dołącz z Arią;) Quote
Asiaczek Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Ja nadal chętna do odwiedzenia maouszków po Boo:) Pamiętaj o mnie:) Pzdr. Quote
puchu Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Dopiero wróciłyśmy z Arią. Może następnym razem się uda :) Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Ja nadal chętna do odwiedzenia maouszków po Boo:) Pamiętaj o mnie:) Pzdr. Asiu pamiętam :) tez już sie doczekać nie mogę żeby je zobaczyć :) [quote name='puchu']Dopiero wróciłyśmy z Arią. Może następnym razem się uda :) Narazie brzydka pogoda na spacerki z Boo ;) a tu miły poniedziałek mi się trafił p. Małgosia dodała foteczki 5 tygodniowych maluszków Boogiego i Arniki :) są cudowne, łysy ma plamkę na pysiu taką samą jak miał Boo jak był mały, taki synuś tatusia ;) Bialutkie takie malusie baranki cudniaste :loveu: a tu jeszcze rodowód maluszków http://www.chinesecrested.no/pedigree.php?mother=84536&father=93142 Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 i kilka świeżych fotek z dzisiejszego spacerku :) Boo surykatka :loveu: a tu Boo w nowej obróżce od taks :loveu: mam jeszcze jeden komplet ze smyczkami ale to pozniej ;) i Ajlu moja modelka :loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 ............................................... Quote
LadyS Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Wpadłam po zdjęciach na taksowym wątku - przecudniasty jest Boo, coraz bardziej mi się grzywki podobają :lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 LadyS napisał(a):Wpadłam po zdjęciach na taksowym wątku - przecudniasty jest Boo, coraz bardziej mi się grzywki podobają :lol: aa dzięki i zapraszamy częsciej :) was też odwiedziłam :) ja też w grzywkach zakochana po uszy jestem ;) Quote
Izabela124. Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Bo grzywki to fantastyczne psy :loveu: I do tego uzależniają :lol: Quote
Asiaczek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Noooo, maluchy rosną.... A mnie się najbardziej podoba fotka Ajlu:) http://images46.fotosik.pl/1575/f1a1b887ef9536degen.jpg Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='Izabela124.']Bo grzywki to fantastyczne psy :loveu: I do tego uzależniają :lol: o taaak, dziś byłam w odwiedzinach u Boo dzieci i zabrałabym je wszystkie, razem z 5 dzieciaków Abby :loveu: są N I E S A M O W I T E ! ! ! ! takie szalone, miziaste, cudowne...brakuje mi słów! pozniej wstawie fotki jak Ilka je obrobi ;) [quote name='Asiaczek']Noooo, maluchy rosną.... A mnie się najbardziej podoba fotka Ajlu:) http://images46.fotosik.pl/1575/f1a1b887ef9536degen.jpg Pzdr. oj strasznie szybko rosną już mają 5 tygodni! mi też się podoba ta fotka takie skupienie na jej mordce widać ;) Quote
Izabela124. Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 No to fajnie, że maluchy Ci się podobają :) Życzę im samych super domków :) Quote
Asiaczek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Czekamy na fotki maluchów, a ja tymczasem zapraszam na fotki z dzisiejszego spacerku z Lansikiem, Su, Erką i Felką:) Pzdr. Quote
magdola Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 A ja i tak wole Boo, chociaż Ailu jest boska na tych zzdjęciach:diabloti: A może ktoś sie skusi na przepis????? http://www.dogomania.pl/forum/threads/227903-Tania-i-szybka-kuchnia-na-Norka-Do-10-06-2012 Quote
*anusia&ajlu* Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 [quote name='Izabela124.']No to fajnie, że maluchy Ci się podobają :) Życzę im samych super domków :) maluchy są boskie! napewno będą super, żeby i wystawowe się znalazły :) [quote name='Asiaczek']Czekamy na fotki maluchów, a ja tymczasem zapraszam na fotki z dzisiejszego spacerku z Lansikiem, Su, Erką i Felką:) Pzdr. a już dodaję :) a foteczki widziałam :) [quote name='magdola']A ja i tak wole Boo, chociaż Ailu jest boska na tych zzdjęciach:diabloti: A może ktoś sie skusi na przepis????? http://www.dogomania.pl/forum/threads/227903-Tania-i-szybka-kuchnia-na-Norka-Do-10-06-2012 a dziękujemy :) a narazie podziękujemy za zaproszenie nie mam kaski :( a tu 3 foteczki boskich maluchów Boogiego :loveu: :iloveyou: :loveu: Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dexter mój faworyt :loveu: a imię kojarzy mi się z serialem Dexter :eviltong: Quote
*anusia&ajlu* Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Izabela124. napisał(a):Widzę, że imiona zaczerpnięte z bajek :D haha faktycznie;) ale to nie ja wymyślałam ;) mychaaaaa napisał(a):Dexter mój faworyt :loveu: a imię kojarzy mi się z serialem Dexter :eviltong: mi też się kojarzy z serialem ale najbardziej do takiego psa który w wieku 17 -18 lat odszedł za TM a miała go taka psychiczna babka że szok, teraz ma Łacia i nadal twierdzę, że nie powinna mieć żadnych zwierząt :/ takie emocje miałam wczoraj, że usnąć nie mogłam ;) maluszki ukradły mi serducho :loveu: Quote
łamAga Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 O ja nie mogę jakie slodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Piękne te dzieciaczki:) Dawaj więcej fotek! Pzdr. Quote
Ilka21 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Fotek dzieci więcej nie będzie bo tylko po kilka pstryknęłam, by w kolaż było co wybrać ;) Quote
Asiaczek Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 To przy najbliższej wizycie porób więcej;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 dOgLoV napisał(a):O ja nie mogę jakie slodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu: dziękuję :) codziennie sobie oglądam foteczki maluchów Boo :) Asiaczek napisał(a):Piękne te dzieciaczki:) Dawaj więcej fotek! Pzdr. Ilka21 napisał(a):Fotek dzieci więcej nie będzie bo tylko po kilka pstryknęłam, by w kolaż było co wybrać ;) Asiaczek napisał(a):To przy najbliższej wizycie porób więcej;) pzdr. to była taka szybka wizyta ;) nie zdążyłam się nacieszyć maluchami ;) mam nadzieję że niedługo na ogródku będzie dużo więcej foteczek ;) a tak ogółem byłam 4 dni na działce zrobiłam sporo fotek, może wieczorkiem jak nie padne to wstawie, cieszę się że nie wróciliśmy z żadnym kleszczem ;) tylko nie było Mru została z mamą w domu, nie chciała mi wszystkich oddać stwierdziła że jej znowu nudno będzie jakbym wizięła wszystkie:D Quote
Recommended Posts