Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdola']Anusia szukaj dla nas noclegu.... Może niedługo wpadniemy....ale to nic pewnego jeszcze.... Bo Liza ma wahania zdrowia....

ale fajnie :multi: oby zdrówko Lizie dopisywało!

[quote name='Ewa&Duffel']Przeurocze ! :loveu:
http://images46.fotosik.pl/1508/05167933766a3786gen.jpg

A maluszki po Boo śliczne :loveu: Kurczę, jeszcze niedawno on sam był takim maluszkiem, takiego go zapamiętałam ze spacerku po parku skaryszewskim ;) A teraz taki duży chłopak ;)

:loveu:
chyba jutro jadę do maluszków już mają 4tygodnie i nie mogę się doczekać jak wyglądają i jakie charakterki mają, ciekawe czy po tatusiu:evil_lol:

[quote name='puchu']A może jakiś wspólny spacer? Chętnie z Dumą ;)

teraz Duma ma nas w nosie, co weekend na działkę wyjeżdzają a i ostatnio na szkolenie chcieli się zapisać;) tylko kontakt tel mam narazie z nimi ;)
ale w sobotę po pracy chciałam jechać z Duffelkami nad Wisłę tak ok 17, może coś z tego wyjdzie i się spotkamy, dołącz z Arią;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja nadal chętna do odwiedzenia maouszków po Boo:) Pamiętaj o mnie:)

Pzdr.

Asiu pamiętam :) tez już sie doczekać nie mogę żeby je zobaczyć :)

[quote name='puchu']Dopiero wróciłyśmy z Arią. Może następnym razem się uda :)

Narazie brzydka pogoda na spacerki z Boo ;)

a tu miły poniedziałek mi się trafił p. Małgosia dodała foteczki 5 tygodniowych maluszków Boogiego i Arniki :)

są cudowne, łysy ma plamkę na pysiu taką samą jak miał Boo jak był mały, taki synuś tatusia ;)
Bialutkie takie malusie baranki cudniaste :loveu:

a tu jeszcze rodowód maluszków
http://www.chinesecrested.no/​pedigree.php?mother=84536&fathe​r=93142

Posted

i kilka świeżych fotek z dzisiejszego spacerku :)
Boo surykatka :loveu:

a tu Boo w nowej obróżce od taks :loveu: mam jeszcze jeden komplet ze smyczkami ale to pozniej ;)

i Ajlu moja modelka :loveu:

Posted

LadyS napisał(a):
Wpadłam po zdjęciach na taksowym wątku - przecudniasty jest Boo, coraz bardziej mi się grzywki podobają :lol:

aa dzięki i zapraszamy częsciej :) was też odwiedziłam :)
ja też w grzywkach zakochana po uszy jestem ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Bo grzywki to fantastyczne psy :loveu: I do tego uzależniają :lol:

o taaak, dziś byłam w odwiedzinach u Boo dzieci i zabrałabym je wszystkie, razem z 5 dzieciaków Abby :loveu: są N I E S A M O W I T E ! ! ! !
takie szalone, miziaste, cudowne...brakuje mi słów!
pozniej wstawie fotki jak Ilka je obrobi ;)

[quote name='Asiaczek']Noooo, maluchy rosną....

A mnie się najbardziej podoba fotka Ajlu:)
http://images46.fotosik.pl/1575/f1a1b887ef9536degen.jpg

Pzdr.

oj strasznie szybko rosną już mają 5 tygodni!
mi też się podoba ta fotka takie skupienie na jej mordce widać ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']No to fajnie, że maluchy Ci się podobają :) Życzę im samych super domków :)

maluchy są boskie!
napewno będą super, żeby i wystawowe się znalazły :)

[quote name='Asiaczek']Czekamy na fotki maluchów, a ja tymczasem zapraszam na fotki z dzisiejszego spacerku z Lansikiem, Su, Erką i Felką:)

Pzdr.

a już dodaję :) a foteczki widziałam :)

[quote name='magdola']A ja i tak wole Boo, chociaż Ailu jest boska na tych zzdjęciach:diabloti:

A może ktoś sie skusi na przepis?????
http://www.dogomania.pl/forum/threads/227903-Tania-i-szybka-kuchnia-na-Norka-Do-10-06-2012

a dziękujemy :)
a narazie podziękujemy za zaproszenie nie mam kaski :(

a tu 3 foteczki boskich maluchów Boogiego :loveu: :iloveyou: :loveu:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Widzę, że imiona zaczerpnięte z bajek :D

haha faktycznie;) ale to nie ja wymyślałam ;)

mychaaaaa napisał(a):
Dexter mój faworyt :loveu: a imię kojarzy mi się z serialem Dexter :eviltong:

mi też się kojarzy z serialem ale najbardziej do takiego psa który w wieku 17 -18 lat odszedł za TM a miała go taka psychiczna babka że szok, teraz ma Łacia i nadal twierdzę, że nie powinna mieć żadnych zwierząt :/
takie emocje miałam wczoraj, że usnąć nie mogłam ;) maluszki ukradły mi serducho :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
O ja nie mogę jakie slodziaki :loveu::loveu::loveu::loveu:

dziękuję :) codziennie sobie oglądam foteczki maluchów Boo :)

Asiaczek napisał(a):
Piękne te dzieciaczki:) Dawaj więcej fotek!

Pzdr.

Ilka21 napisał(a):
Fotek dzieci więcej nie będzie bo tylko po kilka pstryknęłam, by w kolaż było co wybrać ;)

Asiaczek napisał(a):
To przy najbliższej wizycie porób więcej;)

pzdr.

to była taka szybka wizyta ;) nie zdążyłam się nacieszyć maluchami ;) mam nadzieję że niedługo na ogródku będzie dużo więcej foteczek ;)

a tak ogółem byłam 4 dni na działce zrobiłam sporo fotek, może wieczorkiem jak nie padne to wstawie, cieszę się że nie wróciliśmy z żadnym kleszczem ;)
tylko nie było Mru została z mamą w domu, nie chciała mi wszystkich oddać stwierdziła że jej znowu nudno będzie jakbym wizięła wszystkie:D