Asiaczek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 To kładź się spać, bo w pracy będziesz zasypiała... A czwartek i piatek wolne z racji WDS, tak?;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Asiaczek']To kładź się spać, bo w pracy będziesz zasypiała... A czwartek i piatek wolne z racji WDS, tak?;) pzdr.[/QUOTE] dam radę przed 10 wstaję ;) nie nie jadę na WDS :/ a szkoda bo tak chciałam jechać ale finansowo nie dałam rady, teraz jade na Kraków Quote
Asiaczek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 W przyszłym roku WDS jest chyba w Budapeszcie. To jednak bliżej o 300 km, może się uda razem pojechać:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Asiaczek']W przyszłym roku WDS jest chyba w Budapeszcie. To jednak bliżej o 300 km, może się uda razem pojechać:) pzdr.[/QUOTE] no i moze juz z 2 pojadę:) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Asiaczek']O, dobry pomysł:) pzdr.[/QUOTE] :-) Zobaczymy bo mam plana na swoj biznes, zobaczymy jak sie rozkreci i finansowo czy wyrobie;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 (edited) [quote name='Asiaczek']No to działaj:) Pzdr. oj podziałam ;) a zaraz wstawię fotki tylko jakieś dziwne wyszły drapaka ;) edit dodaje fotki :) Mru na samej górze :) środkowa półeczka na któej Mru śpi i cały :) Edited May 15, 2012 by *anusia&ajlu* Quote
magdola Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ej, fajny... Myślałas o tym biznesie? :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='magdola']Ej, fajny... Myślałas o tym biznesie? :diabloti:[/QUOTE] no coś ty chcę handlować ciuchami tak jak kiedyś miałam sklep z odzieża ale teraz chce sprzedaż internetową :) dzięki :) a teraz na dole drapaka śpi Ajlu haha ona tez zadowolona ze ma nową moiejscówe do spania :) Quote
magdola Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']no coś ty chcę handlować ciuchami tak jak kiedyś miałam sklep z odzieża ale teraz chce sprzedaż internetową :) dzięki :) a teraz na dole drapaka śpi Ajlu haha ona tez zadowolona ze ma nową moiejscówe do spania :)[/QUOTE] No to nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyc..:evil_lol: Ale nad tymi darpakami powinnas sie zastanowić.... :) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 O, teraz to ja tez widzę, jak ten drapak wygląda. Tkanina taka bardziej pluszowa czy atłasowa...? Widać, że Ajlu zadowolona:) pzdr. Quote
magdola Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Asiaczek']O, teraz to ja tez widzę, jak ten drapak wygląda. Tkanina taka bardziej pluszowa czy atłasowa...? Widać, że Ajlu zadowolona:) pzdr.[/QUOTE] Mi wyglada na taka obiciowa, jak kanapy.... Bardziej pluszowa.... Quote
Asiaczek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Bo jeżeli atłasowa, to długo nie pożyje na tym drapaku...;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 [quote name='magdola']No to nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyc..:evil_lol: Ale nad tymi darpakami powinnas sie zastanowić.... :)[/QUOTE] Kilo soli trzeba bybyło żeby zrobić coś z moim szwagrem nie dałabym rady z nim pracowac:evil_lol: drapak też chciałam inny ale poszłam na kompromis;-) [quote name='Asiaczek']O, teraz to ja tez widzę, jak ten drapak wygląda. Tkanina taka bardziej pluszowa czy atłasowa...? Widać, że Ajlu zadowolona:) pzdr.[/QUOTE] To jest narzuta z takiego pluszowego materiału na sztywnym podbiciu narazie daje rade i Mru dosyć często ją testuje:-D Ajlu zamiast ze mną na łóżku spała całą noc na drapaku na dole;-) [quote name='magdola']Mi wyglada na taka obiciowa, jak kanapy.... Bardziej pluszowa....[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Bo jeżeli atłasowa, to długo nie pożyje na tym drapaku...;) pzdr.[/QUOTE] Nie atłasowa nie dałaby rady;-) a innego materiału nie mieliśmy żeby to obić;-) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*'] To jest narzuta z takiego pluszowego materiału na sztywnym podbiciu narazie daje rade i Mru dosyć często ją testuje:-D Ajlu zamiast ze mną na łóżku spała całą noc na drapaku na dole;-) Proszę! Ajlu tez chce dla siebie takiego drapaka, a co! pzdr. Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 O ja! Niedoczytalam, ze to Ailu :) widzisz? Musisz zrobić wiecej, ze szwagrem czy bez:diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='magdola']Czyli miałam racje :)[/QUOTE] ta;) [quote name='Asiaczek']Proszę! Ajlu tez chce dla siebie takiego drapaka, a co! pzdr.[/QUOTE] haha a miejsca w pokoju coraz mniej ;) [quote name='magdola']O ja! Niedoczytalam, ze to Ailu :) widzisz? Musisz zrobić wiecej, ze szwagrem czy bez:diabloti:[/QUOTE] nie, nie ma szans nie dam rady ;) dziś już sie odwidziało Ajlu i spała z pańcią :D wstawię fotki pozniej :) mam 2 dni wolnego :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Asiaczek']Wypocznij:) Pzdr. chciałoby się ale są ważniejsze sprawy do nadrobienia ;) jeszcze się pochwalę byłam dziś z Boo na badaniach rzepek. Bardzo się cieszę bo jest wszystko OK! :multi: czyli patella 0/0 :multi: teraz jeszcze nam tylko badanie serducha zostało;) i jeszcze 5fotek :) wariaty:evil_lol: a z taką zaciętością Ajlu chce złapać Boo :diabloti: głupawka :) no i Mru:loveu: Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*'] jeszcze się pochwalę byłam dziś z Boo na badaniach rzepek. Bardzo się cieszę bo jest wszystko OK! :multi: czyli patella 0/0 :multi: teraz jeszcze nam tylko badanie serducha zostało [/QUOTE] gratulacje :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='magdola']gratulacje :)[/QUOTE] a dziękujemy :) rozwaliło mnie dziś zachowanie Boo, każdy pies taki przerażony w tej klinice a Boo i się miział z ludzmi i piszczał do psów, nawarczał na chow chowa który pan przeciągnął go przez hol bo nie chiał wejść do pokoju a do lekarza się tak przyczepił i niuchał że sam doktor się śmiał że grzywacz i taki śmiały :) ogonek cały czas w górze, spanikował tylko jak kazalismy mu się położyć do badania ale tylko chwila paniki była później był grzeczny :) Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 No, No super. Zuch chłopak :loveu: Moja Liza ma podobnie, tzn kocha ludzi, którzy maja w ręku coś do jedzenia, a reszta swiata jej nie interesuje, ale Aira to katastrofa, chociaż u weta jest mega grzeczna i dzielna, za to Liza to panikara ;) Quote
Recommended Posts