Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']To kładź się spać, bo w pracy będziesz zasypiała...
A czwartek i piatek wolne z racji WDS, tak?;)

pzdr.[/QUOTE]

dam radę przed 10 wstaję ;)
nie nie jadę na WDS :/ a szkoda bo tak chciałam jechać ale finansowo nie dałam rady, teraz jade na Kraków

Posted (edited)

[quote name='Asiaczek']No to działaj:)

Pzdr.

oj podziałam ;)
a zaraz wstawię fotki tylko jakieś dziwne wyszły drapaka ;)

edit dodaje fotki :)

Mru na samej górze :)

środkowa półeczka na któej Mru śpi

i cały :)

Edited by *anusia&ajlu*
Posted

[quote name='magdola']Ej, fajny... Myślałas o tym biznesie? :diabloti:[/QUOTE]

no coś ty chcę handlować ciuchami tak jak kiedyś miałam sklep z odzieża ale teraz chce sprzedaż internetową :)
dzięki :) a teraz na dole drapaka śpi Ajlu haha ona tez zadowolona ze ma nową moiejscówe do spania :)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']no coś ty chcę handlować ciuchami tak jak kiedyś miałam sklep z odzieża ale teraz chce sprzedaż internetową :)
dzięki :) a teraz na dole drapaka śpi Ajlu haha ona tez zadowolona ze ma nową moiejscówe do spania :)[/QUOTE]
No to nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyc..:evil_lol: Ale nad tymi darpakami powinnas sie zastanowić.... :)

Posted

[quote name='Asiaczek']O, teraz to ja tez widzę, jak ten drapak wygląda. Tkanina taka bardziej pluszowa czy atłasowa...?
Widać, że Ajlu zadowolona:)

pzdr.[/QUOTE]
Mi wyglada na taka obiciowa, jak kanapy.... Bardziej pluszowa....

Posted

[quote name='magdola']No to nie życzę powodzenia, żeby nie zapeszyc..:evil_lol: Ale nad tymi darpakami powinnas sie zastanowić.... :)[/QUOTE]

Kilo soli trzeba bybyło żeby zrobić coś z moim szwagrem nie dałabym rady z nim pracowac:evil_lol: drapak też chciałam inny ale poszłam na kompromis;-)

[quote name='Asiaczek']O, teraz to ja tez widzę, jak ten drapak wygląda. Tkanina taka bardziej pluszowa czy atłasowa...?
Widać, że Ajlu zadowolona:)

pzdr.[/QUOTE]

To jest narzuta z takiego pluszowego materiału na sztywnym podbiciu narazie daje rade i Mru dosyć często ją testuje:-D
Ajlu zamiast ze mną na łóżku spała całą noc na drapaku na dole;-)

[quote name='magdola']Mi wyglada na taka obiciowa, jak kanapy.... Bardziej pluszowa....[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Bo jeżeli atłasowa, to długo nie pożyje na tym drapaku...;)

pzdr.[/QUOTE]

Nie atłasowa nie dałaby rady;-) a innego materiału nie mieliśmy żeby to obić;-)

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']
To jest narzuta z takiego pluszowego materiału na sztywnym podbiciu narazie daje rade i Mru dosyć często ją testuje:-D
Ajlu zamiast ze mną na łóżku spała całą noc na drapaku na dole;-)

Proszę! Ajlu tez chce dla siebie takiego drapaka, a co!

pzdr.

Posted

[quote name='magdola']Czyli miałam racje :)[/QUOTE]

ta;)

[quote name='Asiaczek']Proszę! Ajlu tez chce dla siebie takiego drapaka, a co!

pzdr.[/QUOTE]

haha a miejsca w pokoju coraz mniej ;)

[quote name='magdola']O ja! Niedoczytalam, ze to Ailu :) widzisz? Musisz zrobić wiecej, ze szwagrem czy bez:diabloti:[/QUOTE]

nie, nie ma szans nie dam rady ;)

dziś już sie odwidziało Ajlu i spała z pańcią :D
wstawię fotki pozniej :) mam 2 dni wolnego :)

Posted

[quote name='Asiaczek']Wypocznij:)

Pzdr.

chciałoby się ale są ważniejsze sprawy do nadrobienia ;)

jeszcze się pochwalę byłam dziś z Boo na badaniach rzepek. Bardzo się cieszę bo jest wszystko OK! :multi: czyli patella 0/0 :multi:
teraz jeszcze nam tylko badanie serducha zostało;)

i jeszcze 5fotek :)
wariaty:evil_lol:

a z taką zaciętością Ajlu chce złapać Boo :diabloti:

głupawka :)

no i Mru:loveu:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']

jeszcze się pochwalę byłam dziś z Boo na badaniach rzepek. Bardzo się cieszę bo jest wszystko OK! :multi: czyli patella 0/0 :multi:
teraz jeszcze nam tylko badanie serducha zostało
[/QUOTE]
gratulacje :)

Posted

[quote name='magdola']gratulacje :)[/QUOTE]

a dziękujemy :)
rozwaliło mnie dziś zachowanie Boo, każdy pies taki przerażony w tej klinice a Boo i się miział z ludzmi i piszczał do psów, nawarczał na chow chowa który pan przeciągnął go przez hol bo nie chiał wejść do pokoju a do lekarza się tak przyczepił i niuchał że sam doktor się śmiał że grzywacz i taki śmiały :) ogonek cały czas w górze, spanikował tylko jak kazalismy mu się położyć do badania ale tylko chwila paniki była później był grzeczny :)

Posted

No, No super. Zuch chłopak :loveu: Moja Liza ma podobnie, tzn kocha ludzi, którzy maja w ręku coś do jedzenia, a reszta swiata jej nie interesuje, ale Aira to katastrofa, chociaż u weta jest mega grzeczna i dzielna, za to Liza to panikara ;)