*anusia&ajlu* Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='magdola']No proszę... Tez taka Ailusiowata ;) bardzo się cieszę... Nie wiem tylko czemu mi ten Misiek tak zapadł w serce... To chyba tak miało być... Ale jakby ktoś kiedyś szukał stróża to bierz go :) ps. I tak ci iukradne Boo![/QUOTE] ja za min 2 lata bede mieszkac w swoim domu na działce jezeli nie znajdzie domu to go z miejsca biore :) eee Boo tak łatwo się nie da, on taki mami synek zapłakałby się bezemnie, teraz Ajlu w drugim pokoju śpi a Boo na kolankach pańci :evil_lol: Quote
magdola Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']ja za min 2 lata bede mieszkac w swoim domu na działce jezeli nie znajdzie domu to go z miejsca biore :) eee Boo tak łatwo się nie da, on taki mami synek zapłakałby się bezemnie, teraz Ajlu w drugim pokoju śpi a Boo na kolankach pańci :evil_lol:[/QUOTE] Hehe nie znas mnie Hahaha:) chomika Ci podmienie:diabloti: Liza tez śpi w drugim pokoju, póki łóżka nie pościelie, a Aira.... To mój cień.... Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='magdola']Hehe nie znas mnie Hahaha:) chomika Ci podmienie:diabloti: Liza tez śpi w drugim pokoju, póki łóżka nie pościelie, a Aira.... To mój cień.... [quote name='magdola']100 lat z okazji 100 strony :) taka sprytna jesteś:evil_lol: ale Boo za Chiny nie oddam:evil_lol: a ja nie mam 100 strony mam 124 :diabloti: [quote name='Izabela124.']Ania dawaj więcej zdjęć :) 3 narazie wrzuce bo spadam do pracy:shake: ale od jutra 2 dni wolnego i jade na działkę latający Boo pędziwiatry:evil_lol: i szalona Ajlu:loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='lasoa']ale psiaki szaleją :)[/QUOTE] Jutro tez beda szalec dzis Boo jedzie z siostrą na działkę a ja jutro dojezdzam z Ajlu rano bo pracuje do 23:/ Quote
Asiaczek Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Ajlu przyspiesza wykopy pod Wasz nowy domek:) http://images46.fotosik.pl/1509/bffa2e689c09cb2agen.jpg Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='Asiaczek']Ajlu przyspiesza wykopy pod Wasz nowy domek:) http://images46.fotosik.pl/1509/bffa2e689c09cb2agen.jpg Pzdr. O jakbym chciała żeby już taki postęp był w budowaniu;-) niestety mozolnie to wszystko idzie:-/ [quote name='Izabela124.']Pędziwiatry najlepsze :D mam jeszcze sporo takich fotek ;-) wrzuce po wekendzie. Jutro pobudka o 6 i wyjazd na działkę:multi: Quote
magdola Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']O jakbym chciała żeby już taki postęp był w budowaniu;-) niestety mozolnie to wszystko idzie:-/ mam jeszcze sporo takich fotek ;-) wrzuce po wekendzie. Jutro pobudka o 6 i wyjazd na działkę:multi:[/QUOTE] Pozazdrościć.... Quote
Izabela124. Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Zazdroszczę działki, my swoją rekreacyjną sprzedaliśmy w tamtym roku, teraz mamy na wsi, ale tam nic nie ma. Daliśmy pole w dzierżawę i coś tam posadzone jest. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ciekawe, czy w taką pogode Ajlu pojechała na działke...? Jakby co - to ja zycze miłego weekendu, coby nie było, że sie nie odzywam;) pzdr. Quote
magdola Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, czy w taką pogode Ajlu pojechała na działke...? Jakby co - to ja zycze miłego weekendu, coby nie było, że sie nie odzywam;) pzdr.[/QUOTE] Kiepska pogodę macie? Bo u nas co prawda zimno, ale słoneczko i " piknik nad Odra" sie zaczyna :) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 W W-wie od rana deszcz i brak słońca. Ale nie jest zimno...:) pzdr. Quote
sunshine Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Szalone szleńce :D czy mi się wydaje czy Ajlu się rozbrykała z Boo?:) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Zazdroszczę działki, my swoją rekreacyjną sprzedaliśmy w tamtym roku, teraz mamy na wsi, ale tam nic nie ma. Daliśmy pole w dzierżawę i coś tam posadzone jest.[/QUOTE] Pisałam ostatnio odp do twojego posta i go wcielo;-) Niedługo mam nadzieję że będzie tam mój dom i wkońcu nie będę mieszkać w mieście;-) [quote name='Asiaczek']Ciekawe, czy w taką pogode Ajlu pojechała na działke...? Jakby co - to ja zycze miłego weekendu, coby nie było, że sie nie odzywam;) pzdr.[/QUOTE] Jaka by pogoda nie była zawsze tam jeżdze;-) Było zimno ale prawie cały dzień na dworzu;-) [quote name='magdola']Kiepska pogodę macie? Bo u nas co prawda zimno, ale słoneczko i " piknik nad Odra" sie zaczyna :)[/QUOTE] Nie było tak źle ;-) [quote name='Asiaczek']W W-wie od rana deszcz i brak słońca. Ale nie jest zimno...:) pzdr.[/QUOTE] Najbardziej z deszczu był niezadowolony Boo;-) [quote name='sunshine']Szalone szleńce :D czy mi się wydaje czy Ajlu się rozbrykała z Boo?:)[/QUOTE] Ona ogółem jest rozbrykana, a przy Boo jeszcze bardziej;-) A wczoraj Boo skończył 2lata:loveu: jak wroce do domu fotki dodam;-) A i wyjazd na działkę był bardzo owocny z siostrą i szwagrem złotą raczką zrobiliśmy drapak dla Mru:-) i dziś od 6 nie spałam bo kot szalal po nim! Tez wstawie fotki;-) Quote
Asiaczek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 To ja pożądam fotek przećwiczonego drapaka kociego:) pzdr. Quote
magdola Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Asiaczek']To ja pożądam fotek przećwiczonego drapaka kociego:) pzdr.[/QUOTE] Ja tez ;)... Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 (edited) [quote name='Izabela124.']O to super, że będziesz na wsi mieszkała! też się już doczekać nie mogę :) [quote name='Asiaczek']To ja pożądam fotek przećwiczonego drapaka kociego:) pzdr. oj szalała dziś cały dzień ;) prawie nie schodzi z niego :) [quote name='magdola']Ja tez ;)... jeszcze nie jest skończony ale pomysł i wykonanie Mru napewno się podoba, nie jest wybitnie piękny ale mi to nie przeszkadza ważne żeby Mru była zadowolona :) to fotka narazie 1 a napewno wrzuce jeszcze kilka ;) a tu foteczki 2 tygodniowych dzieciaczków Boo :loveu: sunieczka:loveu: łysolec:loveu: i cały bialutki ale z czarnym noskiem :loveu: Edited May 14, 2012 by *anusia&ajlu* Quote
Asiaczek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Poprosze o więcej fotek, bo ja musze miec wsio czarno na bialym. A na tej fotce, to ja niewiele widze; nie mam wyobraxni przestrzennej, hahaha... http://images38.fotosik.pl/1563/73c92828e0b50ce6.jpg A że Dragon ma czarny nosek to chyba dobrze, co? http://images39.fotosik.pl/1518/ae3c27f1e6166979gen.jpg Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Asiaczek']Poprosze o więcej fotek, bo ja musze miec wsio czarno na bialym. A na tej fotce, to ja niewiele widze; nie mam wyobraxni przestrzennej, hahaha... http://images38.fotosik.pl/1563/73c92828e0b50ce6.jpg A że Dragon ma czarny nosek to chyba dobrze, co? http://images39.fotosik.pl/1518/ae3c27f1e6166979gen.jpg Pzdr. ok dodam jak Mru na nim siedzi i się bawi:) pewnie że dobrze:) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Asiaczek']A Ty teraz w pracy czy w domku pzdr.[/QUOTE] w domu ;) na 12 idę do pracy ale czwartek i piątek mam wolne ;) Quote
Recommended Posts