*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 najgłupsza komenda której nauczyłam Ajlu:diabloti: "daj głos" chił w biegu :loveu: :loveu::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 a tu szaleństwa Boo z Ferbem, a Dedek jak zwykle spokojny obserwuje ;) szalone :evil_lol: wściekły chił :diabloti: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 cd szaleństw... troszkę pozowanka:loveu: poważny Ferb:loveu: i znudzony Ferb:loveu: narazie tylko tyle, pozniej dam wiecej:multi: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 WeronikaM napisał(a):słodziaki ;) :loveu: dzięki! :) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 magdola napisał(a):Pozazdrościć....fajoskie fotki:loveu: ale powiem ci że na kompie lepiej wyglądają, fotosik okłamuje ;) Quote
magdola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):ale powiem ci że na kompie lepiej wyglądają, fotosik okłamuje ;) Wiem coś o tym, ale i tak są fajowe. I tak sobie myśle, ze rzeczywiście tej czarnej suni brakuje Hihi:) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 magdola napisał(a):Wiem coś o tym, ale i tak są fajowe. I tak sobie myśle, ze rzeczywiście tej czarnej suni brakuje Hihi:) dzięki :) a dziś mój dziadek stwierdził, że brakuje mi całego rudego psa, mam same czarno białe ;) ale suni grzywaczki brakuje dla Boo bo wszystkie psy które są u nas w rodzinie są za powolne dle niego i za szybko się męczą, Boo jest niezmordowany :) przydałby się drugi grzywek równie szalony jak on :) Quote
magdola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Hehe, to szukaj rudej grzywki :) wiem o czym piszesz bo u nas na osiedlu tylko jedna suka dorównuje mojej Airze... Taki mocno wyrosniety jrt śmiesznie wyglada bo jest drobna na długich chudziutkich nozkach...;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 mi kolor nie przeszkadza, może być i ruda i czarna ale żeby była boska, musi mieć coś takiego w sobie żebym się zakochała od pierwszego wejrzenia;) u mnie na odsiedlu nie mam żadnego takiego psa do zabawy :/ ale niedługo Asia od Tobiasza, Kolesia i Kaya zamieszka koło nas to będziemy często się spotykać ;) Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 To moze czas sprawic sobie drugiego grzywka wersję kobiecą :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 dOgLoV napisał(a):To moze czas sprawic sobie drugiego grzywka wersję kobiecą :cool3: szukam :) nie wykluczam, że do końca roku będzie :) Quote
łamAga Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):szukam :) nie wykluczam, że do końca roku będzie :) O jaaaaaaaaa ale fajnie :multi: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Magdola nie szukam suni na siłę wole poczekac dłużej i mieć naprawde boska grzywaczkę:-D Asia tak całe czarne sa bardzo rzadkie, mama by taką chciała mi to obojętne jaki kolor uwielbiam łaciatki ale najważniejsze u mnie to budowa i charakter;-) Mnie się człe czarne podobaja, ale wybór jest Twój:) Foteczki widziałam i b.mi sie podoba Dedek;) pzdr. Quote
magdola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Asiaczek napisał(a):Mnie się człe czarne podobaja, ale wybór jest Twój:) Foteczki widziałam i b.mi sie podoba Dedek;) pzdr. Tak całe czarne są fajne, ale niekoniecznie maja "ten" charakter i "ta" budowę... Myśle, ze to po prostu będzie zauroczenie.... Czasem tak jest oglądając ogłoszenia, zdjęcia, ze sobie myślisz: ta, nie inna.... Ale zakładając Hodowle trzeba tez mieć na uwadze inne aspekty:) ja się cieszę, ze nie mam takich problemów ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 dOgLoV napisał(a):O jaaaaaaaaa ale fajnie :multi: ale to jeszcze plany :) napewno szybko je wciele w życie ale to czas pokaże;) Asiaczek napisał(a):Mnie się człe czarne podobaja, ale wybór jest Twój:) Foteczki widziałam i b.mi sie podoba Dedek;) pzdr. a to jeszcze nie wszystkie fotki ;) a Dedek już wiekowy ok 10 lat już ma:cool3: magdola napisał(a):Tak całe czarne są fajne, ale niekoniecznie maja "ten" charakter i "ta" budowę... Myśle, ze to po prostu będzie zauroczenie.... Czasem tak jest oglądając ogłoszenia, zdjęcia, ze sobie myślisz: ta, nie inna.... Ale zakładając Hodowle trzeba tez mieć na uwadze inne aspekty:) ja się cieszę, ze nie mam takich problemów ;) ja swoje wizje hodowli mam już od kilkunastu lat, najważniejsze jest u mnie zdrowie grzywacza i budowa, charakter też ale nie można mieć czasami wszystkiego ;) zobaczymy ;) napewno napiszę jak będę miała już sunię:loveu: Quote
magdola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):;) napewno napiszę jak będę miała już sunię:loveu: No ja myśle....;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 magdola napisał(a):No ja myśle....;) haha tylko szkoda że mieszkam w bloku ;) Quote
magdola Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):haha tylko szkoda że mieszkam w bloku ;) Boisz się o sąsiadów hihihi:D Quote
*anusia&ajlu* Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 magdola napisał(a):Boisz się o sąsiadów hihihi:D nie nie boję się, ale wygodniej miszkać na działce i psy wybiegane codziennie i dla mnie lepiej ;) Quote
Asiaczek Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Oj, chciałoby się miec więcej psiaków, ale .... zycie czasami nie pozwala;) pzdr. Quote
magdola Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Asiaczek napisał(a):Oj, chciałoby się miec więcej psiaków, ale .... zycie czasami nie pozwala;) pzdr. Oj a ja o tym wręcz marze... I sobie postanowiłam, ze następny to będzie albo super ekstra wystawowego, albo znowu jakaś bida... Ale zawsze pp i hl , i bardzo żałuje ze mój tz nie zgadza się na 3 bo bym takiego na " b" jeszcze miała :D Quote
Recommended Posts