Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
ale powiem ci że na kompie lepiej wyglądają, fotosik okłamuje ;)

Wiem coś o tym, ale i tak są fajowe. I tak sobie myśle, ze rzeczywiście tej czarnej suni brakuje Hihi:)

Posted

magdola napisał(a):
Wiem coś o tym, ale i tak są fajowe. I tak sobie myśle, ze rzeczywiście tej czarnej suni brakuje Hihi:)

dzięki :) a dziś mój dziadek stwierdził, że brakuje mi całego rudego psa, mam same czarno białe ;)
ale suni grzywaczki brakuje dla Boo bo wszystkie psy które są u nas w rodzinie są za powolne dle niego i za szybko się męczą, Boo jest niezmordowany :) przydałby się drugi grzywek równie szalony jak on :)

Posted

Hehe, to szukaj rudej grzywki :) wiem o czym piszesz bo u nas na osiedlu tylko jedna suka dorównuje mojej Airze... Taki mocno wyrosniety jrt śmiesznie wyglada bo jest drobna na długich chudziutkich nozkach...;)

Posted

mi kolor nie przeszkadza, może być i ruda i czarna ale żeby była boska, musi mieć coś takiego w sobie żebym się zakochała od pierwszego wejrzenia;) u mnie na odsiedlu nie mam żadnego takiego psa do zabawy :/ ale niedługo Asia od Tobiasza, Kolesia i Kaya zamieszka koło nas to będziemy często się spotykać ;)

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
Magdola nie szukam suni na siłę wole poczekac dłużej i mieć naprawde boska grzywaczkę:-D
Asia tak całe czarne sa bardzo rzadkie, mama by taką chciała mi to obojętne jaki kolor uwielbiam łaciatki ale najważniejsze u mnie to budowa i charakter;-)

Mnie się człe czarne podobaja, ale wybór jest Twój:)
Foteczki widziałam i b.mi sie podoba Dedek;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

Tak całe czarne są fajne, ale niekoniecznie maja "ten" charakter i "ta" budowę... Myśle, ze to po prostu będzie zauroczenie.... Czasem tak jest oglądając ogłoszenia, zdjęcia, ze sobie myślisz: ta, nie inna.... Ale zakładając Hodowle trzeba tez mieć na uwadze inne aspekty:) ja się cieszę, ze nie mam takich problemów ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
O jaaaaaaaaa ale fajnie :multi:

ale to jeszcze plany :) napewno szybko je wciele w życie ale to czas pokaże;)

Asiaczek napisał(a):

pzdr.

a to jeszcze nie wszystkie fotki ;)
a Dedek już wiekowy ok 10 lat już ma:cool3:

magdola napisał(a):
Tak całe czarne są fajne, ale niekoniecznie maja "ten" charakter i "ta" budowę... Myśle, ze to po prostu będzie zauroczenie.... Czasem tak jest oglądając ogłoszenia, zdjęcia, ze sobie myślisz: ta, nie inna.... Ale zakładając Hodowle trzeba tez mieć na uwadze inne aspekty:) ja się cieszę, ze nie mam takich problemów ;)

ja swoje wizje hodowli mam już od kilkunastu lat, najważniejsze jest u mnie zdrowie grzywacza i budowa, charakter też ale nie można mieć czasami wszystkiego ;) zobaczymy ;) napewno napiszę jak będę miała już sunię:loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, chciałoby się miec więcej psiaków, ale .... zycie czasami nie pozwala;)

pzdr.

Oj a ja o tym wręcz marze... I sobie postanowiłam, ze następny to będzie albo super ekstra wystawowego, albo znowu jakaś bida... Ale zawsze pp i hl , i bardzo żałuje ze mój tz nie zgadza się na 3 bo bym takiego na " b" jeszcze miała :D