Asiaczek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='*anusia&ajlu*']jeszcze do poniedziałku jestem na zwolnieniu bo biore jeszcze drugi antybiotyk no i biore jeszcze na alergie proszki ale kaszel mam, mniejszy ale mam :/ może jakiś spacerek w poniedziałek? Super!!!! jestem ZA:) Gdzie i o której? pzdr. Quote
magdola Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Asiaczek napisał(a):Super!!!! jestem ZA:) Gdzie i o której? pzdr. Asiaczku mam nadzieje, ze Anusia mi wybaczy, bo niedawno blisko mnie zamieszkała Twoja Anusia (po Twojej suni, ale nie z Twojej hodowli) . Jestem zakochana<3 Quote
Asiaczek Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 magdola napisał(a):Asiaczku mam nadzieje, ze Anusia mi wybaczy, bo niedawno blisko mnie zamieszkała Twoja Anusia (po Twojej suni, ale nie z Twojej hodowli) . Jestem zakochana<3 O, pewnie z hodowli jamnicze (Risum Tenatis FCI). Trikolorka czy rud-biała? pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Iza nikomu nie działają:-/ Asiu byłam na działce ale to już wiesz;-) mam nadzieję że czwartek wypali;-) Magdola nie szkodzi, uwielbiam baski wiec mów,pisz ile będziesz chciała;-) Mam fotki ok 100z lustrzanki ale jutro dodam bo mam brak transferu, pisze z tel;-) Quote
magdola Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Asiaczku trikolor ;) anusia gratki dla Boo ;) tatuś pełna gębą. Ślicznie maluszki ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 magdola napisał(a):Asiaczku trikolor ;) anusia gratki dla Boo ;) tatuś pełna gębą. Ślicznie maluszki ;) dziękujemy :) tatuś dziś świętuje :) mizia się cały dzień z mamą i jest TYLKO sam w domu, bo Ajlu i Mru na działce z siostrą :) jutro wstawię fotki, bo dziś nie mam transferu:/ Quote
Asiaczek Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 magdola napisał(a):Asiaczku trikolor ;) anusia gratki dla Boo ;) tatuś pełna gębą. Ślicznie maluszki ;) Dobrze wiedziec:), dzięki za |czujność":) Pzdr. Quote
magdola Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 A ja nie mogę w to uwierzyć... Jeszcze niedawno on sam był taki malusi.... Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Szybko się Boo "dorabia" dzieci; na razie ma juz trójke:) pzdr. Quote
magdola Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Asiaczek napisał(a):Szybko się Boo "dorabia" dzieci; na razie ma juz trójke:) pzdr. Dobrze napisane: " na razie..." :) Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Wiesz, mój Serek tez zaczął od trójki, a potem były 4,5,2. Więc nie jest źle; najwazniejszy jest poczatek:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Izabela124. napisał(a):Ja też już widziałam maluchy :D Miałam wstawić fotki ale są narazie tylko na fb;-) w niedziele się postaram bo mam też zaległe bo mam z lustrzanki;-) dziś jadę na działkę to będa jeszcze obecne;-) magdola napisał(a):A ja nie mogę w to uwierzyć... Jeszcze niedawno on sam był taki malusi.... Boo za 9dni kończy 2lata! Szybko minęło:-D też w to nie wierze niedawno go odbierałam;-) Asiaczek napisał(a):Szybko się Boo "dorabia" dzieci; na razie ma juz trójke:) pzdr. Mam nadzieję że będzie dużo małych Boobinków :-D magdola napisał(a):Dobrze napisane: " na razie..." :) Będzie więcej mam w planach sunię;-) Asiaczek napisał(a):Wiesz, mój Serek tez zaczął od trójki, a potem były 4,5,2. Więc nie jest źle; najwazniejszy jest poczatek:) Pzdr. Zobaczymy jak Boo się wyrobi;-) dopiero się rozkręca;-) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Haha zobaczymy;-) ale nie ważna ilość ważna jakość i zdrowie:-D Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zdrowie na pewno będzie, bo przeciez i Boo i jego ewent. narzeczone sa przebadane. Jakość tez pewnie będzie OK. No to juz teraz czas na ilość, hahaha... pzdr. Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a): Będzie więcej mam w planach sunie :) Noooo.... ;););) Quote
*anusia&ajlu* Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):Zdrowie na pewno będzie, bo przeciez i Boo i jego ewent. narzeczone sa przebadane. Jakość tez pewnie będzie OK. No to juz teraz czas na ilość, hahaha... pzdr. Haha ;-) ale to jeszcze musimy poczekac aż sunia moja się urodzi;-) no chyba że wcześniej jakaś sunia będzie:-D magdola napisał(a):Noooo.... ;););) Ha to jest wielka tajemnica jak mama się dowie urwie mi głowę:-D haha ale jak już zobaczy to świata nie będzie widzieć poza nimi;-) napewno podobają jej się czarne grzywki;-) Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 *anusia&ajlu* napisał(a):Haha ;-) ale to jeszcze musimy poczekac aż sunia moja się urodzi;-) no chyba że wcześniej jakaś sunia będzie:-D ;-)A masz już coś na oku? Quote
Asiaczek Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 O, chcesz całą czarna grzywkę...? Słyszałam, że rzadko się takie rodzą... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Magdola nie szukam suni na siłę wole poczekac dłużej i mieć naprawde boska grzywaczkę:-D Asia tak całe czarne sa bardzo rzadkie, mama by taką chciała mi to obojętne jaki kolor uwielbiam łaciatki ale najważniejsze u mnie to budowa i charakter;-) Quote
Iza. Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Anusia zobacz http://www.chinesecrested.no/en/registry/108613/TIGA+Super+Ciapki.html :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Iza. napisał(a):Anusia zobacz http://www.chinesecrested.no/en/registry/108613/TIGA+Super+Ciapki.html :razz: widziałam ale raczej zostaje w hodowli bo nie jest wystawiana jako jedyna z tego miotu na sprzedaż;) magdola napisał(a):Ale boska sunia :loveu: ;) a tu kilka fotek z działki, dziś wróciliśmy, teraz odsypiają, Ajlu i Mru miały tydzień laby :) hau :) czeka na rzucenie aportu :) Ajlu z chiłką cioci przypomnę Rambo z Błękitnego Rodu po domowemu Ferb :) Quote
Recommended Posts