Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psyja napisał(a):
nooooo gratulacje jeszcze raz dla przyszłego tatusia i dumnej 'babci' :multi::multi:

wyczekujemy maluszków :loveu:

haha dzięki :) o tak jestem dumna z synusia!
jak się rozsypie Arnika napewno napisze :)

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, Babcia Ania;) (a tak młodo wygląda:))

pzdr.

haha jak to brzmi powaznie Babcia Ania :D

a i wkoncu nie napisalam w wcieło te posty
z Mili wszystko dobrze nie bylismy u weta, nastepnego dnia juz bylo wszystko ok z tym ślinieniem wydaje mi sie ze zacieła sie dracena jak sie wiecznie pcha na komode i dlatego tak miala, ale juz jest ok, mama najwiecej paniki siała, a Mru w to mi graj i wyżebrała wiecej jedzenia i nie gonil jej Szyszka bo niby chora i tak jej mineły 2 dni sielanki :) a i zaśliniony telewizor sie wysuszył i zaczął działać :)
ale ja za to podupadłam na zdrowiu musze isc do alergologa, strasznie sie boje ze mi powie ze jestem na cos uczulona, dzis zwalnialam sie z pracy taka dusznosc mialam :/ bo lekarz ostatnio dal mi takie na uczulenia i bylo lepiej, przestalam brac i znowu wrocil kaszel :/

Posted

Asiaczek napisał(a):
Niedobrze z ta alergią. Drzewa dopiero zaczynaja kwitnąć, za tydzień to się dopiero zacznie...

Pzdr.

Narazie lekarz dal mi antybiotyk mowi ze mam ostre zapalenie oskrzeli jezeli mi nie przejdzie to badania na alergie i czego najbardziej sie boje astme dla kontroli mam zrobic:-/ wkurzylam sie na lekarza bo bylam ostatnio u niego tez z tym kaszlem to dal mi tylko jakies tabletki do ssania! A od wczoraj mam goraczke i w lozku caly dzien. Ale do niedzieli musze sie wykurowac bo wystawe mam w lublinie;-)

Posted

[quote name='sleepingbyday']bo już się zestresowałam....
[quote name='sleepingbyday']bo już się zestresowałam....

nie no coś ty, wszystko na około co nie ma rodowodu kastruje, sterylizuje, wiem jaki to jest problem :/
popieram R=R :)

[quote name='dOgLoV']Gratulujemy :loveu:

dziękujemy :)

dodam kilka fotek z zimy jak były roztopy :)

Posted

[quote name='Asiaczek']O, matko, padłam...
http://images39.fotosik.pl/1471/c3ba35040da1a81egen.jpg

Jaki Elegant!
http://images42.fotosik.pl/311/63395d7616aaad47gen.jpg

A te dzieciaczki to gdzies w W-wie? Bo może, jak będziesz do maluchów jechac, to i ja bym się zabrała...?

pzdr.

dziekujemy :)
Asiu dzieciaczki w Wołominie jak będę jechać do maluchów to przedzwonie do ciebie :)
no i wylądowałam w szpitalu na dyżurze, czekałam na badania i wyniki 5h :/ przy okazji dostałam duszności masakra! i muszę niestety wybrać się do alergologa! podejrzenie astmy i alergii! Porazka...

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
dziekujemy :)
Asiu dzieciaczki w Wołominie jak będę jechać do maluchów to przedzwonie do ciebie :)
no i wylądowałam w szpitalu na dyżurze, czekałam na badania i wyniki 5h :/ przy okazji dostałam duszności masakra! i muszę niestety wybrać się do alergologa! podejrzenie astmy i alergii! Porazka...

No to czekam na sygnał i przesyłam życzenia zdrowia!!!
A tak się spytam niedyskretnie: jakie terminy u alergologa...?

pzdr.

Posted

[quote name='Maalwi']dopiero doczytałam,ze małe Boobinki się urodzą niedługo, fajnie sie miot zapowiada ;)

Dziękujemy,zostal już tylko tydzień i małe Boobinki będa;-)

[quote name='Asiaczek']No to czekam na sygnał i przesyłam życzenia zdrowia!!!
A tak się spytam niedyskretnie: jakie terminy u alergologa...?

pzdr.

Dzwoniłam dziś do LuxMedu bo tam praca mi opłaca składkę najwcześniejszy termin to 5maj a później 23maj to nie tak długo

[quote name='sleepingbyday']http://images39.fotosik.pl/1471/c3ba35040da1a81egen.jpg

to zdjęcie jest jak te, które chyba ty robiłas zosi na jej urodzinach, no nie?

Ta fotka jest u mnie robiona koło osiedla mam takie działki, to było w zimie robione

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fakt, 5 maj to bardzo przyzwoity termin:)
A do tego czasu (tzn. do czasu wizyty u alergologa) jestes w pracy, tak?

pzdr.

jeszcze do poniedziałku jestem na zwolnieniu bo biore jeszcze drugi antybiotyk no i biore jeszcze na alergie proszki ale kaszel mam, mniejszy ale mam :/
może jakiś spacerek w poniedziałek?

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie chodzi o miejsce, tylko o pozę psa,z głową w wodzie :-).

aaa, przy okazji zapraszam na bazarki. dwa są w moim podpisie, a wyjątkowe wydania nietypowych filmów tutaj:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226323-FILMY%21RZADKIE-TYTU%C5%81Y-LIMITOWANE-ZAGRANICZNE-WYDANIA-Na-giga-d%C5%82ug-Aramisa-Do-8-05-g-21

haha ona wiecznie z głową w wodzie jest ;) nurkuje wiecznie, tylko jak widzi wodę nawet kałużę to nurkuje :)
dziękuję ale mam zakaz wchodzenia na bazarki przed wypłatą ;)