Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Żyjesz Ania? Co u was słychać? Jakie masz plany wystawowe?[/QUOTE]

plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D

[quote name='Asiaczek']Ania zapracowana. Ale widziałam się z Nią w ub.tygodniu. Byłysmy na spacerku z Ajlu:)

Pzdr.[/QUOTE]

o tak zapracowana jestem znowu dużo zmian w pracy, a od dziś 13 dni wolnego :) :multi: mam nadzieje ze nadrobie zaległości, chociaż dużo spraw mnie czeka z pozwoleniami na budowę domu :)

o tak Asiu z tobą spacerki są super, szkoda że żadnego baska nie było, mam nadzieję że jakoś się niedługo też zobaczymy, moje psy uwielbiają być wymęczone :D
są później takie spokojneeeeeee aż miło patrzeć jak grzecznie śpią :) tylko musze pomyśleć jak Mru ogarnąć ale laser załatwia mi 2h spokoju w domu;)
a może ktoś zna dobre sposoby ogarnięci kociej energii :evil_lol: :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D
o tak zapracowana jestem znowu dużo zmian w pracy, a od dziś 13 dni wolnego :) :multi: mam nadzieje ze nadrobie zaległości, chociaż dużo spraw mnie czeka z pozwoleniami na budowę domu :)
o tak Asiu z tobą spacerki są super, szkoda że żadnego baska nie było, mam nadzieję że jakoś się niedługo też zobaczymy, moje psy uwielbiają być wymęczone :D
są później takie spokojneeeeeee aż miło patrzeć jak grzecznie śpią :) tylko musze pomyśleć jak Mru ogarnąć ale laser załatwia mi 2h spokoju w domu;)
a może ktoś zna dobre sposoby ogarnięci kociej energii :evil_lol: :)[/QUOTE]
Certyfikatu juz gratulowałam na FB, ale i tutaj napisze: Gratulacje:) cieszę się razem z Wami!

Na koty to tez uwaxzam, że najlepszy jest laser, ewent. drugi kot;) ale to drugie rozwiązanie raczej nie wchodzi w rachubę, co...? Chociaz kto wie...

Co do spacerków -0 to na razie Erka juz się wicisza, ale i tak chłopaki latają za nia, mlaskają i chca na nią skakać. Jeszcze przed nami Żelka no i Romcia.... nawet nie wiem, jak ja to ogarnę...

Nasze zdjęcia ze spacerku, na razie mam tylko na pulpicie. Nic z nimi nie robiłam...

Pzdr.

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D
[/QUOTE]W taki razie gratuluję wyniku badań i uprawnień Boo :)

• 2 months later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja moją zrobiłam sama; nie umiem tak "zlepiać" różnych fotek w jedno...

Pzdr.

ja też nie umiem, ale mam zamiar się nauczyć ;) kiedyś próbowałam ale jakoś nie umiałam tak ładnie wycinać fotek

• 3 months later...
Posted

dOgLoV napisał(a):
dawno mnie tu nie było :oops:

czas tak szybko leci , dopiero co kupilas Boo a on juz tatusiem zostanie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Teraz czekam na wymarzona sunie;-)
Boo w maju konczy 2lata tez mi sie wydaje ze dopiero co taki maluszek byl, sama nie wierze ze male Boobinki beda;-)

Izabela124. napisał(a):
Jak się urodzą maluchy to daj znać :)

Na poczatku maja juz beda:multi:

Chantell napisał(a):
super! :loveu:

Dzieki:-)

Izabela124. napisał(a):
O Boo będzie tatusiem, super :)

spisal sie chlopak:-)