*anusia&ajlu* Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='Izabela124.']Żyjesz Ania? Co u was słychać? Jakie masz plany wystawowe?[/QUOTE] plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D [quote name='Asiaczek']Ania zapracowana. Ale widziałam się z Nią w ub.tygodniu. Byłysmy na spacerku z Ajlu:) Pzdr.[/QUOTE] o tak zapracowana jestem znowu dużo zmian w pracy, a od dziś 13 dni wolnego :) :multi: mam nadzieje ze nadrobie zaległości, chociaż dużo spraw mnie czeka z pozwoleniami na budowę domu :) o tak Asiu z tobą spacerki są super, szkoda że żadnego baska nie było, mam nadzieję że jakoś się niedługo też zobaczymy, moje psy uwielbiają być wymęczone :D są później takie spokojneeeeeee aż miło patrzeć jak grzecznie śpią :) tylko musze pomyśleć jak Mru ogarnąć ale laser załatwia mi 2h spokoju w domu;) a może ktoś zna dobre sposoby ogarnięci kociej energii :evil_lol: :) Quote
Asiaczek Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D o tak zapracowana jestem znowu dużo zmian w pracy, a od dziś 13 dni wolnego :) :multi: mam nadzieje ze nadrobie zaległości, chociaż dużo spraw mnie czeka z pozwoleniami na budowę domu :) o tak Asiu z tobą spacerki są super, szkoda że żadnego baska nie było, mam nadzieję że jakoś się niedługo też zobaczymy, moje psy uwielbiają być wymęczone :D są później takie spokojneeeeeee aż miło patrzeć jak grzecznie śpią :) tylko musze pomyśleć jak Mru ogarnąć ale laser załatwia mi 2h spokoju w domu;) a może ktoś zna dobre sposoby ogarnięci kociej energii :evil_lol: :)[/QUOTE] Certyfikatu juz gratulowałam na FB, ale i tutaj napisze: Gratulacje:) cieszę się razem z Wami! Na koty to tez uwaxzam, że najlepszy jest laser, ewent. drugi kot;) ale to drugie rozwiązanie raczej nie wchodzi w rachubę, co...? Chociaz kto wie... Co do spacerków -0 to na razie Erka juz się wicisza, ale i tak chłopaki latają za nia, mlaskają i chca na nią skakać. Jeszcze przed nami Żelka no i Romcia.... nawet nie wiem, jak ja to ogarnę... Nasze zdjęcia ze spacerku, na razie mam tylko na pulpicie. Nic z nimi nie robiłam... Pzdr. Quote
Izabela124. Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='*anusia&ajlu*']plany wystawowe narazie na 2 planie, odżywiam teraz włos Boo i narazie badamy, mieliśmy w tamtym tyg badanie CERF wyszło CLEAR!!! :) i będziemy jeszcze badać serce, stawy i rzepki :) a i Boo ma już uprawnienia hodowlane :D [/QUOTE]W taki razie gratuluję wyniku badań i uprawnień Boo :) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Najlepszego i Spokojnych Świąt!!! Quote
*anusia&ajlu* Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='Asiaczek']Śliczna kartka:) pzdr. dziękuję:loveu: [SIZE="3"]robiona przez Cavalierke z dgm:loveu: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 A ja moją zrobiłam sama; nie umiem tak "zlepiać" różnych fotek w jedno... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Asiaczek napisał(a):A ja moją zrobiłam sama; nie umiem tak "zlepiać" różnych fotek w jedno... Pzdr. ja też nie umiem, ale mam zamiar się nauczyć ;) kiedyś próbowałam ale jakoś nie umiałam tak ładnie wycinać fotek Quote
Asiaczek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jak będziesz się uczyła, to ucz się tak, abys potem mnie nauczyła:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak będziesz się uczyła, to ucz się tak, abys potem mnie nauczyła:) pzdr. ok Asiu jak ja pojme to i tobie spróbuje wytłumaczyć :) Quote
Asiaczek Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Mogę tylko podpowiedziec, że takie "wycinanki" robi się w PhotoFiltre. I to wsio, co wiem... pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Iza dziękuję przed ta awaria dgm juz wstawiłam i odpisalam na posty a tu wszystko wcielo :/ i fotek moich nie ma buuuuuuuuuuuu Quote
*anusia&ajlu* Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 i z ostatniej chwili w maju bede maluszki po BOO :loveu: mamusia jest sunia z hodowli Gojar:) Quote
łamAga Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 dawno mnie tu nie było :oops: czas tak szybko leci , dopiero co kupilas Boo a on juz tatusiem zostanie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 dOgLoV napisał(a):dawno mnie tu nie było :oops: czas tak szybko leci , dopiero co kupilas Boo a on juz tatusiem zostanie :loveu::loveu::loveu::loveu: Teraz czekam na wymarzona sunie;-) Boo w maju konczy 2lata tez mi sie wydaje ze dopiero co taki maluszek byl, sama nie wierze ze male Boobinki beda;-) Izabela124. napisał(a):Jak się urodzą maluchy to daj znać :) Na poczatku maja juz beda:multi: Chantell napisał(a):super! :loveu: Dzieki:-) Izabela124. napisał(a):O Boo będzie tatusiem, super :) spisal sie chlopak:-) Quote
Izabela124. Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A chcesz sunie z tego miotu po Boo czy inną jakąś? Quote
*anusia&ajlu* Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Izabela124. napisał(a):A chcesz sunie z tego miotu po Boo czy inną jakąś? Szukam innej;-) Z tego miotu jeszcze sie zastanowie jak sie urodza:-) Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ooooo, gratulacje dla Boo!!!! Będą małe Boobinki, będą małe Boobinki, hurra:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Asiaczek napisał(a):Ooooo, gratulacje dla Boo!!!! Będą małe Boobinki, będą małe Boobinki, hurra:) pzdr. Oj beda,beda:-) Juz sie doczekac nie moge, a tak sie stresuje jakby to Boo byl w ciazy:D Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Juz niedługo. Jakies 2-3 tygodnie, tak? Pzdr. Quote
Recommended Posts