*anusia&ajlu* Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Ilka21 napisał(a):Boo na pewno skończy Mł.Ch.PL, musi wyboru nie macie bo inaczej w dupe naleje ;P Boo bardzo przystojny chłopak a jak zmężnieje to już w ogóle będzie boski :) już mamy plany wystaw na lipiec :) zostało nam chwilkę czasu i mam nadzieje ze skonczymy, boimy sie tych klapsow :evil_lol: o tak jak chlopak zmeznieje to chyba przestane wychodzic z nim na dwor kazdy sie nim zachwyca hahahahaha Quote
*anusia&ajlu* Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 Sylwia K napisał(a):świetnie wygląda w bluzie:cool3: dzięki :) :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ale Boo wydoroślał ! Piękny chłopak z niego :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Filmiki z laserem - super! A kicia to nawet po ścianach usilowała biegać, hahaha... Boo jaki elegancik w tej bluzie; obróżka pod kolor dobrana, nonono... Pzdr. Quote
sleepingbyday Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 kurka, też chce taki laser wypróbować na swoich psach! Quote
magdola Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Może będziecie mieli ochotę poogladać;) Wystawa Szczecin 18.06.2011 Quote
Cavy Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Wieki mnie tu nie było! :crazyeye: http://images43.fotosik.pl/912/4634de77eb20dfbagen.jpg ale ci wyrósł gadnik piękny, aż miło popatrzeć :loveu: :-o Quote
*anusia&ajlu* Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Ale Boo wydoroślał ! Piękny chłopak z niego :loveu: dzięki, też mi się podoba jak wyrósł:) Asiaczek napisał(a):Filmiki z laserem - super! A kicia to nawet po ścianach usilowała biegać, hahaha... Boo jaki elegancik w tej bluzie; obróżka pod kolor dobrana, nonono... Pzdr. o tak laser fajna sprawa, Ajlu to jak widzi jak siadam na parapecie to już piszczy bo wie że będzie lassser :evil_lol: sleepingbyday napisał(a):kurka, też chce taki laser wypróbować na swoich psach! fajna sprawa;) czekam na wasz filmik! Izabela124. napisał(a):I co, będziesz na pikniku czy nie? nie, nie bedzie mnie, nie mam kasy i jade na działke ;) magdola napisał(a):Może będziecie mieli ochotę poogladać;) Wystawa Szczecin 18.06.2011 obejrzalam wszystkie i szkoda ze mnie nie bylo :/ Cavy napisał(a):Wieki mnie tu nie było! :crazyeye: http://images43.fotosik.pl/912/4634de77eb20dfbagen.jpg ale ci wyrósł gadnik piękny, aż miło popatrzeć :loveu: :-o o Dominikaaaa :loveu: o tak ja to zakochana w nim do tej pory, myslalam ze minie mi to ale nieeeeeeee napewno nie minie :)) Asiaczek napisał(a):Ajlu, gdzie zniknełas...? Pzdr. a nie zniknelam, jestem;) ale jakos malo czasu na wszystko, cieplo i malo siedze na kompie mam fotki ale na FB;) Quote
wiki4 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Mili wspinająca się po ścianach- suuuper :lol::lol: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Są fotki Boo u mnie w Galerii z wczorajszego spaceru na Polach Mokotowskich. Może Ajlu je przekopiuje...? A dzisiaj będą następne:) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 wiki4 napisał(a):Mili wspinająca się po ścianach- suuuper :lol::lol: Mili mama przechrzciła na Mru;) Mru obecnie ma doła bo jest w domu, a dłuższy czas była na działce za tydzień znowu jedzie i musi wytrzymywać ale ciężko jej to idzie, jest tak grzeczna że śmieje się że nie tego kota z działki wzięłam :) Asiaczek napisał(a):Są fotki Boo u mnie w Galerii z wczorajszego spaceru na Polach Mokotowskich. Może Ajlu je przekopiuje...? A dzisiaj będą następne:) pzdr. Asiu kilka wezmę ale ja też z dzisiejszego dnia u Ilony będę miała to postaram się wgrać, ogółem nie chce mi się jakos aktualizować wątku mam wakacyjnego lenia :) Quote
Asiaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a): Asiu kilka wezmę ale ja też z dzisiejszego dnia u Ilony będę miała to postaram się wgrać, ogółem nie chce mi się jakos aktualizować wątku mam wakacyjnego lenia :) Wiem, że masz lenia;) Zaraz powstawiam trochę fotek... A Boo dzisiaj tez takichętny do maltretowania suczek;)? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Wiem, że masz lenia;) Zaraz powstawiam trochę fotek... A Boo dzisiaj tez takichętny do maltretowania suczek;)? Pzdr. Asiu mam nadal lenia i potwornie sie z nim zmagam ale jakos przełamać się nie moge, mam fotki ale żeby je dodać to już mi się nie chce;) o fajnie że będą fotki:) Boo do siostry nie startuje bo wie ze jak zacznie to po łbie od niej dostanie, ale za to szczeniaki Mini chciał ogarnąć :/ Ilka dzięki, nie mam słów żeby to wyrazic jak go ustawiasz:loveu: dzięki!!! Quote
Asiaczek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ucz się od Ilka21,, bo niedługo przyda się taka lekcja poglądowa:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Asiaczek napisał(a):Ucz się od Ilka21,, bo niedługo przyda się taka lekcja poglądowa:) Pzdr. bardzo dużo dają mi takie wypady do doświadczonych hodowców :) Tobie też dziękuję za rady :) uczę się każdego dnia:) deer_1987 napisał(a):A beda tez fotki Ajlu? tak będą też w wodzie ale u mnie na działce ale to wkrótce ;) Quote
Izabela124. Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Żyjesz Ania? Co u was słychać? Jakie masz plany wystawowe? Quote
Asiaczek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ania zapracowana. Ale widziałam się z Nią w ub.tygodniu. Byłysmy na spacerku z Ajlu:) Pzdr. Quote
Recommended Posts