Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ilka21']gratkin dla wnunia

dzieki :loveu: staralismy sie :)

[quote name='deer_1987']Gratulacje!

dzieki :)

[quote name='Asiaczek']Brawo, brawo!!!!
To gdzie kończycie tego Młodzieńca?

Pzdr.

moze Płock;) ale to byloby za piekne :)

[quote name='Sylwia K']Gratulujemy i my

a wam jak poszlo, wkoncu was nie widzialam :/

[quote name='Ilka21']Asiaczku w Płocku za tydzień będzie próba ukończenia więc trzymajcie kciuki za Boo i jego siostrzyczkę Fibi(bo tu też tylko jednej brakuje)

Fibi napewno skonczy nie ma wyjscia:multi: a Boo jak sie pokaze to moze ;)

[quote name='Izabela124.']Gratulacje za Radom!

dzekowac :)

a tu kilka fotek Ani od Uliska:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
Asiaczku w Płocku za tydzień będzie próba ukończenia więc trzymajcie kciuki za Boo i jego siostrzyczkę Fibi(bo tu też tylko jednej brakuje)

Juz zapisuję w kalendarzyku, że Płock i żeby trzymać kciukaski:)
Fotki - super:)

Pzdr.

Posted

anusia nie ma za co, cieszę się że się podobają ;)

jeszcze raz wieeeeeelkie gratki, skończycie ten ch raz dwa! należy się chłopakowi :loveu:

Posted

[quote name='psyja']anusia nie ma za co, cieszę się że się podobają ;)

jeszcze raz wieeeeeelkie gratki, skończycie ten ch raz dwa! należy się chłopakowi :loveu:

o tak foteczki super, a jedna bardzo podobna do Boo tatusia :)
o ta
Boogie

Ringo
http://www.chinesecrested.no/en/registry/79112/Legends+Johnny+Ringo.html

[quote name='Sylwia K']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/Radom%202011/_5226081.jpg przeslcizny

my mamy oc. wyb. obiecującą, lok1/1 i NBwR

dzieki :loveu:
tak juz widzialam, super, mam nadzieje ze malutka bedzie nadal szalec po ringach :D trzymam mocno za was kciuki!

[quote name='Hitoshi']Ale masz pięknego Grzywacza :) Zawszę takim marzyłam... heh...

witamy:multi: i dziekujemy to na co czekasz husky i grzywacz niezla mieszanka wybuchowa ale mysle ze by sie odnalazl w takim towarzystwie, grzywacze uwielbiaja ruch:)

jestem znowu na zwolnieniu jutro jade robic szczegolowe badania i mam nadzieje ze jakies fotki sie pojawia :) a w niedziele wystawa w Płocku :)

Posted

Hitoshi napisał(a):
Oj moje by zjadły grzywacza :/ Tak mi pilnują, żeby czasem nie mieć rodzeństwa :D

u mnie tak ma Ajlu, na poczatku jak przyszedlu Boogie bylo ciezko lepiej zareagowala na kota;)
mysle ze grzywacz dalby se rade, one tylko tak ladnie wygladaja ale charakterki swoje maja, mysle nawet zeby rzadzil :D

Posted

jaki piękny mały konik :-).

racja, tzreba w końcu sie spotkac w parku. tylko że ja mam kurcze taki dziwny okres teraz, nie wiem nigdy, co z weekendem, a jak wiem, to znaczy, że mnie gdzies niesie. ale uda nam się, bo niby czemu nie?

Posted

[quote name='Hitoshi']Z tym, że moja Alaś jak widzi pieska z mniejszą głową od siebie to pakuje sobie do pyska i zaciska :/

hahaha dobre, nie widzialam jeszcze zeby jakis pies zdominowal grzywacza :D Alaska bylaby pierwsza :)

[quote name='sleepingbyday']jaki piękny mały konik :-).
racja, tzreba w końcu sie spotkac w parku. tylko że ja mam kurcze taki dziwny okres teraz, nie wiem nigdy, co z weekendem, a jak wiem, to znaczy, że mnie gdzies niesie. ale uda nam się, bo niby czemu nie?

duzo osob ostatnio mowi ze maly konik :) chyba cos w tym jest bo wiecznie skubie trawe :D
a ja teraz moge we wtorek, srode sie spotkac wieczorkiem jak odpowiada;)

[quote name='dagaa111']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/Radom%202011/_5226159.jpg
Boo się świetnie prezentuje
i gratulacje za wystawę

dzieki :)

[quote name='Asiaczek']Przed Wami Płock.... Jak przygotowania?

Pzdr.

zaraz jade do sklepu kupic Boo kurczaka wedzonego bo bez tego ani rusz na wystawe;)
ale ogolem jeszcze bez rewelacji, emocji jeszcze nie ma, ja sie zastanawiam jaka pogoda bedzie bo jak bedzie padalo to Boo jak szczur bedzie wygladal :/
mam nadzieje ze bedzie sloneczko i skonczymy mł. ch :D

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']
zaraz jade do sklepu kupic Boo kurczaka wedzonego bo bez tego ani rusz na wystawe;)
ale ogolem jeszcze bez rewelacji, emocji jeszcze nie ma, ja sie zastanawiam jaka pogoda bedzie bo jak bedzie padalo to Boo jak szczur bedzie wygladal :/
mam nadzieje ze bedzie sloneczko i skonczymy mł. ch :D
Myślami będę z Wami:) I Życzę Wam słoneczka, duzo, duzo...

Pzdr.

Posted

[quote name='Yourii']http://i1212.photobucket.com/albums/cc449/psyja/Radom%202011/_5226167.jpg WOW !! wielkie gratulacje !! takie mega wielkie i ogromniaste !! :)

Trzymam mocno kciuki za PŁOCK !! na pewno wygracie !

Zapraszam do siebie na również powystawowe fotki :)

dzięki :)
a w Płocku 3/3 doskonała ocena, super opis ale panie sędzina woli puchate grzywacze;) co sie nie łamie bo nie wiedzialam ze tak a pani sedzina bedzie bo byla zmiana ;)

[quote name='Asiaczek']Myślami będę z Wami:) I Życzę Wam słoneczka, duzo, duzo...

Pzdr.

Asiu dziekujemy za słoneczko, bylo naprawde super! siostra sie spalila na raka :D
ale nie skonczylismy dzis zdobylismy brazowy medal :) :multi:

mi sie podobalo dzis, towarzysko super;) a i Boo super sie zachowywal, na ringu pomachal do sedziny ogonkiem, nie wyrywal sie do psow, malo buczal i na stoliku super stal, jestem bardzo dumna z Boo :loveu: juz chyba chlopak dorosleje;) w czerwcu dajemy sobie spokój z wystawami, w lipcu napewno skonczymy...przynajmniej ja bym chciala;)

• 2 weeks later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. U Was sa te preferencje: włochaty czy golasek...
Ale i tak gratuluję, dobry opis to tez cenna rzecz:)

Pzdr.

ja też się cieszę z fajnego opisu :) jeszcze zaden sędzia nie dał nam innej oceny niż dosk:multi::loveu: ciekawe czy kiedys zasluzymy na inna;)

a tu filmik jak Ajlu z Mru reagują na laser, ja to płacze ze śmiechu :D
[video=youtube;M2OjtQ8r8GI]http://www.youtube.com/watch?v=M2OjtQ8r8GI[/video]

a zaraz wrzuce 2 i fotki Boo w nowej bluzie i obrozce a no i jeszcze czysciutkiego i ogolonego :loveu:

Posted

Boo na pewno skończy Mł.Ch.PL, musi wyboru nie macie bo inaczej w dupe naleje ;P Boo bardzo przystojny chłopak a jak zmężnieje to już w ogóle będzie boski :)