Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Będzie dobrze. Spuszczone ze smyczy psiaki zdecydowanie lepiej się zachowuja niz na smyczach:) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Będzie dobrze. Spuszczone ze smyczy psiaki zdecydowanie lepiej się zachowuja niz na smyczach:) Pzdr. Ajlu jest grzeczna, pilnuje sie bardzo mnie, za to mlodzeniec Boo szaleje, bede musiala wziac linke :) i duuuzo smakow Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja dla Romki tez biorę linkę. I tez duuuuzo smaków;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja dla Romki tez biorę linkę. I tez duuuuzo smaków;) Pzdr. Boo do suk nic nie ma, mam nadzieje ze Romka bardzo mu sie spodoba :loveu: a przypomnialo mi sie snilo mi sie ze mam basenji ale byl koloru tajskiego ridgebacka :) i razem z Boo jezdzilam i trenowalam je biegajac przy rowerze :) Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Będzie też Lansik (brat Romki, ale to jeszcze siusiak, więc raczej nie powinno byc problemów:) Fajne sen, tylko ten kolorek jakis dziwny. Nieuznany przez FCI;) Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']Będzie też Lansik (brat Romki, ale to jeszcze siusiak, więc raczej nie powinno byc problemów:) Fajne sen, tylko ten kolorek jakis dziwny. Nieuznany przez FCI;) Pzdr. nie nie bedzie problemu a jak bedzie niegrzeczny bedzie na smyczy;) taa sen fajny :) podobal mi sie :) fajny byl ten basenji Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [quote name='Asiaczek']A skąd Ci się wziął basek we śnie...? pzdr. mysle ostatnio o Was czesto :) i coraz bardziej mi sie podoba charakterek baskow :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Aaaaa, jak zobaczysz Romkę na zywo to dopiero się zakochasz:) A jeszcze w pakiecie będzie Lansik;) pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Romcie juz widzialam zakochalam sie w jej wykroku :) a Lansik tez superowy :) na spacerku jeszcze chyba bedzie 1 grzywek ;) zglosila sie narazie jedna chetna Quote
magdola Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='Asiaczek']Super, super!!! Pzdr. A ja się wtrącę;D Będziecie na Szczecinie? PS. Mi też się basenji podobają.....mmmmm, ale warunków brak:( Booo zajefajny......... cudny:loveu: (co ty robisz, że on taki gładziuchny???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Ailu wymiata:evil_lol::diabloti: Jest świetna:loveu: Quote
sleepingbyday Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 no proszę, to tutaj niezłe balangi są uskuteczniane :-). ja ciekawa jestem, jak boo wygląda po roku. dalej ma takie słodkie nieprzytomne oczka :-)? przy okazji zparaszam na społęcny bazarek z czadowymi nowiutkimi fantami, na pomoc ludziom, którzy mimo dużej zceredy własnych zwierząt przygarnęli 8 szczeniaczków, ucywilizowali, zaszczepili etc. http://www.dogomania.pl/threads/207945-Torebki-broszka-porcelana-kolczyki-na-szczeniaki-ze-stodoły-do-22-maja-godz-20! Quote
Asiaczek Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):Romcie juz widzialam zakochalam sie w jej wykroku :) a Lansik tez superowy :) na spacerku jeszcze chyba bedzie 1 grzywek ;) zglosila sie narazie jedna chetna No i dlaczego Was nie było? Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='magdola']A ja się wtrącę;D Będziecie na Szczecinie? PS. Mi też się basenji podobają.....mmmmm, ale warunków brak:( Booo zajefajny......... cudny:loveu: (co ty robisz, że on taki gładziuchny???????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A Ailu wymiata:evil_lol::diabloti: Jest świetna:loveu: nie bedziemy sie wystawiac w szczecinie, ale jak bede miala wolne to pojade towarzysko;) o tak baski coraz bardziej serduch skradaja;) co tydzien go pilinguje ale nic specjalnego mu nie robie juz taka skore ma, co sie bardzo z tego ciesze Ajlu wariatka:) [quote name='sleepingbyday']no proszę, to tutaj niezłe balangi są uskuteczniane :-). ja ciekawa jestem, jak boo wygląda po roku. dalej ma takie słodkie nieprzytomne oczka :-)? przy okazji zparaszam na społęcny bazarek z czadowymi nowiutkimi fantami, na pomoc ludziom, którzy mimo dużej zceredy własnych zwierząt przygarnęli 8 szczeniaczków, ucywilizowali, zaszczepili etc. http://www.dogomania.pl/threads/207945-Torebki-broszka-porcelana-kolczyki-na-szczeniaki-ze-stodoły-do-22-maja-godz-20! tak Boo nadal czaruje oczkami :) mam nadzieje ze sie niedlugo zobaczymy to sama sprawdzisz ;) juz lece;) [quote name='Asiaczek']No i dlaczego Was nie było? Pzdr. napisalam w Waszej galerii.... dzis mialam ciezki dzien, ale Boo musze przygotowac do wystawy 3majcie mocno kciuki!!!! jedziemy do Radomia!!! Quote
Asiaczek Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Trzymamy, trzymamy, "połam ringówkę";) Czekamy na wiesci... Pzdr. Quote
*anusia&ajlu* Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Asiaczek napisał(a):Trzymamy, trzymamy, "połam ringówkę";) Czekamy na wiesci... Pzdr. Dziękuję za trzymannie kciuków BOO ZDOBYŁ ZWYCIĘSTWO MŁODZIEŻY ZŁOTY MEDAL I SUPER OPIS!!!! tak ogolem bylo strasznie goraco, ciesze sie ze tylko juz 1 krajowa nam zostala do zrobienia, w najgorszym wypadku przez 6 kolejnych miesiecy i bedziemy mieli Młodzieżowego Championa! Quote
*anusia&ajlu* Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Jaga. napisał(a):gratuluję Zw Mł :loveu::loveu::loveu::multi: dzięki :loveu: szkoda ze was nie bylo.... Quote
Asiaczek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a): BOO ZDOBYŁ ZWYCIĘSTWO MŁODZIEŻY ZŁOTY MEDAL I SUPER OPIS!!!! tak ogolem bylo strasznie goraco, ciesze sie ze tylko juz 1 krajowa nam zostala do zrobienia, w najgorszym wypadku przez 6 kolejnych miesiecy i bedziemy mieli Młodzieżowego Championa! Brawo, brawo!!!! To gdzie kończycie tego Młodzieńca? Pzdr. Quote
Ilka21 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Asiaczku w Płocku za tydzień będzie próba ukończenia więc trzymajcie kciuki za Boo i jego siostrzyczkę Fibi(bo tu też tylko jednej brakuje) Quote
Recommended Posts