Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mychaaaaa']Ciekawe czy Laila będzie równie zachwycona Boogim? :evil_lol: do tej pory nie spotkała łysodupnego chłopaka, a za miłość życia uważa Ulego, który na wystawie będzie jej towarzyszyć - żadnego innego samca tak nie uznaje jak Ulinka :loveu: ale Boogie może i taką konkurencję zwalczyć skoro zaprawiony w boju :diabloti: Laila ma dość trudny charakter do innych zwierząt, ale kocha wszystkich ludzi ;) za to Honey kocha wszystko i wszystkich :lol:

w łysym odrazu sie zakocha :loveu: :evil_lol:Boo ma charakterek dominanta i tak jak mu sie cos nie spodoba jest bojowo nastawiony i buczy dupek ;)

[quote name='Jaga.']

wszystkiego dobrego dla Boo :) samych wystawowych sukcesów, suczek ślicznych, kosteczek przepysznych, piłeczek ;) i długich spacerów :loveu:

Jaguś dzieki :)

a tu uprany solenizent :)
wariaty :loveu:

tak reaguje jak sie mowi "kto przyszedl do ciebie"

zawiedzinony ze pancia sciemnia i nikt nie przychodzi :diabloti:

i ustawianko, fotka Szyszki 5 letniego siostrzenca;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego naj dla Boo z okazji urodzinek!!! :loveu: :loveu:

Niesamowite jak ten czas szybko leci! Pamiętam jak długo czekałaś na maluszka, a później jak już się urodziły :loveu:

Ucałuj łysola od cioci mooocno :loveu:

Posted

rozpuściłaś cucusia swojego i dziwisz się że warczy ;P Jak ja sobie przypomnę ile za tego gada łez wylałam....ale teraz wynagradza wszytsko :)

Posted

[quote name='psyja']sto latek!!!!!!!!!!!!!!
Boo im starszy tym piękniejszy :loveu: udał Ci się chłopak baaardzo

dzieki :loveu: z miesiaca na miesiac napatrzec sie nie moge tak fajnie rosnie :)

[quote name='Iza.']Wszystkiego naj dla Boo z okazji urodzinek!!! :loveu: :loveu:

Niesamowite jak ten czas szybko leci! Pamiętam jak długo czekałaś na maluszka, a później jak już się urodziły :loveu:

Ucałuj łysola od cioci mooocno :loveu:

dzieki :)
o tak ja tez pamietam jak sie stresowalam i jak wyczekiwalam tego dnia, 19 lipca malucha wzielam do siebie, strasznie szybko czas leci!
ucalowany!!!!

[quote name='Sylwia K']http://images45.fotosik.pl/863/dc4096e17a7ad932gen.jpg śliczny jest

dzieki :)

[quote name='Foxowa']Wczoraj życzenia składałam ale jeszcze raz złoże!
NajlePSIEGO dla Boogiego :)

http://images40.fotosik.pl/843/f30a4e2440378c08gen.jpg
cudnie stoi!

jeszcze raz dziekujemy!
cwiczymy caly czas stanie...

[quote name='Ilka21']rozpuściłaś cucusia swojego i dziwisz się że warczy ;P Jak ja sobie przypomnę ile za tego gada łez wylałam....ale teraz wynagradza wszytsko :)

taaa synus rozpieszczony na maxa, ale radzimy sobie z nim, cwiczymy a warczy na samce chociaz nie wszystkie
dzieku za uratowanie malego gada :loveu:
o tak moje marzenie przez rok juz na dobre sie rozbestwilo :)

[quote name='Asiaczek']Oj, zaległe zyczonka dla Boooo:)
Samych Smacznych Dni:)

Pzdr.

dziekujemy :loveu:

wiecie co Szyszka przyniosl do mnie laser, zeby sie nim bawic, nagram kiedys filmik i wstawie bo to co zwierzaki wyrabiaja to ja placze ze smiechu, wszystkie lataja za czerwona kropka jak szalone, latwo je wymeczyc, kot sapie, Ajlu piszczy bo chce jeszcze a Boo caly czas szuka kropki, jakas hipnoza hahahaha :roflt:

a tu kilka foteczek
latajacy Boo

pozujaca Mru

zabawa ustawieniami aparatu

Posted

[quote name='mychaaaaa']http://images37.fotosik.pl/802/46a05804fae4038agen.jpg robi tutaj oczyska jak moja Laila gdy Honey jej wyrywa gryzaka :evil_lol:

hahaha chyba grzywacze tak maja, dostaja wytrzeszczu jak ktos zabiera im patyczek, nie wiem jak tak sie odwazyl Laili Honey zabrac jej patyczek bo chyba Laila rzadzi, u mnie Ajlu zawsze wygrywa bo warknie a Boo odrazu puszcza;)

zadowolony :)

panicz pozuje :)

troche wiatru we wlosach

szukamy patyczka

jest :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jak super, że jest tyyyyyyle fotek Mru.... Śliczna z niej Pannica-Kocica:)

A czy Boo coś widzi spod tej grzywki?
http://images37.fotosik.pl/802/5b15abd87fdd316agen.jpg

W sobote o 11-tej mamy małe spotkanko na Polach. Może do nas dołączysz?

Pzdr.

panna Mru niedlugo tez wyjezdza na dzialke tam czuje sie jak w niebie, w domu zostaje Ajlu i Boo a na wakacje mamy plan jechac w gory;) tylko nie wiem ktore pojedzie ktore zostanie z siostra
mam zamiar kupic mu gumke bo tez wiecznie mu odslaniam oczy;)

jak sie wyrobie to bym chciala byc, jeszcze napisze co i jak:) a gdzie na polach?

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):

jak sie wyrobie to bym chciala byc, jeszcze napisze co i jak:) a gdzie na polach?

Spotykamy się koło stawu z fontannami. To jest ten główny, centralny staw. Chodziłysmy po nim, gdy nie było jeszcze wody, pamiętasz?
Na razie wiem, że będzie Lansik z Piotrem. Czekam na potwierdzenia. A może jeszcze ktoś z grzywek do nas dołączy, co?
Wiesz, sporo osób pojedzie na weekend na działki itp.

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Spotykamy się koło stawu z fontannami. To jest ten główny, centralny staw. Chodziłysmy po nim, gdy nie było jeszcze wody, pamiętasz?
Na razie wiem, że będzie Lansik z Piotrem. Czekam na potwierdzenia. A może jeszcze ktoś z grzywek do nas dołączy, co?
Wiesz, sporo osób pojedzie na weekend na działki itp.

Pzdr.

nie wiem kto z grzywek ale napewno napisze do Puchu ona ma podobna sunie do grzywka moze sie wybierze, wiem gdzie fontanna, Ajlu bym zabrala ona lubi wode moze obydwa zabiore ;) mam nadzieje ze sie ladnie zachowaja ;)