merlinka874 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Szukam domu dla psiaka przygarnietego,bo mial trafic do schroniska!!Pies po wizycie u weta,ma okolo 8 miesiecy,jest z ras mysliwkich(nie wykluczm Goldena,bo tak wyglada)jednak zaniedbany;/Byl napewno glodzony,brakuje mu masy ma okolo 15 kilo.Kolor zloty,sympatyczny,lagodny,i baaardzo energiczny,jednak z powodu mojej suni nie moze u nas zostac.Chetnym wysle zdjecia na meila,piesek w przyszlym tygodniu zostanie zaszczepiony,i bedzie gotowy do oddania,tylko w dobre,i sprawdzone rece,bedzie kiedys duma,i ozdoba prywatnego ogrodyu:) Quote
Nemi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Merlinko - przenieś wątek do działu "psy w potrzebie". Wstaw zdjęcia. I trochę się zastanów nad tym co piszesz - pies nie jest ozdobą ogrodu :shake: Quote
merlinka874 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Nemi']Merlinko - przenieś wątek do działu "psy w potrzebie". Wstaw zdjęcia. I trochę się zastanów nad tym co piszesz - pies nie jest ozdobą ogrodu :shake: Jestem nowa,niewiem jak sie przenosi watki do innych dzialow,wiec milo by bylo gdys mi pomogla.A co do tego,ze pies nie jest ozdoba,to sie nie zgodze:)Kazdy ogrod z biegalacym wesolo pieskiem,jest piekniejszy:)) Quote
Nemi Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Poprosiłam moda o przeniesienie. Piesek nie jest po to, żeby biegać wesoło po ogrodzie - ale to moje zdanie, i nie musisz się z nim zgadzać. Ważne, żeby pies znalazł swojego człowieka - wstaw zdjęcia, może to pomoże. A może go ktoś szuka ??? Sprawdzałaś ogłoszenia o zaginionych psach ?? Quote
merlinka874 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Nemi napisał(a):Poprosiłam moda o przeniesienie. Piesek nie jest po to, żeby biegać wesoło po ogrodzie - ale to moje zdanie, i nie musisz się z nim zgadzać. Ważne, żeby pies znalazł swojego człowieka - wstaw zdjęcia, może to pomoże. A może go ktoś szuka ??? Sprawdzałaś ogłoszenia o zaginionych psach ?? Nie,napewno go nikt nie szuka,jak pisalam mial zostac oddany do schroniska.A jak mam wstawic zdjecia?naprawde niewiem jak sie to robi;/Ale jak ktos chce go zobaczyc,to jest w galeri na forum o goldenkach:)A jak nie,to moge wyslac meilem,moze ktos za mnie zamiesci jego zdjecia??Albo mi wytlumaczy? Quote
wtatara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 wyślij zdjęia na wtatara@interia.pl gdzie piesek się znajduje Quote
merlinka874 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Basza znajduje sie pod Krakowie,woj.malopolskie http://imgimageshack.us/img407/9246/1007897.jpg407. Quote
wtatara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 proszę wyślij zdjęcia na pocztę- te mi sie nie otwierają Quote
Recommended Posts