Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Danka! Dzięki za ogłoszenia:loveu: Miałam już pierwszy telefon z Wrocławia - pan wypytał o wszystko i powiedział, że jeszcze z żoną porozmawia,ale narazie cisza. :oops: Jutro dzwonię do naszej wetki i zapytam o tą panią co pytała o jamnika. Mam nadzieję, że nie będzie to ta babka co marudzi i naszej Rudzi nie chciała:angryy:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan z Wrocka się nie odezwał!
Dzięki namiarom Magdy - Rudzia została dzisiaj w domku u Pani Basi - mamy WIELKĄ NADZIEJĘ, że będzie to dom stały:oops: Jutro wszystko się wyjaśni.
Aniu! To wszystko dla dobra Rudzi . I wiem, że Ty dla nie też chcesz jak najlepiej!!!!!

Posted

Jajniczka trafiła do rodziny, ktora około 1,5 roku temu pożegnała swoją poprzednią jamniczkę Norkę. Spotkałam P. Basię przypadkeim przedwczoraj i powiedziałam o małej, przesłałam link do jej syna, ale coś nam to nie szło, więc dziewczyny wczoraj pojechały z psem pod drzwi. Dzisiaj będzie ostateczna decyzja. Norka była kumpelką mojego Cenzora. wiem że to odpowiedzialni i ciepli ludzie.
Aniu bardzo dziękuję za opiekę nad malutką, dzięki temu nie musiała marznąć w boksie i doszła do siebie.

Posted

chyba jednak się nie uda... może za szybko i Norcia wciąż siedzi w ich głowach
mamy mało czasu, bo w poniedziałek ma być wywóz do schronu... nie wiem czy ktoś sie zdecyduje ją wyciągnąć na siebie, ja nie mając pewności, że jest dom na 100% nie mogę się zadeklarować, bo kończe pisać pracę, nie powinnam w ogóle tutaj zaglądać, bo w zeszły poniedziałek miałam wysłać całość promotorowi, a brak mi jeszcze wstępu i bibliografii:oops: ostatnio miałam z małą astką wile przebojów i zjadło mi prawie tydzień z zycia

Posted

Mam ewentualnie miejsce w hotelu w okolicach Warszawy (mam tam rezerwacje na jamnika), cena 10 zł z karmą dziennie, jest też szansa że będzie transport (zwrot kosztów benzyny)

boksy dla psów .
Maja one wielkosc 1.5 na 2.5 m, sa w budynku (ogrzewane), wylozone kafelkami więc nie ma problemu ze sprzataniem.
Od 94 rolu zajmuje sie szkoleniem psów. Mam uprawnienie ZK.
Cena za psa to 13 zl z moja karma . Mały pies 10 pln
Karmie miesem lub karma ( wedle zyczenia )
Hotel polozony jest w cichej okolicy, najblizsi sasiedzi 1 km, ogolnie dla psów ogrodzony teren to 2,5 tys h, calosc terenu 5 h lasy i laki .
Zapewniam fachowa opieke , jezeli potrzeba przeszkolenie a raczej nauczenie zycia wsrod ludzi, opieke weterynarza niedrogo .
Moge podjechac gdzies po psa za zwrot kosztów benzyny , nie jest to dla mnie problem , oczywiscie pieniedze na paliwo musza byc wczesniej wplacone na konto zeby nie okazalo ze ich nie ma ( niestety przykre doswiadczenia w tym temacie )

potrzebuję szybkiej decyzji (i deklaracji).

Posted

ja jestem wypłukana, nie mogę nic zadeklarować, dopóki nie wyjaśnie sytuacji z bankiem-kredyt studencki i przedłużenie studiów doktoranckich o przysługujący mi w ustawie rok to dla pań z b-ca nie do przejścia, już nawet doniosłam na nie do centrali, ale nie wiem jaka będzie decyzja, więc nie mogę nic:-(

Posted

Magda , nie musisz mi dziękować za opiekę nad RUDZIĄ , to przecież odruch serca, dla mnie normalny , , co do dziewczyn nie wiem co myśleć , jestem zdezorientowana , ale to nie jest całkiem fair w stosunku do mnie. No , ale się przecież prawie nie znamy.

Posted

Acha , nie wiem , czy to odpowiedzialne małą tak przetransportowywać w te i z powrotem , no , ale siła wyższa , ona ma przecież nadal jakiś stan zapalny! , musi mieć spokój i stabilizację , a nie kolejne transporty i stresy. mogła u nas dalej czekać na n owy dom.

Posted

Rudzia ma dom!!!! Jutro jej nowa właścicielka załatwia formalności w przechowalni. Ma do towarzystwa psiaki i koty-chyba jej się podoba, bo dzisiaj ganiałą z maskotką i chciała ją wybebeszyć. Jak tylko jakieś foty będą to wrzucę. Dzięki dziewczyny za pomoc:loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja też się bardzo cieszę:loveu::loveu::loveu: I została przy swoim imieniu Rudzia:loveu::loveu::loveu:
A faktycznie, przy okazji ogłoszeń może inny jamcio domek znajdzie
:roll: