merlinka874 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witam,oddam w dobre rece okolo 8 miesiecznego szczeniaka o wygladzie goldenka,tylko mniejszy,i bardzo zaniedbany.Zostal odrobaczony,weterynarz powiedzial mi,ze bedzie to rasa mysliwka.W przyszly tydzien zostanie zaszczepiony.Jest chudy,ale powoli apetyt mu wraca,wiec jest na dobrej drodze,zeby stac sie jeszcze piekniejszy:) Quote
merlinka874 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Bo mam suczke amstafa,nie jest w stosunku do niego agresywna,ale czasem mruczy pod nosem,bo zazdrosna. Quote
lawendowa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hej :) Jestem ciut wtajemniczona w sprawę, która jest na forum goldenowym. Wstawiam zdjęcia malucha, który na prawdę jest fantastyczny, ale potrzebuje odpowiedniego szkolenia, jest jeszcze młodziutki, także nie powinno być z tym większych problemów. Quote
Brucio Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 merlinka, napisz na tym watku http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakow-watek-pom-plakat-rozlicz-dla-psow-kotow-bezd-w-kr-owie-linki-pwp-str-1-a-32052/. To jest glowny watek krakowski, pisze tam wiele osob zajmujacych sie adopcjami. Nie wiem czy beda mogli pomoc w znalezieniu domu bo sami zawaleni psiakami, ale moze cos doradza,warto sprobowac. Wazne zeby to malenstwo nie trafilo w lapy pseudohodowcy:-( Quote
merlinka874 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Prawdopodobnie w czwartek Baszka kochany pojedzie do nowego domku:))Dzisiaj zostal zaszczepiony,i podziwiany przez weterynarza.Dziekuje wszystkim za pomoc:)) Quote
lawendowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Napisz coś więcej...!! Mam obawy... jeśli to jest ta IZA z goldeniego forum to chyba mi ręce opadną :shake: Quote
merlinka874 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 No wiec juz pewne,ze jutro piesek opusci moj dom,i jedzie do Wroclawia:)Pozdrawiam Quote
lawendowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ale jakieś szczegóły? Zapytałam w prost, czy psa bierze ta osoba o której myślę? :shake: Quote
merlinka874 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Ale ja niewiem o kim ty piszesz??Kto to jest Iza? Quote
lawendowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zajrzyj do jego tematu n goldenowym...a się dowiesz. Kobieta jest chętna na adopcję każdego goldena. W sumie to wszystko jej jedno czy to będzie owczarek niemiecki czy golden (ale wolałaby goldena -bo to fajny kumpel dla jej dzieci:shake:). Generalnie nic złego w tym nie ma że chce adoptować psa, ale nie podoba mi się, że nic o sobie (oprócz tego ze mieszka w domku jednorodzinny, co psu potrzebne jak zeszłoroczna zima) nie chce powiedzieć :shake: co mnie martwi. Do kobiety się coś pisze, odpowiada jej a ta jakby żywał w zupełnie innym świecie. Najlepiej jakby jej psa do domu przywieźli o nic nie pytając...:shake: Quote
merlinka874 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 lawendowa napisał(a):Zajrzyj do jego tematu n goldenowym...a się dowiesz. Kobieta jest chętna na adopcję każdego goldena. W sumie to wszystko jej jedno czy to będzie owczarek niemiecki czy golden (ale wolałaby goldena -bo to fajny kumpel dla jej dzieci:shake:). Generalnie nic złego w tym nie ma że chce adoptować psa, ale nie podoba mi się, że nic o sobie (oprócz tego ze mieszka w domku jednorodzinny, co psu potrzebne jak zeszłoroczna zima) nie chce powiedzieć :shake: co mnie martwi. Do kobiety się coś pisze, odpowiada jej a ta jakby żywał w zupełnie innym świecie. Najlepiej jakby jej psa do domu przywieźli o nic nie pytając...:shake: Nie,to napewno nie ona chce wziasc Basze,bo zabiera go mlode malzenstwo,w wieku 28-on,ona 25 lat,bez dzieciakow.Patrycja,i Lukasz.A co do tamtego watku na goldenach,to gdzie ja to moge znalezc??Bo gdzies mi sie to zgupilo,myslalam nawet,ze to ktos skasowal zlosliwie:(Mozesz podac mi link?Albo wytlumaczyc,gdzie to sie znajduje na tamtym forum??dzada ze mnie,ale naprawde niewiem Quote
lawendowa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Jest w dziale Pies w potrzebie - psy do adopcji i tam już bez problemu powinnaś znaleźć wątek ;) kazałam go przenieść, żeby miał większe szanse na domek :) bo w tym oddam.kupie. sprzedam to raczej rzeczami się wymieniamy, sprzedajemy itp. Quote
merlinka874 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Witam,basza pojechal do domku,we Wroclawiu:)) Quote
Recommended Posts