Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,oddam w dobre rece okolo 8 miesiecznego szczeniaka o wygladzie goldenka,tylko mniejszy,i bardzo zaniedbany.Zostal odrobaczony,weterynarz powiedzial mi,ze bedzie to rasa mysliwka.W przyszly tydzien zostanie zaszczepiony.Jest chudy,ale powoli apetyt mu wraca,wiec jest na dobrej drodze,zeby stac sie jeszcze piekniejszy:)

Posted

Hej :)

Jestem ciut wtajemniczona w sprawę, która jest na forum goldenowym.

Wstawiam zdjęcia malucha, który na prawdę jest fantastyczny, ale potrzebuje odpowiedniego szkolenia, jest jeszcze młodziutki, także nie powinno być z tym większych problemów.

Posted

Zajrzyj do jego tematu n goldenowym...a się dowiesz. Kobieta jest chętna na adopcję każdego goldena. W sumie to wszystko jej jedno czy to będzie owczarek niemiecki czy golden (ale wolałaby goldena -bo to fajny kumpel dla jej dzieci:shake:). Generalnie nic złego w tym nie ma że chce adoptować psa, ale nie podoba mi się, że nic o sobie (oprócz tego ze mieszka w domku jednorodzinny, co psu potrzebne jak zeszłoroczna zima) nie chce powiedzieć :shake: co mnie martwi. Do kobiety się coś pisze, odpowiada jej a ta jakby żywał w zupełnie innym świecie. Najlepiej jakby jej psa do domu przywieźli o nic nie pytając...:shake:

Posted

lawendowa napisał(a):
Zajrzyj do jego tematu n goldenowym...a się dowiesz. Kobieta jest chętna na adopcję każdego goldena. W sumie to wszystko jej jedno czy to będzie owczarek niemiecki czy golden (ale wolałaby goldena -bo to fajny kumpel dla jej dzieci:shake:). Generalnie nic złego w tym nie ma że chce adoptować psa, ale nie podoba mi się, że nic o sobie (oprócz tego ze mieszka w domku jednorodzinny, co psu potrzebne jak zeszłoroczna zima) nie chce powiedzieć :shake: co mnie martwi. Do kobiety się coś pisze, odpowiada jej a ta jakby żywał w zupełnie innym świecie. Najlepiej jakby jej psa do domu przywieźli o nic nie pytając...:shake:

Nie,to napewno nie ona chce wziasc Basze,bo zabiera go mlode malzenstwo,w wieku 28-on,ona 25 lat,bez dzieciakow.Patrycja,i Lukasz.A co do tamtego watku na goldenach,to gdzie ja to moge znalezc??Bo gdzies mi sie to zgupilo,myslalam nawet,ze to ktos skasowal zlosliwie:(Mozesz podac mi link?Albo wytlumaczyc,gdzie to sie znajduje na tamtym forum??dzada ze mnie,ale naprawde niewiem

Posted

Jest w dziale Pies w potrzebie - psy do adopcji i tam już bez problemu powinnaś znaleźć wątek ;)
kazałam go przenieść, żeby miał większe szanse na domek :) bo w tym oddam.kupie. sprzedam to raczej rzeczami się wymieniamy, sprzedajemy itp.