tamb Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu domu dla półrocznych szczeniaków, suni i pieska. Pieski są u ludzi, którzy sami sobie nie radzą, nie mają warunków, żeby maluchy u nich zostały. Dobrzy sąsiedzi wysterylizowali mamę szczeniaków i dostarczają karmę. Bardzo proszę o ogłoszenia, ustawiłam maluchy w kolejce w Dzienniku Polskim. Quote
bahlsa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ogłoszenia zrobię... proszę o zdjęcia i tekst. (tak sobie chodzę za Tobą Tamarko :razz: ) Quote
tamb Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='bahlsa']ogłoszenia zrobię... proszę o zdjęcia i tekst. (tak sobie chodzę za Tobą Tamarko :razz: ) Fajnie, że chodzisz.:evil_lol: Psy dzięki temu trafiają do domków. Quote
bahlsa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :loveu:słodkie mordeczki. Jakie są? Na zdjęciach sunia ma wystraszone oczka, za to pies- zadziorek?:lol: Patrzy bardzo zainteresowany w obiektyw :lol: Quote
tamb Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Obydwa maluchy są wystraszone ale miłe i łagodne. Niewiele o nich wiem. Widziałam je tylko raz przy fotografowaniu. Wiem, że często nie są wyprowadzane, załatwiają się z mieszkaniu. Quote
bahlsa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tamara...pomocy.... potrzebuję lepsze teksty, takie łapiące za serce. te są słabiutkie... Felek, szczeniak szuka domu - Garnek.pl Pieguska sunia,szczeniak do adopcji - Garnek.pl Quote
tamb Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Felek jest sześciomiesięcznym szczeniakiem, który z nadzieją patrzy na każdego napotkanego człowieka. Podchodzi na ugiętych łapkach, nieśmiało macha ogonkiem by po chwili położyć pyszczek na kolanach i spojrzeć w oczy. Futerko Felka ma oryginalny dymny kolor, uszy są zabawnie oklapnięte. Jeśli ktoś zechce przygarnąć średniej wielkości, miłego kundelka Felka, proszę o kontakt: tamaraart@vp.pl, 510278239 Pieguska jest sześciomiesięczną suczką średniej wielkości. Ma śmiesznie umaszczony pyszczek, czemu też zawdzięcza swoje imię. Piegowata sunia mimo urody nie trafiła na człowieka, który otworzyłby przed nią swe serce i dom. Jest jak każdy szczeniak chętna do zabawy, lubi się przytulać i bardzo czeka na kogoś, kto odmieni jej los. Kontakt w sprawie adopcji: tamaraart@vp.pl , 510278239 Quote
dorota1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Tamarko, znowu jakieś słodkości w potrzebie wyszukałaś;) Quote
tamb Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Pani Alicja, której koleżanka adoptowała Psotkę (teraz Maję) mnie do nich zawiozła. A sama dowiedziała się o nich od znajomej, która kupuje im karmę. Quote
tamb Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Eee, nie mam pomysłu, jeszcze kicia Bożenka siedzi przy komputerze na podkładce pod myszkę i muszę ją głaskać. :roll: Quote
bahlsa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='tamb']Eee, nie mam pomysłu, jeszcze kicia Bożenka siedzi przy komputerze na podkładce pod myszkę i muszę ją głaskać. :roll: niestety, Bożenki tak mają i nic na to nie poradzisz :roll: (uśmiałam się jak zobaczyłam wpis :lol:) Quote
bahlsa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 I szybko do domków, sio! ;) (kleję ogłoszenia.... dopiero jestem w połowie... jutro powinnam skończyć, ale Gumtree już jest;)) Quote
tamb Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Bahlsa, dziękuję. Ja znowu mam sunię w hotelu, jeszcze nie ma wątku. Foksia i Dżekuś zobaczyła jak maleńką sunię, która poszła z kwarantanny do boksu ogólnego, atakują silniejsze. Zadzwoniła, wyciągnęła z boksu a Salibinka przywiozła do hotelu. Zobaczę maliznę we wtorek. Podobno trzykilowa, chuda i wystraszona. Quote
bahlsa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Dopiero dziś skończyłam ogłoszenia szczeniorków, mają już cały komplet (oprócz allegro). Czekamy na telefon :) Czekam na link do wątku Twojego nowego psiaka. Quote
bahlsa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Tamarko, nikogo nie zainteresowały ogłoszenia? Nikt z Tobą się nie kontaktował? Quote
Patia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Te szczeniaki mają wątek załozony przeze mnie pierwszego wrzesnia: http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-4-szczeniaki-potrzebuja-pilnie-domu-mamusia-sterylizacji-145549/ Tam jest jeszcze jeden , łaciaty szczeniak , z ogłoszeń moich zgłosili się fajni ludzie , którzy chcieli go adoptowac ale właściciele nie chcą go oddać . Ręce opadają ... Na sterylkę nie byłlo pieniedzy , na odrobaczenie też , teraz będę musiała psy za nich zaszczepić , ciekawe czy tak co roku trzeba bedzie za to płacić . Ale Łaciatka oddac nie chcą ii tak oczywiscie pani zdaje sobie sprawę , ze pies to koszty . Quote
Patia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 bahlsa napisał(a):Dopiero dziś skończyłam ogłoszenia szczeniorków, mają już cały komplet (oprócz allegro). Czekamy na telefon :) Czekam na link do wątku Twojego nowego psiaka. Allegro odnawiam im co dwa tygodnie od września. Quote
tamb Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Patia, nie wiedziałam, że maluchy mają wątek.:oops: Quote
hop! Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Pieguska jest dzisiaj w gazecie Metro. Trzymam kciuki! Quote
tamb Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Tak, 77-letnia pani. Ogłoszę w DP,może będzie lepiej. Quote
Recommended Posts