Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostałam poproszona o pomoc w znalezieniu domu dla półrocznych szczeniaków, suni i pieska. Pieski są u ludzi, którzy sami sobie nie radzą, nie mają warunków, żeby maluchy u nich zostały. Dobrzy sąsiedzi wysterylizowali mamę szczeniaków i dostarczają karmę. Bardzo proszę o ogłoszenia, ustawiłam maluchy w kolejce w Dzienniku Polskim.

Posted

[quote name='bahlsa']ogłoszenia zrobię... proszę o zdjęcia i tekst.
(tak sobie chodzę za Tobą Tamarko :razz: )
Fajnie, że chodzisz.:evil_lol: Psy dzięki temu trafiają do domków.

Posted

Obydwa maluchy są wystraszone ale miłe i łagodne. Niewiele o nich wiem. Widziałam je tylko raz przy fotografowaniu. Wiem, że często nie są wyprowadzane, załatwiają się z mieszkaniu.

Posted

Felek jest sześciomiesięcznym szczeniakiem, który z nadzieją patrzy na każdego napotkanego człowieka. Podchodzi na ugiętych łapkach, nieśmiało macha ogonkiem by po chwili położyć pyszczek na kolanach i spojrzeć w oczy. Futerko Felka ma oryginalny dymny kolor, uszy są zabawnie oklapnięte. Jeśli ktoś zechce przygarnąć średniej wielkości, miłego kundelka Felka, proszę o kontakt: tamaraart@vp.pl, 510278239

Pieguska jest sześciomiesięczną suczką średniej wielkości. Ma śmiesznie umaszczony pyszczek, czemu też zawdzięcza swoje imię. Piegowata sunia mimo urody nie trafiła na człowieka, który otworzyłby przed nią swe serce i dom. Jest jak każdy szczeniak chętna do zabawy, lubi się przytulać i bardzo czeka na kogoś, kto odmieni jej los. Kontakt w sprawie adopcji: tamaraart@vp.pl , 510278239

Posted

Pani Alicja, której koleżanka adoptowała Psotkę (teraz Maję) mnie do nich zawiozła. A sama dowiedziała się o nich od znajomej, która kupuje im karmę.

Posted

[quote name='tamb']Eee, nie mam pomysłu, jeszcze kicia Bożenka siedzi przy komputerze na podkładce pod myszkę i muszę ją głaskać. :roll:

niestety, Bożenki tak mają i nic na to nie poradzisz :roll:
(uśmiałam się jak zobaczyłam wpis :lol:)

Posted

Bahlsa, dziękuję. Ja znowu mam sunię w hotelu, jeszcze nie ma wątku. Foksia i Dżekuś zobaczyła jak maleńką sunię, która poszła z kwarantanny do boksu ogólnego, atakują silniejsze. Zadzwoniła, wyciągnęła z boksu a Salibinka przywiozła do hotelu. Zobaczę maliznę we wtorek. Podobno trzykilowa, chuda i wystraszona.

Posted

Dopiero dziś skończyłam ogłoszenia szczeniorków, mają już cały komplet (oprócz allegro). Czekamy na telefon :)
Czekam na link do wątku Twojego nowego psiaka.

Posted

Te szczeniaki mają wątek załozony przeze mnie pierwszego wrzesnia:

http://www.dogomania.pl/forum/f1160/krakow-4-szczeniaki-potrzebuja-pilnie-domu-mamusia-sterylizacji-145549/

Tam jest jeszcze jeden , łaciaty szczeniak , z ogłoszeń moich zgłosili się fajni ludzie , którzy chcieli go adoptowac ale właściciele nie chcą go oddać . Ręce opadają ... Na sterylkę nie byłlo pieniedzy , na odrobaczenie też , teraz będę musiała psy za nich zaszczepić , ciekawe czy tak co roku trzeba bedzie za to płacić . Ale Łaciatka oddac nie chcą ii tak oczywiscie pani zdaje sobie sprawę , ze pies to koszty .

Posted

bahlsa napisał(a):
Dopiero dziś skończyłam ogłoszenia szczeniorków, mają już cały komplet (oprócz allegro). Czekamy na telefon :)
Czekam na link do wątku Twojego nowego psiaka.

Allegro odnawiam im co dwa tygodnie od września.