Vannes Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Znaczy tak. Konta na allegro nie mam ani ja ani mama. Alegratkę? A cóż to jest?:D Quote
gość123456 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Vannes, jedzenie można kierować do mnie, namiary w 1 poście - najlepiej skontaktować się przez PW albo telefonicznie. Ja postaram się porobić ogłoszenia, ale dzisiaj już zabrakło mi czasu. Quote
Vannes Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ja ogłoszenia porobię. Znaczy wydrukuję i powywieszam w lecznicach itd Quote
maciaszek Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Vannes napisał(a):Ja ogłoszenia porobię. Znaczy wydrukuję i powywieszam w lecznicach itdDzięki za pomoc :). Quote
__Lara Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jestem kochani. Słuchajcie, lada moment wystawię allegro zbiorowe psów katowickich to wrzucę też te bidy. Quote
gość123456 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 __Laro, dziękuję Ci serdecznie! Możesz rzucić linka? Quote
gość123456 Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Przez kilka dni mogę mieć ograniczony dostęp do internetu. Proszę o kontakt telefoniczny. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie. Nieaktualne. Quote
Jolanta08 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Podajcie mi nr konta na pw to coś przeleję tym biedakom. Quote
__Lara Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 publikacja napisał(a):__Laro, dziękuję Ci serdecznie! Możesz rzucić linka? Jasne :) zaraz zrobię i wrzucę ;) Edit: wrzucę jutro, nie wyrabiam... Quote
wikuwiku Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Sie melduję. Publikacja zdzwonimy się damy radę. Mogę żarcie, no i jakiś grosz w zapas Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 wikuwiku, będziesz w schronisku w sobotę? Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Coraz to gorsze wieści, suczka dostała cieczki - pierwszej - obawiałam się, że szybko to nadejdzie, ale miałam nadzieję, że już coś będzie na jej sterylke uzbierane :shake: Quote
__Lara Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 :-(:-(:-( allegro, gdzie są psiaczki: Psy do adopcji czekają! Piękne nie - yorki! pies (813864011) - Aukcje internetowe Allegro publikacja, nie dodałam Brutusa i kici, bo na 1 stronie pisze, że nie szukają domów. (?) Quote
gość123456 Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Dobrze Laro, zgadza się. Dziękuję za te allegro! Ja dodałam psiaki na: http://www.Ojej.pl http://www.animalia.pl Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa http://www.e-zwierzak.pl http://www.mammisia.pl http://www.morusek.pl (na razie tylko Misiek) http://www.gumtree.pl Quote
maciaszek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Publikacjo, a czy sunia będzie izolowana od psiaków, DOBRZE izolowana? Głupio by było, gdyby zaciążyła... A wysterylizować jej teraz nie można. Dopiero z jakiś miesiąc, półtora po cieczce. Suk w trakcie cieczki i bezpośrednio po niej się nie sterylizuje (względy zdrowotne i bezpieczeństwa). No chyba, że są w ciąży... Quote
Vannes Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 O boże :-o:crazyeye: Jak ma cieczkę to będzie ciężko. Jak nam sie zaciaży bedzie masakra. Właśnie jeśli by była izolowana, a na dworze pilnowana.... Obysmy uzbierali kasę! Quote
gość123456 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Wczoraj "mój chłop" był u psot i właścicielka mówiła, że jej pilnuje. Pewnie ciężko, przy tak dużym psie jak Brutus, który szaleje i Miśku, który zawsze może na nią "wskoczyć". Dzisiaj tam podjadę to sprawdzę jak to pilnowanie wygląda, oby dobrze. Zwrócę jeszcze uwagę... Może wezmę suczkę na ten czas do siebie, ale nie wiem czy "mój chłop" się zgodzi... :shake: Quote
Vannes Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Porozmawiaj z nim, a jak nie to może szukamy jej tymczasu? Quote
gość123456 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 wikuwiku doradził pampersy, jeśli po naciskach "chłop mój" się nie zgodzi, a naciskam mocno to będziemy pampersy stosować, właścicielka dobrze pilnuje, narazie nie ma większych kłopotów. Zawiozłam kasze i makaron od ela40, wczoraj trochę mięsa poszło i kilka rzeczy dla samej rodzinki. Quote
maciaszek Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Poproś właścicielkę, żeby odszukała kwitek jaki dostała z Lunką w schronie. Na nim będzie data wydania i numer schroniskowy. Podaj mi je (+ imię i nazwisko osoby, która sukę ze schronu brała), spróbuję załatwić kupon na sterylkę. Quote
gość123456 Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dziękuję maciaszku, mam nadzieję, że właścicielka zachowała papiery. Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Warszawy z zapytaniem o Miśka, zobaczymy czy się na niego zdecyduje i czy uda się później wszystko załatwić. Laro, dziękuję za allegoro, bo to właśnie na nie powołała się potencjalna właścicielka. Quote
__Lara Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='publikacja']Dziękuję maciaszku, mam nadzieję, że właścicielka zachowała papiery. Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z Warszawy z zapytaniem o Miśka, zobaczymy czy się na niego zdecyduje i czy uda się później wszystko załatwić. Laro, dziękuję za allegoro, bo to właśnie na nie powołała się potencjalna właścicielka. To fajnie :loveu: Quote
JOMA Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Czytam ostatnio te wątki i mam wrażenie, że całkiem sporo ludzi się nami wyręcza :shake: Quote
JOMA Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jezeli bedziemy dawac przyzwolenie ludzim na porzucanie zwierzat to nigdy nie nauczymy ich odpowiedzialnosci. :shake: __________________ Tak napisała Ada-jeje na wątku Mikro. To już nawet nie chodzi o ludzi, którym pomagasz - przecież ich nie znam osobiście i nie wiem jak jest - to była taka wczorajsza,ogólna, melancholijna dygresja. Wiem, że chodzi o dobro zwierząt ale nie jest dobrze, że ludziska śpią spokojnie bo zgłosili sprawę wrażliwej osobie, która nie odpuści póki nie zakończy pozytywnie sprawy. Jak nauczyś ludzi odpowiedzialności, empatii ? - ich rodzin, znajomych, sąsiadów,... Sorki publikacjo, to chyba temat na inny wątek. Quote
Recommended Posts