Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze trochę typowych domowych klimatów ;) w weekend porobię im zdjęcia na dworzu, teraz rano nie mam czasu a jak wracam to już ciemno... ;(

Czaputek pozdrawia !!! :)))

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No trza było wcześniej!! :cool3::cool3: Łazik podobny do Czapiego :cool3: Ale jakby co to znajdziemy klonika (prawie) :evil_lol:

Super zdjęcia :multi: Ucałuj dwie kudłate mordy ode mnie

No i oczywiście zdjęć Ci nie podarujemy :evil_lol: więcej więcej

Posted

Andzike napisał(a):
Mamanabank wiesz, że ja serce oddałam Łowiczowi ;) i nie mówię tu o dżemach i mleku ;)

Nasi w Warszawie!Tak trzymać!Masz racje co 2 psiaki to nie jeden!

Posted

Normalnie zdarza nam się poryczeć ze śmiechu jak je obserwujemy :) Czapi Rudolfa koooocha, wpatruje się w niego z mega uwielbieniem, kokosi się obok... Rudolf z zapałem poluje na ogon Czapiego;) cała trójka żyje super zgodnie, aż się wierzyć nie chce, że psy z kotem tak mogą.... Qrcze, boskie zwierzaki nam się trafiły;) i wszystkie schroniskowe...
Trzeba by je do jakiejś reklamy wyslać promującej adoptowanie zwierząt ze schroniska...

Posted

Andzike napisał(a):
Normalnie zdarza nam się poryczeć ze śmiechu jak je obserwujemy :) Czapi Rudolfa koooocha, wpatruje się w niego z mega uwielbieniem, kokosi się obok... Rudolf z zapałem poluje na ogon Czapiego;) cała trójka żyje super zgodnie, aż się wierzyć nie chce, że psy z kotem tak mogą.... Qrcze, boskie zwierzaki nam się trafiły;) i wszystkie schroniskowe...
Trzeba by je do jakiejś reklamy wyslać promującej adoptowanie zwierząt ze schroniska...

Andzike to jest mysl!Trzeba cos z tym zrobić!

Posted

Naprawdę ktoś powinien zrobić program jakie cudowne są psy ze schroniska i jak odżywają w dobrych domach...

U naszej schroniskowej trójcy bez zmian :D pełna komitywa, wielka miłość i kłaki fruwające w powietrzu... Nie wiem jak moja zwierzyna zniesie wyprowadzkę współlokatorow... i jak ja ją zniosę :(

Posted

A ja myslałam,zeby pod koniec roku zrobić kalendarz z metamorfozami psiaków w nowym domku i ten kalendarz sprzedawać a pieniądze przeznaczyc na potrzeby naszych psiaków!Czekamy na kandydatury.Ja stawiam na pierwszym miejscu Bube i Sabe czyli mamy styczeń i luty ,kto dalej?

Posted

A tak, żeby nie było za różowo, to Nela mi dzis troche choruje pierwszy spacer o 5 rano, bardzo rzadka kupa, potem Mada mówiła, ze z nia to samo + wymioty, a po powrocie niespodzianka w pokoju
Nie chciała jesc, ale przekonałam ja parówka z pokruszonym DiaDogiem w środku pomogło i chyba juz jest ok... bo nawet groszki zjadła. Chyba, ze tak przezywa wyprowadzkę Czapiego, bo pojechali dziś do domu... Ale nos mokry, ogon lata jak na nia spojrzę, wiec bedzie dobrze
Zastanawiam się czy by jej profilaktycznie nie odrobaczyc - dostała 3 razy po przyjechaniu ze schronu i wetka mówiła, zeby ze jakies 3 mies. powtorzyc.. To już czas....

Posted

Niestety nie przechodzi :( chyba jutro pójdę do weta ...
W nocy przebudził mnie wredny Rudolf, zapalam swiatlo w pokoju a tam niespodzianka... :( Rano wstaje - kolejna :( Po powrocie z pracy - jeszcze jedna, a na spacerze głównie robi kupę :( dałam jej rano kurczaka z podrobionym prochem, wstrzasnela az milo, ale pomóc nie pomoglo :( pomyślałam, ze trochę ja przegłodze, moze jutro bedzie lepiej...
Zachowuje się normalnie, dziś poszalała z Shiba, noc mokry, ogon się kręci... no nie wiem co jej jest, bo nawet nie wygląda jakby się męczyła, wydaje się tylko trochę zawstydzona, jak sprzątam jej niespodzianki ;) Damesa ;)

Posted

Andzike napisał(a):
To ile czasu Pascal się już męczy? Też się w domu załatwia?

Ja pracuję z domu, więc z nim wychodzę w ciągu dnia. Od poniedziałku tak ma, jedną kupę miał już ok, ale teraz znowu :(