Andzike Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Florentynka napisał(a):A bo zachwyty nad psami są takie...oklepane ;) W sumie fakt, szczególnie na dogo ;) Quote
Andzike Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Nelka z Szira spędziły dwa ostatnie dni bardzo aktywnie i towarzysko - wczoraj odwiedziły Bellę, Hyzia i Mopika w Łowiczu, a dziś pół dnia spędziły na działce z Zuzą i wychudzoną niegdyś Sonią, a drugie pół na działce u Czaputka razem z nim i labradorką Kają :) I aż wstyd się przyznać, ale z tych wypadów mam tylko jedno zdjęcie - Czaputka, a raczej jego designerskich ortopedycznych szelek :roll::evil_lol: Quote
Florentynka Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Bo fioletowe? A tak w ogóle to rzeczywiście - wstyd! Jeszcze powiedz, że Czaputek był z młodszym braciszkiem :shake:. I z Łowicza, nic...ech. Quote
Andzike Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Oczywiscie,ze Czaputek byl z mlodszym braciszkiem i nie mam nic na swoje usprawiedlliwieni odnosnie zdjec :( Ale obszerniejsza relacja z Lowicza i dzialek jest na drugim forum;) Quote
mamanabank Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Mogę zaprosić na bazarek dla Fary? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244016-Kolorowy-wycinankowy-dzieci%C4%99cy-psi-i-koci-dla-Fary-do-19-06-g-21-00 Quote
majuska Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 A czy ja tez mogę zaprosić na bazarek? http://www.dogomania.pl/forum/threads/244163-Szkice-małe-dzieła-sztuki-dla-podopiecznych-z-przytuliska-w-Boguchwale-Do-16-06?p=20941432#post20941432 Quote
Figafiga Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Pilnują na poważnie :-) Aniu Paweł jedzie z Wami do Majuski?? Quote
majuska Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Figafiga napisał(a):Aniu Paweł jedzie z Wami do Majuski?? A co ? ..... :) Quote
Andzike Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Figafiga napisał(a):Pilnują na poważnie :-) Aniu Paweł jedzie z Wami do Majuski?? Na chwilę obecną nie jedzie - już się cieszy na samotny weekend :evil_lol: Quote
Rewelacja Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Figafiga napisał(a):Pilnują na poważnie :-) Aniu Paweł jedzie z Wami do Majuski?? a na cholere jechać z drewnem do lasu:crazyeye: Quote
majuska Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Andzike napisał(a):Na chwilę obecną nie jedzie - już się cieszy na samotny weekend :evil_lol: w związku z tym mam chytry plan, upić Andzike i w tym czasie przerobić Szirkę na bedlingtona :eviltong: Quote
Andzike Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 majuska napisał(a):w związku z tym mam chytry plan, upić Andzike i w tym czasie przerobić Szirkę na bedlingtona :eviltong: Oho... no to się muszę pilnować :D nie dam zrobić z Szirki większego barana niż jest :evil_lol: Quote
aikowo Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Oj tam oj tam nie słuchaj Andzike i przerabiaj ofce na ofce :) Quote
Andzike Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='aikowo']Oj tam oj tam nie słuchaj Andzike i przerabiaj ofce na ofce :) aikowo, wyobrażasz sobie Szirę w takie fryzurze? :evil_lol: To właśnie majuska chce jej zrobić :D Quote
Jasza Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Przetarza się z Nelą parę razy i wróci do poprzedniego kształtu ;-) Quote
aikowo Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Wiem jak wyglądają te pieski :) galopująca jak mustang ofca może zostanie wydarzeniem na fb :) A właśnie wczoraj widziałam w Pruszkowie siostrę Szirki jak ją następnym razem spotkam to zrobię zdjęcie. Quote
aikowo Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 A poważnie to jak Cioteczka zrobi jej taką fryzure to Golden z Pixelem z nią na wakacje nie jadą! Tylko obciachu im narobi, nie dość że rozumek nie za duży to jeszcze.... Quote
Figafiga Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Rewelacja napisał(a):a na cholere jechać z drewnem do lasu:crazyeye: dla towarzystwano :-) mój jedzie, bo ja sama nie wyobrazam sobie jechać w tak daleką trasę z dwójką małych dzieci :eviltong: Quote
majuska Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 (edited) Flo też z "drewnem" przyjeżdża, bo się nie zrobiło prawo jazdy:eviltong: , mój "Mars" jeszcze będzie i piwo to się jakoś dogadają chyba, nie ? Nie wiem co Wy chcecie od tej fryzury, jest bardzo stylowa:diabloti: No ale jak strasznie nie chcesz to może pójdziemy bardziej w "pudle": i hicior: Edited June 26, 2013 by majuska Quote
Figafiga Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Negra zamawia ostatnią!!!!! To sobie "drewna" podebatują :-) psów będą na dworzu pilnować :-) Quote
majuska Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 FF u nas się nie mówi na dworzu tylko na polu :D pamietaj, małopolskie i podkarpackie mówi NA POLU :D Quote
Figafiga Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 coś o tym wiem, ale zapomniałam :-) kumpela z Bialska Białej i ciotka ze Strzyżowa ciągle o polu rozprawiają :-) u nas na podwórku na dworzu :-) Quote
Florentynka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 ojej, a co temu kolorowemu z d...wystaje? Majuska, to przywieźć farbki? A może zrobimy Szirę na jakieś dzieło sztuki... Monę Lisę, albo Jeżusa? Ja to nigdy nie pamiętam gdzie się jak mówi ( wiem że jest na pole i na dwór, ale nie wiem co gdzie) więc na wszelki wypadek zawsze wychodziłam na zewnątrz. I tego się trzymam. Quote
Recommended Posts