majuska Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Andzike']Szczególnie ofcę ;)[/QUOTE] zdecydowanie tak, Nelka ma jeszcze siłę okiem łypnąć, Szira totalnie w objęciach Morfeusza... :D Quote
Andzike Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='majuska']zdecydowanie tak, Nelka ma jeszcze siłę okiem łypnąć, Szira totalnie w objęciach Morfeusza... :D Nie żeby ofca cały weekend spędziła super aktywnie - tak wylegiwała się z Plackiem ;) Quote
jostel5 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 O! :) A to kocię to- co??? Przy ofcy sobie leży...Na wciaż? Edit.Aaaa....to Placek! :) Quote
Andzike Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Kotek na wciąż nie byłby długo przy Nelce ;) Na zdjęciu tego nie widać, ale przy łóżku pod stolikiem leżała cały czas czujna Nelka wpatrując się w koteczka i znacząco oblizując... :roll: Quote
Andzike Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Wspomnienie lata.... (zdjęcia by Figafiga). I narożnikowa rzeczywistość ;) Quote
Andzike Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Jasza napisał(a):Andzike, następne lato tuż, tuż :p Póki co za oknem z 30cm śniegu :) Ale lata już się nie mogę doczekać, w tym roku razem z całym stadkiem naszym i aikowo i małym białym Trafikiem (pamiętacie go jeszcze?) jedziemy na dwa tygodnie na Mazury. Kacpra oczywiście też zabieramy ;) Quote
Andzike Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 A Nelce i Szirce przybył do zabawy nowy kumpel u aikowo ;) Zapraszamy do Bobika ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239734-BOBIK-czyli-nowe-pinczerowate-znalezisko-aikowo Quote
jostel5 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) Andzike napisał(a): Kacpra oczywiście też zabieramy ;) Naprawdę zabieracie Kacpra?!:crazyeye::lol: Ma chłopak szczęście niebywałe,naprawdę!:eviltong::lol::evil_lol: Edited February 13, 2013 by jostel5 Quote
Andzike Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Miał zostać i pilnować chałupy, ale ostatecznie stwierdziliśmy, że go weźmiemy :evil_lol: Quote
aikowo Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 żeby nie było, ja byłam przeciwko. Będzie wystarczająco duży żeby został w domu z Plackiem :) Quote
Andzike Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 aikowo napisał(a):żeby nie było, ja byłam przeciwko. Będzie wystarczająco duży żeby został w domu z Plackiem :) W końcu wakacje to wakacje, czas odpoczynku ;) Quote
Jasza Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Andzike, Ty to potrafisz się urządzić ;-) Profesjonalny groomer zawsze pod reką :p Quote
Florentynka Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Owca, cierpliwości! A jak tam Nelkowe ucho? Quote
Andzike Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jasza napisał(a):Andzike, Ty to potrafisz się urządzić ;-) Profesjonalny groomer zawsze pod reką :-P majuska napisał(a):profesjonalne trymowanie :-D Szira z cierpliwością znosi zapędy małego groomera. Swoją drogą to jak jej wczoraj zaczęłam wycinać dredy na łapkach, to wycięłam od razu uda i tyłek... wychodzi na to, że pod tą toną sierści kryje się całkiem zgrabny pies ;) z tym, że teraz jeszcze bardziej potrzebuje profesjonalnego fryzjera ;) Florentynka napisał(a):Owca, cierpliwości! A jak tam Nelkowe ucho? z uchem ok, Paweł z nią w końcu pojechał i został zmierzony dziwnymi spojrzeniami u weta - gulka pękła i zaczęło się goić :) Quote
jostel5 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Jaki Kacper już duży!:) A jakie ma słodkie fałdki na szyjce...!:) Quote
Figafiga Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jak ja dawno Kacperka i kundlic nie widziałam :-( taki duży już kawaler!!!siedzi....ehh czas szybko leci Quote
Andzike Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 jostel5 napisał(a):Jaki Kacper już duży!:smile: A jakie ma słodkie fałdki na szyjce...!:smile: On się już teraz trochę wyciągnął, ale i tak nazywany jest Grubaskiem :) Figafiga napisał(a):Jak ja dawno Kacperka i kundlic nie widziałam :-( taki duży już kawaler!!!siedzi....ehh czas szybko leci Siedzi jeszcze niepewnie, ale skubać Szirę lubi :evil_lol: Quote
Andzike Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 A my mieliśmy dziś przemiłe odwiedziny naczelnej fryzjerki Mikropsów i mam teraz w domu dwa przepiękne bassety :loveu: Nie żeby były zachwycone ... ;) Ale efekt końcowy wart był tego, żeby się trochę pomęczyć :) Na razie dziewczyny strzelają focha ;) Mamy wiosenne fryzury to i wiosna by się w końcu przydała... :razz: Quote
Florentynka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Zajrzałam w nadziei na foty z postrzyżyn, no i się nie zawiodłam. Śliczności obie, a Nelka taka welurowa, chciałoby się pogłaskać. A teraz w kubraczki grubo ocieplane i na spacerek! Quote
Andzike Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Kubraczki wyjęłam z szafy i czekają na spacer :) Florentynka, czy Ty widzisz ogon Nelki? :evil_lol: chciałam podkreślić, że nie mam z tym nic wspólnego, chciałam statecznej "szabelki" a w chwili nieuwagi został zrobiony "pędzelek" :angryy::mad::lol: Quote
Florentynka Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 O rany....rzeczywiście, Nelka ma lwi ogon!!! Słodko wygląda! Quote
Andzike Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Florentynka napisał(a):O rany....rzeczywiście, Nelka ma lwi ogon!!! Słodko wygląda! Dokładnie, to wyglada jak lwi ogon :mdleje: :evil_lol: Jutro idziemy w odwiedziny do Czaputka, dwie połówki mózgu znów będą przez chwilę razem :evil_lol: Quote
Recommended Posts