mamanabank Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Juldan w ostatnim transporcie dobroczynnym dostałam od majuski opaski Twojej roboty, ale radochę nam sprawiły! Super są i na łebku Tośki pięknie się prezentują. Muszę zrobić zdjęcia i Wam pokazać. Andzike jest NAJ, to i suczynki NAJ i chłopczyk NAJ - naj, naj, naj, la la la - pięknie tak pośpiewać od rana :-D Quote
Juldan Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 mamanabank- cieszę się strasznie:) i zgadzam się z Tobą- jest pięknie. Widziałaś jakiego cudnego gościa mieliśmy ostatnio? Zajrzyj do Zuzy. Quote
Jasza Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Tak czułam, że Mama w tym układzie gdzieś się przewija ;-) Andzike - mistrzu logistyki, podziwiam. Pięknego weekendu :loveu: Quote
Andzike Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jasza napisał(a):Tak czułam, że Mama w tym układzie gdzieś się przewija ;-) bez Mamy byłoby dużo trudniej :) na szczęscie Mama zakochana we wnuku i podekscytowana swoją rolą babci - nie może wnukiem nacieszyć ;) Quote
majuska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Taka babcia to piękna sprawa :D Cieszę się, że opaski upiększają kolejny dziewczęcy łepek, bo Paćka się nimi za długo nie nacieszyła, szybko jej się "puszka mózgowa " rozrosła :D Quote
Andzike Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='majuska']Taka babcia to piękna sprawa :D Cieszę się, że opaski upiększają kolejny dziewczęcy łepek, bo Paćka się nimi za długo nie nacieszyła, szybko jej się "puszka mózgowa " rozrosła :D Babcia-rewelacja :) To tak jak u nas z pięknymi Juldanowymi bucikami - jak się Kacper urodził to były upały po 30st. i o bucikach czy skarpetkach mogłam zapomnieć - jak zrobiło się chłodniej, to musiałabym mu paluszki obciąć, żeby się zmieścił ;) Quote
mamanabank Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Szukałam zdjęcia Czaputka dla Beci, ale nie znalazłam, poddaję się ;-) Za to wpadłam przez przypadek na posty o Marcelu, ależ to był świetny tymczasowicz! Teraz kolejny biega po tej wsi, tyle, że z drugiej strony i nie jest osiołkowy tylko krówkowy http://www.facebook.com/events/202626696539219/202644863204069/?notif_t=plan_mall_activity Quote
Jasza Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 A ja ostatnio myslałam o tym zdjęciu Marcella i Neli.:loveu: Bo ubolewałam, ze moje śpią jak stare dobre małżeństwo, na dwóch końcach kanapy ;-) Quote
Andzike Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Trzy lata temu podjęłam jedną z najlepszych decyzji w życiu i przywiozłam sobie z Łowicza trochę większego jamnika :loveu::loveu::loveu: Ale ten czas leci! :) Quote
Juldan Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Andzike, Nela- ozorkowskie stado życzy Wam jeszcze wielu cudownych lat razem :) [SIZE=1]P.S. a za 6 dni miną 2lata jak my poznaliśmy się z Gufim, Akrum i Pyrdką[/SIZE] Quote
Andzike Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Bobas i jego opiekunka ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img405/4710/img2012111000503.jpg[/IMG] Tylko tak się czasem zastanawiam czy ona na pewno ma dobre zamiary... ;) [IMG]http://imageshack.us/a/img526/512/img2012111000504.jpg[/IMG] Quote
Andzike Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Byliśmy wczoraj na działeczce - w listopadzie nie wygląda tak zachwycająco jak w sezonie, ale psy były zachwycone tym bardziej, że wybrałyśmy się z mamą, babcią (i Kacprem of kors ;) ) na dłuuuuugi spacer :) Będą zdjęcia, jesli ktoś jest zainteresowany ;) Quote
Jasza Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Działka to jednak działka, pogoda - sprawa drugorzędna, ważne, że się można wyszaleć. (Piszę w imieniu moich ogonów ;-) ) A zdjęcia zawsze oglądam z przyjemnością.:loveu: Quote
Andzike Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 No to jak kcecie to macie - walki psów ;) Quote
majuska Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Waryjatki :D ....moje to samo robią, a jak to się dzieje w domu to jeszcze Paćka z nimi się tłucze :D Quote
Andzike Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='majuska']Waryjatki :D ....moje to samo robią, a jak to się dzieje w domu to jeszcze Paćka z nimi się tłucze :D[/QUOTE] No właśnie jak przynajmniej co drugi dzień się porządnie nie schetają na długim spacerze to też się tak bawią w domu... wczoraj byliśmy na działce to jutro będą się tłuc w Łowiczu ;) Quote
Jasza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jakie walki, toż to taniec!:diabloti: ...pełna synchronizacja :evil_lol: Quote
Figafiga Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 jak się ma więcej niż jednego psa to tańce nieuniknione :-) u nas codzienne Negra z Bąblem rapują :-) Quote
Andzike Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 W ramach odpoczynku od podusi udaliśmy się dzisiaj na mikropsiejską działkę :) Całe towarzystwo (w tym "lekko" zasiedziałe tymczasy... :razz:) Nelka z przecudną Gracją do adopcji :) Owieczka ;) Moja najukochańsza :loveu: Quote
Recommended Posts