Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juldan w ostatnim transporcie dobroczynnym dostałam od majuski opaski Twojej roboty, ale radochę nam sprawiły! Super są i na łebku Tośki pięknie się prezentują. Muszę zrobić zdjęcia i Wam pokazać.

Andzike jest NAJ, to i suczynki NAJ i chłopczyk NAJ - naj, naj, naj, la la la - pięknie tak pośpiewać od rana :-D

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank- cieszę się strasznie:) i zgadzam się z Tobą- jest pięknie. Widziałaś jakiego cudnego gościa mieliśmy ostatnio? Zajrzyj do Zuzy.

Posted

Jasza napisał(a):
Tak czułam, że Mama w tym układzie gdzieś się przewija ;-)

bez Mamy byłoby dużo trudniej :) na szczęscie Mama zakochana we wnuku i podekscytowana swoją rolą babci - nie może wnukiem nacieszyć ;)

Posted

Taka babcia to piękna sprawa :D
Cieszę się, że opaski upiększają kolejny dziewczęcy łepek, bo Paćka się nimi za długo nie nacieszyła, szybko jej się "puszka mózgowa " rozrosła :D

Posted

[quote name='majuska']Taka babcia to piękna sprawa :D
Cieszę się, że opaski upiększają kolejny dziewczęcy łepek, bo Paćka się nimi za długo nie nacieszyła, szybko jej się "puszka mózgowa " rozrosła :D

Babcia-rewelacja :)
To tak jak u nas z pięknymi Juldanowymi bucikami - jak się Kacper urodził to były upały po 30st. i o bucikach czy skarpetkach mogłam zapomnieć - jak zrobiło się chłodniej, to musiałabym mu paluszki obciąć, żeby się zmieścił ;)

Posted

A ja ostatnio myslałam o tym zdjęciu Marcella i Neli.:loveu:
Bo ubolewałam, ze moje śpią jak stare dobre małżeństwo, na dwóch końcach kanapy ;-)

Posted

Andzike, Nela- ozorkowskie stado życzy Wam jeszcze wielu cudownych lat razem :)

[SIZE=1]P.S. a za 6 dni miną 2lata jak my poznaliśmy się z Gufim, Akrum i Pyrdką[/SIZE]

Posted

Bobas i jego opiekunka ;)

[IMG]http://imageshack.us/a/img405/4710/img2012111000503.jpg[/IMG]

Tylko tak się czasem zastanawiam czy ona na pewno ma dobre zamiary... ;)

[IMG]http://imageshack.us/a/img526/512/img2012111000504.jpg[/IMG]

Posted

Byliśmy wczoraj na działeczce - w listopadzie nie wygląda tak zachwycająco jak w sezonie, ale psy były zachwycone tym bardziej, że wybrałyśmy się z mamą, babcią (i Kacprem of kors ;) ) na dłuuuuugi spacer :) Będą zdjęcia, jesli ktoś jest zainteresowany ;)

Posted

Działka to jednak działka, pogoda - sprawa drugorzędna, ważne, że się można wyszaleć.
(Piszę w imieniu moich ogonów ;-) )
A zdjęcia zawsze oglądam z przyjemnością.:loveu:

Posted

[quote name='majuska']Waryjatki :D ....moje to samo robią, a jak to się dzieje w domu to jeszcze Paćka z nimi się tłucze :D[/QUOTE]

No właśnie jak przynajmniej co drugi dzień się porządnie nie schetają na długim spacerze to też się tak bawią w domu... wczoraj byliśmy na działce to jutro będą się tłuc w Łowiczu ;)

Posted

W ramach odpoczynku od podusi udaliśmy się dzisiaj na mikropsiejską działkę :)

Całe towarzystwo (w tym "lekko" zasiedziałe tymczasy... :razz:)

Nelka z przecudną Gracją do adopcji :)

Owieczka ;)

Moja najukochańsza :loveu: