mamanabank Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Będziesz je jeszcze obcinać przed zimą? Szira wygląda teraz super! Quote
majuska Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Andzieke jakbyś które brała na zlot to daj znać, wezmę sprzęt i oporządzimy :D Quote
Andzike Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='mamanabank']Będziesz je jeszcze obcinać przed zimą? Szira wygląda teraz super![/QUOTE] Chciałam je jeszcze raz obciąć, ale chyba sobie daruję... wszystko zależy od Mikropsów i ich ostrzy do maszynki ;) Szira jest mega owcą, kłaki jej rosną w niesamowitym tempie, po zimie spokojnie miałabym z niej sweter ;) [quote name='majuska']Andzieke jakbyś które brała na zlot to daj znać, wezmę sprzęt i oporządzimy :D[/QUOTE] Myślałam, żeby je wziąć, ale nie pomieścimy się do samochodu ;) zostaną z tatusiem ;) Quote
Juldan Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ale super baraszkują na narożniku:) Ja też wolę swojego Mańka jak jest kudłaty, jak jest wystrzyżony to wygląda tak poważnie- zupełnie to do niego nie pasuje;) P.S. Zapraszam na wątek wystraszonej malizny Kiry Quote
Florentynka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Andzike - zdjęcia z barłożenia fantastyczne! I patrząc na Szirę w roli pluszaka nie sposób nie pomyśleć, że adoptowałaś ją w bardzo odpowiednim momencie. Kacperek będzie miał owieczkę - przytulankę. Quote
Andzike Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Oj tak, to była dobra decyzja :) Kacper będzie miał dwie przytulanki - osiołka i owieczkę;) A propos przytulanek - była dziś u nas Czaputkowa (niestety bez Czaputka). Szira tak się podekscytowała, że wyciągnęła z pudła wszystkie swoje zabawki i po jednej przynosiła na narożnik pokazać. Mieszkanie wyglądało jakby mieszkała w nim grupka przedszkolaków, a nie bobas i dwa bassety... ;) Quote
majuska Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Coraz bardziej mi się Szira podoba :D :D U nas też jest takie przynoszenie zabawek, Maja przynosi, trochę się z Beza pobawią, powyszarpują sobie, potem Paćka to pomemla i na wieczór ja zbieram z powrotem do skrzynki :D Quote
Andzike Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Nelka nie wykazuje zainteresowania pluszakami, które mamy w domu, bo wszystkie już pozbawiła oczek ;) A Sziry niespełnionym marzeniem jest Żyrafa Sophie, ale nie dla psa kiełbasa... ;) Quote
Florentynka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Andzike']N A Sziry niespełnionym marzeniem jest Żyrafa Sophie, ale nie dla psa kiełbasa... ;)[/QUOTE] I może w ten sposób pozbawiasz świat możliwości poznania psiego geniusza. Pomyśl, co by wylazło z Sziry, gdyby miała taką żyrafkę! Quote
Andzike Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Florentynka']I może w ten sposób pozbawiasz świat możliwości poznania psiego geniusza. Pomyśl, co by wylazło z Sziry, gdyby miała taką żyrafkę![/QUOTE] Obawiam się, że prędzej coś by wyszło z żyrafki, gdyby Szira dostała ją w swoje zęby ;) Jeden psi geniusz w domu wystarczy ;) Quote
Andzike Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Na razie nie obcinam psów, więc wczoraj je wyczesałam :) Możecie sobie wyobrazić jak wygląda rozczesana Szira?:crazyeye: Jak babka z bardzo spaloną rozczesaną trwałą, jest przekomiczna :D Nie dałam rady zrobić jej zdjęcia, bo się śmiertelnie obraziła po czesaniu i miała w nosie aparat. Na szczęście dziś od rana pada i Szirce z wilgoci znów porobiły się loczki ;) ufff ;) Mój fotel z IKEI do karmienia jest ciągle zajęty ;) Edited October 3, 2012 by Andzike Quote
aikowo Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Te fotele mają w sobie coś :) Ja osobiście ich nie znoszę ale pieski i kotki na wyścigi na nim śpią aha i szwagier na nim zalega ;) Quote
Jasza Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Magiczny narożnik, a teraz magiczny fotel ;-) Szira to juz pudliczka pełną gębą, nie żaden basset :p Quote
Andzike Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) [quote name='aikowo']Te fotele mają w sobie coś :smile: Ja osobiście ich nie znoszę ale pieski i kotki na wyścigi na nim śpią aha i szwagier na nim zalega ;-) I warczy :evil_lol: U nas nie ma chwili, żeby fotel był wolny, non stop ktoś się na nim wyleguje ... Zdjęcie z przed paru chwil... [quote name='Jasza']Magiczny narożnik, a teraz magiczny fotel ;-) Szira to juz pudliczka pełną gębą, nie żaden basset :p Magiczny fotel dostępny w każdej IKEI za 99zł ;) A Szira to basset pudelski! ;) Edited October 3, 2012 by Andzike Quote
Jasza Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Moja mama ma takie dwa. Najpierw był jeden, ale się z tatą o niego kłócili ;-) Basste pudelski...no tak :roll::grins: Quote
Andzike Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Jasza']Moja mama ma takie dwa. Najpierw był jeden, ale się z tatą o niego kłócili ;-)[/QUOTE] Jest to jakieś rozwiązanie, ale cztery mi się w domu nie zmieszczą :evil_lol: Quote
Jasza Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Miałabyś jak w przedszkolu na leżakowaniu ;-) Quote
Figafiga Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Andzike i wszystkich odwiedzających uroczą ferajnę zapraszamy na bazarek :-) Quote
Andzike Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Bazar rewelacja :) Strasznie zaniedbałam fotograficznie te moje kudłatki... Bo przecież aż wstyd, żeby z wyprawy do Florentynki (połączonej ze stylizacją fryzur by majuska) i dzisiejszej wizyty u aikowo nie było żadnej fotki... :roll: Muszę nadrobić na jutrzejszej wyprawie do Łowicza ;) Quote
mamanabank Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Trzeba przyznać, że świetnie się trzy bassety bawiły :-D Quote
magenka1 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 jakie ładne stadka , mimo, ze nic nie piszę często to Was zaglądam :) Quote
Juldan Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Jejuniu, jakie fantastyczne harce się w Łowiczu odbywały.... jak Juldan z pracy przyjdzie muszę mu koniecznie pokazać zdjęcie, na którym jest jego ulubienica:cool3: Od razu się mu humor poprawi;) Widzę, że mało się zmieniło;) Nela, Szira i Hyziek łobuzują a Mopik jak zwykle ma swój świat, którego centrum jest patyczek;) Quote
Recommended Posts