Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Będziesz je jeszcze obcinać przed zimą? Szira wygląda teraz super![/QUOTE]

Chciałam je jeszcze raz obciąć, ale chyba sobie daruję... wszystko zależy od Mikropsów i ich ostrzy do maszynki ;) Szira jest mega owcą, kłaki jej rosną w niesamowitym tempie, po zimie spokojnie miałabym z niej sweter ;)

[quote name='majuska']Andzieke jakbyś które brała na zlot to daj znać, wezmę sprzęt i oporządzimy :D[/QUOTE]

Myślałam, żeby je wziąć, ale nie pomieścimy się do samochodu ;) zostaną z tatusiem ;)

Posted

Ale super baraszkują na narożniku:) Ja też wolę swojego Mańka jak jest kudłaty, jak jest wystrzyżony to wygląda tak poważnie- zupełnie to do niego nie pasuje;)

P.S. Zapraszam na wątek wystraszonej malizny Kiry

Posted

Andzike - zdjęcia z barłożenia fantastyczne! I patrząc na Szirę w roli pluszaka nie sposób nie pomyśleć, że adoptowałaś ją w bardzo odpowiednim momencie. Kacperek będzie miał owieczkę - przytulankę.

Posted

Oj tak, to była dobra decyzja :) Kacper będzie miał dwie przytulanki - osiołka i owieczkę;)

A propos przytulanek - była dziś u nas Czaputkowa (niestety bez Czaputka). Szira tak się podekscytowała, że wyciągnęła z pudła wszystkie swoje zabawki i po jednej przynosiła na narożnik pokazać. Mieszkanie wyglądało jakby mieszkała w nim grupka przedszkolaków, a nie bobas i dwa bassety... ;)

Posted

Coraz bardziej mi się Szira podoba :D :D
U nas też jest takie przynoszenie zabawek, Maja przynosi, trochę się z Beza pobawią, powyszarpują sobie, potem Paćka to pomemla i na wieczór ja zbieram z powrotem do skrzynki :D

Posted

Nelka nie wykazuje zainteresowania pluszakami, które mamy w domu, bo wszystkie już pozbawiła oczek ;)
A Sziry niespełnionym marzeniem jest Żyrafa Sophie, ale nie dla psa kiełbasa... ;)

Posted

[quote name='Andzike']N
A Sziry niespełnionym marzeniem jest Żyrafa Sophie, ale nie dla psa kiełbasa... ;)[/QUOTE]
I może w ten sposób pozbawiasz świat możliwości poznania psiego geniusza. Pomyśl, co by wylazło z Sziry, gdyby miała taką żyrafkę!

Posted

[quote name='Florentynka']I może w ten sposób pozbawiasz świat możliwości poznania psiego geniusza. Pomyśl, co by wylazło z Sziry, gdyby miała taką żyrafkę![/QUOTE]

Obawiam się, że prędzej coś by wyszło z żyrafki, gdyby Szira dostała ją w swoje zęby ;) Jeden psi geniusz w domu wystarczy ;)

Posted (edited)

Na razie nie obcinam psów, więc wczoraj je wyczesałam :) Możecie sobie wyobrazić jak wygląda rozczesana Szira?:crazyeye: Jak babka z bardzo spaloną rozczesaną trwałą, jest przekomiczna :D Nie dałam rady zrobić jej zdjęcia, bo się śmiertelnie obraziła po czesaniu i miała w nosie aparat.
Na szczęście dziś od rana pada i Szirce z wilgoci znów porobiły się loczki ;) ufff ;)

Mój fotel z IKEI do karmienia jest ciągle zajęty ;)

Edited by Andzike
Posted (edited)

[quote name='aikowo']Te fotele mają w sobie coś :smile:
Ja osobiście ich nie znoszę ale pieski i kotki na wyścigi na nim śpią aha i szwagier na nim zalega ;-)

I warczy :evil_lol:
U nas nie ma chwili, żeby fotel był wolny, non stop ktoś się na nim wyleguje ...

Zdjęcie z przed paru chwil...

[quote name='Jasza']Magiczny narożnik, a teraz magiczny fotel ;-)
Szira to juz pudliczka pełną gębą, nie żaden basset :p

Magiczny fotel dostępny w każdej IKEI za 99zł ;)
A Szira to basset pudelski! ;)

Edited by Andzike
Posted

[quote name='Jasza']Moja mama ma takie dwa.
Najpierw był jeden, ale się z tatą o niego kłócili ;-)[/QUOTE]

Jest to jakieś rozwiązanie, ale cztery mi się w domu nie zmieszczą :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Bazar rewelacja :)

Strasznie zaniedbałam fotograficznie te moje kudłatki... Bo przecież aż wstyd, żeby z wyprawy do Florentynki (połączonej ze stylizacją fryzur by majuska) i dzisiejszej wizyty u aikowo nie było żadnej fotki... :roll: Muszę nadrobić na jutrzejszej wyprawie do Łowicza ;)

Posted

Jejuniu, jakie fantastyczne harce się w Łowiczu odbywały.... jak Juldan z pracy przyjdzie muszę mu koniecznie pokazać zdjęcie, na którym jest jego ulubienica:cool3: Od razu się mu humor poprawi;)

Widzę, że mało się zmieniło;) Nela, Szira i Hyziek łobuzują a Mopik jak zwykle ma swój świat, którego centrum jest patyczek;)