__Lara Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229735-suknia-wieczorowa-m%C4%99skie-damskie-i-dzieci%C4%99ce-ciuszki-sportowe-do-29-07?p=19418694#post19418694 Quote
Jasza Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Aniu!!! Nie było mnie ale jestem!! Z całego serca GRATULACJE dla Was!! Dla Ciebie , TZ-ta i "córeczek"!! Uściski dla Maluszka!!! Quote
Andzike Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dzięki Jasza :) Suki mam fantastyczne, odnalazły się w nowej sytuacji :) Fakt, że staramy się im zapewniać różne rozrywki i nadal śpią z nami w łóżku, więc jakoś przełknęły nowego członka rodziny ;) Quote
Jasza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 "Przełknęły nowego członka rodziny" zabrzmiało dość ...groźnie ;-) Quote
Figafiga Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Patrzę sobie na biegnącą Nelę, czytam w opisie, że potem wskoczyła do rzeka, a moja po raz kolejny na spacerze po łąkach w okolicach mojego domu wraca niczym prawdziwa negra (czarna). Wskakuje głupia do smródki czarnej mulistej ehhh...zazdroszczę czystej Nelki. Quote
Andzike Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kacper dostał dziś od babci matę edukacyjną :) Zafascynowany był :D Nie tylko on ... ;) [IMG]http://img846.imageshack.us/img846/565/p1260658m.jpg[/IMG] [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/3558/p1260663.jpg[/IMG] Quote
Figafiga Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 A się paszczury usytuowały :-) Nie dla psów kiełbasa :_) Quote
majuska Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 skąd ja to znam...:D Nigdy nie jest za późno na edukację :D Nelka ma słodki ten dzióbek:loveu: ( dobrze, że babcia Kacprowi tą matę jednak kupiła, bo moja jest już mocno przymasakrowana:shake: ) Quote
majuska Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Wooooow....:loveu::loveu::loveu::loveu: przecudności...czy on gdzieś ćwiczy te uwodzicielskie, powłóczyste spojrzenia ?? :D Quote
__Lara Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 majuska napisał(a):Wooooow....:loveu::loveu::loveu::loveu: przecudności...czy on gdzieś ćwiczy te uwodzicielskie, powłóczyste spojrzenia ?? :D Hehehe, dokąłdnie ;) Quote
Andzike Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='majuska']Wooooow....:loveu::loveu::loveu::loveu: przecudności...czy on gdzieś ćwiczy te uwodzicielskie, powłóczyste spojrzenia ?? :D On sobie chyba nie zdaje sprawy jaki jest uroczy ;) "Basety bretońskie" w liczbie trzech sztuk czyli Czapi, Szira i Nela to najlepsza ochrona na działce jaką można sobie wyobrazić. Inna sprawa, że chroniły nas wszczynając alarm przed wyimaginowanymi zagrożeniami, ale nic nie umknęlo ich uwadze ;) Śmiałyśmy się, że Szira i Czapi to dwie połówki ... mózgu, razem mogą więcej ;) Szirka karakuł pozdrawia :) ręce mi opadają, ona zarasta w oczach! Dopiero co była strzyżona... znów muszę się uśmiechnąć do Mikropsów o strzyżenie... Mikropsy slyszą? ;) Quote
Andzike Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Księżniczka odpoczywała ;) Kaja, jak to labrador - głównie biegała za piłką - tu wyjątkowo bez :) Quote
Andzike Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 A zanim dostanę zdjęcia z urlopowego wyjazdu od aikowo (bo to co powyżej to czaputkowa działka na której spędziliśmy ostatnie trzy dni) pokaże Wam jak się wypoczywa na łonie natury - namiot Księcia Kacpra nad rzeką Wieprz wykonany z maty edukacyjnej, moskitiery od wózka i maminej koszuli ;) Na straży Szira - Nelka się pewnie kąpała ;) Quote
Jasza Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Mata jak widać jest bardzo wielofunkcyjna :-) Quote
majuska Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 a ja się właśnie miałam pytać skąd masz taki fajny turystyczny namiot :D Szira tez wygląda fantastycznie :D Czy oni faktycznie z Czapim są tacy rozgarnięci, że dopiero razem mają pełen mózg ?? :D :D ..no bo, że Nelka mądra to widać :D Ja byłam do niedawna pewna, że moja Maja jest totalną debilką, ale mnie ostatnio zaskoczyła. Jak byłśmy na spacerze i Beza zniknęła w wysokiej trawie, to Maja zapytana: gdzie jest Beza? , stanęła słupka i pokazywała mi pyskiem , że w tej trawie...byłam w szoku :) Quote
Andzike Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 majuska napisał(a):Szira tez wygląda fantastycznie :D Czy oni faktycznie z Czapim są tacy rozgarnięci, że dopiero razem mają pełen mózg ?? :D :D Niestety tak ;) Obydwoje są przeuroczymi, przekochanymi pieskami, ale inteligencją raczej nie powalają ;) Aczkolwiek Szira się przy Nelce "wyciąga" ;) Za to przy Czapim może być w 100% sobą - najśmieszniejsi byli jak ubzdurali sobie jakieś zagrożenie i biegli... każde w inną stronę ;) po czym patrzyli na siebie i biegli w tym kierunku, którym drugie pobiegło wcześniej :D przekomiczni byli ;) Quote
Figafiga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Super suczydła, a majuskowe jakie piękne spojrzenie, ach te uroki włochatych kundli :-) Andzike czyżbyś na zwykłą matę naciągnęła moskitierę?? Quote
Florentynka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Szira - owieczka! Namiot Księciunia super, musiało mu się słodko spać w takich warunkach. Quote
Andzike Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Figafiga napisał(a): Andzike czyżbyś na zwykłą matę naciągnęła moskitierę?? Dokładnie tak :) Moskitierę od wózka ;) Quote
Andzike Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Jasza']Mina bomba :p Sziry oczywiście. To patrz na to ;) I reszta dziewczyn z urlopu ;) Quote
Recommended Posts