Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Jasza :)
Suki mam fantastyczne, odnalazły się w nowej sytuacji :)
Fakt, że staramy się im zapewniać różne rozrywki i nadal śpią z nami w łóżku, więc jakoś przełknęły nowego członka rodziny ;)

Posted

Patrzę sobie na biegnącą Nelę, czytam w opisie, że potem wskoczyła do rzeka, a moja po raz kolejny na spacerze po łąkach w okolicach mojego domu wraca niczym prawdziwa negra (czarna). Wskakuje głupia do smródki czarnej mulistej ehhh...zazdroszczę czystej Nelki.

• 2 weeks later...
Posted

Kacper dostał dziś od babci matę edukacyjną :) Zafascynowany był :D
Nie tylko on ... ;)

[IMG]http://img846.imageshack.us/img846/565/p1260658m.jpg[/IMG]

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/3558/p1260663.jpg[/IMG]

Posted

skąd ja to znam...:D
Nigdy nie jest za późno na edukację :D
Nelka ma słodki ten dzióbek:loveu:

( dobrze, że babcia Kacprowi tą matę jednak kupiła, bo moja jest już mocno przymasakrowana:shake: )

• 2 weeks later...
Posted

majuska napisał(a):
Wooooow....:loveu::loveu::loveu::loveu: przecudności...czy on gdzieś ćwiczy te uwodzicielskie, powłóczyste spojrzenia ?? :D

Hehehe, dokąłdnie ;)

Posted

[quote name='majuska']Wooooow....:loveu::loveu::loveu::loveu: przecudności...czy on gdzieś ćwiczy te uwodzicielskie, powłóczyste spojrzenia ?? :D

On sobie chyba nie zdaje sprawy jaki jest uroczy ;)
"Basety bretońskie" w liczbie trzech sztuk czyli Czapi, Szira i Nela to najlepsza ochrona na działce jaką można sobie wyobrazić.
Inna sprawa, że chroniły nas wszczynając alarm przed wyimaginowanymi zagrożeniami, ale nic nie umknęlo ich uwadze ;)
Śmiałyśmy się, że Szira i Czapi to dwie połówki ... mózgu, razem mogą więcej ;)

Szirka karakuł pozdrawia :) ręce mi opadają, ona zarasta w oczach! Dopiero co była strzyżona... znów muszę się uśmiechnąć do Mikropsów o strzyżenie... Mikropsy slyszą? ;)

Posted

A zanim dostanę zdjęcia z urlopowego wyjazdu od aikowo (bo to co powyżej to czaputkowa działka na której spędziliśmy ostatnie trzy dni) pokaże Wam jak się wypoczywa na łonie natury - namiot Księcia Kacpra nad rzeką Wieprz wykonany z maty edukacyjnej, moskitiery od wózka i maminej koszuli ;)

Na straży Szira - Nelka się pewnie kąpała ;)

Posted

a ja się właśnie miałam pytać skąd masz taki fajny turystyczny namiot :D
Szira tez wygląda fantastycznie :D Czy oni faktycznie z Czapim są tacy rozgarnięci, że dopiero razem mają pełen mózg ?? :D :D ..no bo, że Nelka mądra to widać :D
Ja byłam do niedawna pewna, że moja Maja jest totalną debilką, ale mnie ostatnio zaskoczyła. Jak byłśmy na spacerze i Beza zniknęła w wysokiej trawie, to Maja zapytana: gdzie jest Beza? , stanęła słupka i pokazywała mi pyskiem , że w tej trawie...byłam w szoku :)

Posted

majuska napisał(a):
Szira tez wygląda fantastycznie :D Czy oni faktycznie z Czapim są tacy rozgarnięci, że dopiero razem mają pełen mózg ?? :D :D

Niestety tak ;) Obydwoje są przeuroczymi, przekochanymi pieskami, ale inteligencją raczej nie powalają ;) Aczkolwiek Szira się przy Nelce "wyciąga" ;) Za to przy Czapim może być w 100% sobą - najśmieszniejsi byli jak ubzdurali sobie jakieś zagrożenie i biegli... każde w inną stronę ;) po czym patrzyli na siebie i biegli w tym kierunku, którym drugie pobiegło wcześniej :D przekomiczni byli ;)