Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juldan napisał(a):
A ja z Juldanem meldujemy, że również wczoraj byliśmy w Łowiczu i poznaliśmy obie Księżniczki:loveu:
Są cudne, obie razem i każda osobno:loveu: Żałujemy, że spóźniliśmy się na wspólny spacer...

Ale u mamynabank i tak było wesoło:lol: stado liczyło 9 ogonów- 4 mamynabank, 2 Andzikowe, 1 nasz i 2 tymczasy aikowo- ich wątek oczywiście wcięło:angryy:

szkoda, że się nie poznaliśmy,ale mój Antosio nie wytrzymałby tak długo :-)
A wątku nawet nie widziałam, ale mam nadzieję, że będzie!

Posted

Figafiga napisał(a):
a jest już wątek Twoich nowych tymczasików bom ciekawa niezmiernie

Wątek był, ale go wcięło i do czasu dopóki nie puści mnie mega wqrf na dogo nowego wątku nie założe :angryy:
Całą moją bazarkową robotę szlag trafił, muszę to jakoś odbudować :placz:

Jedyne co spowodowalo dziś mój uśmiech na dogo to wklejone przez Ciebie zdjęcia... Są tak piękne, że aż zaniemówiłam, normalnie brak mi słów. Oglądam je już któryś raz i za każdym razem jestem zachwycona...
Koniecznie musimy to powtórzyć z Juldanowym i aikowym stadkiem!

A obejrzę sobie jeszcze raz :)

Posted

A wiesz, że oryginalne wielkości do odebrania w Łowiczu na płytce będę, bo dużo naszych twarzy jest też :-)
Bardzo się cieszę, że humor choć trochę poprawiony.
TZ właśnie z pracy wrócił, idę bo grzańca mi zrobił z piwka.
Dobranoc!!!

Posted

Figafiga napisał(a):
A wiesz, że oryginalne wielkości do odebrania w Łowiczu na płytce będę, bo dużo naszych twarzy jest też :-)

Wow, super :) juz sie nie mogę doczekać ;)
Dziekuję bardzo! :)
To ja teraz trochę odczekam ze swoimi łowickimi zdjęciami, bo kontrast będzie zbyt wielki ;)

Ale reaktywuje wypad nad Bolimów ;) dobrze, że chociaż image shack działa :D

Posted

Figafiga - jesteś obiektem mojej nieustającej zazdrości względem zdjęć... Znowu są piękne i niezwykłe i znowu psy jakby specjalnie pozowały.
To musiał być fantastyczny spacer, swoją drogą. Zazdroszczę Wam tych grzecznych psów, że tak mogą w kupie i luzem. U mnie zawsze coś zgrzyta (lub ktoś).

Posted

Naprawdę, potem z Juldanowymi trzema też było bez zgrzytów. Doszłyśmy do wniosku, że nie ma ich co wywozić, rzek zanieczyszczać, gdy nadejdzie czas, odda się do schroniska wszystkie razem, bo w jednym boksie mogą siedzieć. :-)

Posted

Rewelacja napisał(a):
Wszystkie takie piękne, obcięte, zadbane tylko ten

http://img823.imageshack.us/img823/9059/dsc4859s.jpg

jak burek ze schroniska wygląda!

Figafiga napisał(a):
Ha ha wszystkie mają szlachetne pochodzenie tylko on taki burkowaty :diabloti:

Starałam się jak mogłam, lepiej nie będzie. Wykąpałam, wytrymowałam, pociachałam i mam dosyć. Za chwilę i tak będzie wyglądał tak samo, starczy jeden spacer...

Posted

mamanabank napisał(a):
Naprawdę, potem z Juldanowymi trzema też było bez zgrzytów. Doszłyśmy do wniosku, że nie ma ich co wywozić, rzek zanieczyszczać, gdy nadejdzie czas, odda się do schroniska wszystkie razem, bo w jednym boksie mogą siedzieć. :-)

Jakby był najmniejszy i najwredniejszy burak- o Mańku mówię, to zgrzyty by były, oj by były (jakby tylko któreś próbowało Go za długo obwąchiwać od tyłu:evil_lol:) chyba na piknik nad Bzurą przyjedzie w kagańcu, albo do domu będzie wracał wpław (pod prąd:eviltong:).
Tęskni mi się trochę nad tymi dwoma co chwilkę moje były...
aikowo przybędziesz z nimi na piknik, jak jeszcze u Ciebie będą???

Posted

Juldan napisał(a):
Jakby był najmniejszy i najwredniejszy burak- o Mańku mówię, to zgrzyty by były, oj by były (jakby tylko któreś próbowało Go za długo obwąchiwać od tyłu:evil_lol:) chyba na piknik nad Bzurą przyjedzie w kagańcu, albo do domu będzie wracał wpław (pod prąd:eviltong:).
Tęskni mi się trochę nad tymi dwoma co chwilkę moje były...

Oczywiście że będę :)
Jak bym mogła sobie odpuścić taką imprezę :)

Posted (edited)

Juldan napisał(a):

Oby do tego czasu chłopaki już znaleźli dom, a przynajmniej Rudek zwany Korkiem, pogromca kotków i obszczywacz aikowych mebli ;)

Zapraszam do chłopaków - nowych tymczasowiczów aikowo :)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/225798-Korek-i-Ciapek-dwóch-kudłatych-przystojniaków-z-Opalenicy-już-w-DT-szukamy-DS!

Edited by Andzike
Posted (edited)

Zagłodzony jamnik z łańcucha...

I maltańczyk z pseudo :evil_lol:

Spacerro :)

I zapasy w stylu działkowym z biały sędzią Shibuchenem :)

Edited by Andzike
Posted

Nokaut!

Szira z Nelką były dziś bardzo dzielne - szukały Szoko, naszego ex-tymczasowicza :( Biedak, zgubił się w czwartek, był od tego czasu dwukrotnie widziany, ale jest spanikowany, do nikogo nie podejdzie :( przeczesywaliśmy dziś okolicę - bez rezultatu :(
Plakaty rozwieszone, okoliczni psiarze powiadomieni, jeśli tylko nie będzie się przemieszczał to go dorwiemy ...
Wydarzenie na FB - jakby ktoś chciał dołączyć chociażby wirtualnie...
http://www.facebook.com/events/355371141165245/

Posted

Figafiga napisał(a):
prawie jak Bąbel :-) http://img18.imageshack.us/img18/5838/p1250662.jpg co to za piesek??tymczasowicz??

mam nadzieję, że Szoko się odnajdzie.

Ex-tymczasowiczka moich dziadków, która została ich rezydentka ;) Rok temu przyjechał do nas zagłodzony jamnik z łańcucha, który obecnie wygląda jak wyżej ;)
A zresztą zobacz jak wyglądała jak przyjechała :(
http://www.dogomania.pl/forum/threads/204397-LILKA-SONIA-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-domu-sta%C5%82ym!

Strasznie się martwię Szoko, mam nadzieję, że w końcu wyjdzie ze swojej nory :(