Rewelacja Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Wszystkie takie piękne, obcięte, zadbane tylko ten http://img823.imageshack.us/img823/9059/dsc4859s.jpg jak burek ze schroniska wygląda! Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Ha ha wszystkie mają szlachetne pochodzenie tylko on taki burkowaty :diabloti: Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Juldan napisał(a):A ja z Juldanem meldujemy, że również wczoraj byliśmy w Łowiczu i poznaliśmy obie Księżniczki:loveu: Są cudne, obie razem i każda osobno:loveu: Żałujemy, że spóźniliśmy się na wspólny spacer... Ale u mamynabank i tak było wesoło:lol: stado liczyło 9 ogonów- 4 mamynabank, 2 Andzikowe, 1 nasz i 2 tymczasy aikowo- ich wątek oczywiście wcięło:angryy: szkoda, że się nie poznaliśmy,ale mój Antosio nie wytrzymałby tak długo :-) A wątku nawet nie widziałam, ale mam nadzieję, że będzie! Quote
aikowo Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 wow szkoda że mnie tam nie było z moimi burkami, niestety fabryka nie puściła;) Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Musicie z Anią przyjechać w słoneczny dzień i wtedy damy szału na łąkach :-) Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a jest już wątek Twoich nowych tymczasików bom ciekawa niezmiernie Quote
Andzike Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Figafiga napisał(a):a jest już wątek Twoich nowych tymczasików bom ciekawa niezmiernie Wątek był, ale go wcięło i do czasu dopóki nie puści mnie mega wqrf na dogo nowego wątku nie założe :angryy: Całą moją bazarkową robotę szlag trafił, muszę to jakoś odbudować :placz: Jedyne co spowodowalo dziś mój uśmiech na dogo to wklejone przez Ciebie zdjęcia... Są tak piękne, że aż zaniemówiłam, normalnie brak mi słów. Oglądam je już któryś raz i za każdym razem jestem zachwycona... Koniecznie musimy to powtórzyć z Juldanowym i aikowym stadkiem! A obejrzę sobie jeszcze raz :) Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A wiesz, że oryginalne wielkości do odebrania w Łowiczu na płytce będę, bo dużo naszych twarzy jest też :-) Bardzo się cieszę, że humor choć trochę poprawiony. TZ właśnie z pracy wrócił, idę bo grzańca mi zrobił z piwka. Dobranoc!!! Quote
Andzike Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Figafiga napisał(a):A wiesz, że oryginalne wielkości do odebrania w Łowiczu na płytce będę, bo dużo naszych twarzy jest też :-) Wow, super :) juz sie nie mogę doczekać ;) Dziekuję bardzo! :) To ja teraz trochę odczekam ze swoimi łowickimi zdjęciami, bo kontrast będzie zbyt wielki ;) Ale reaktywuje wypad nad Bolimów ;) dobrze, że chociaż image shack działa :D Quote
Florentynka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Figafiga - jesteś obiektem mojej nieustającej zazdrości względem zdjęć... Znowu są piękne i niezwykłe i znowu psy jakby specjalnie pozowały. To musiał być fantastyczny spacer, swoją drogą. Zazdroszczę Wam tych grzecznych psów, że tak mogą w kupie i luzem. U mnie zawsze coś zgrzyta (lub ktoś). Quote
mamanabank Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Naprawdę, potem z Juldanowymi trzema też było bez zgrzytów. Doszłyśmy do wniosku, że nie ma ich co wywozić, rzek zanieczyszczać, gdy nadejdzie czas, odda się do schroniska wszystkie razem, bo w jednym boksie mogą siedzieć. :-) Quote
mamanabank Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Rewelacja napisał(a):Wszystkie takie piękne, obcięte, zadbane tylko ten http://img823.imageshack.us/img823/9059/dsc4859s.jpg jak burek ze schroniska wygląda! Figafiga napisał(a):Ha ha wszystkie mają szlachetne pochodzenie tylko on taki burkowaty :diabloti: Starałam się jak mogłam, lepiej nie będzie. Wykąpałam, wytrymowałam, pociachałam i mam dosyć. Za chwilę i tak będzie wyglądał tak samo, starczy jeden spacer... Quote
Juldan Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 mamanabank napisał(a):Naprawdę, potem z Juldanowymi trzema też było bez zgrzytów. Doszłyśmy do wniosku, że nie ma ich co wywozić, rzek zanieczyszczać, gdy nadejdzie czas, odda się do schroniska wszystkie razem, bo w jednym boksie mogą siedzieć. :-) Jakby był najmniejszy i najwredniejszy burak- o Mańku mówię, to zgrzyty by były, oj by były (jakby tylko któreś próbowało Go za długo obwąchiwać od tyłu:evil_lol:) chyba na piknik nad Bzurą przyjedzie w kagańcu, albo do domu będzie wracał wpław (pod prąd:eviltong:). Tęskni mi się trochę nad tymi dwoma co chwilkę moje były... aikowo przybędziesz z nimi na piknik, jak jeszcze u Ciebie będą??? Quote
Figafiga Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Słoneczny dzień i zapraszamy nad Bzurę :-) Quote
aikowo Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Juldan napisał(a):Jakby był najmniejszy i najwredniejszy burak- o Mańku mówię, to zgrzyty by były, oj by były (jakby tylko któreś próbowało Go za długo obwąchiwać od tyłu:evil_lol:) chyba na piknik nad Bzurą przyjedzie w kagańcu, albo do domu będzie wracał wpław (pod prąd:eviltong:). Tęskni mi się trochę nad tymi dwoma co chwilkę moje były... aikowo przybędziesz z nimi na piknik, jak jeszcze u Ciebie będą??? Oczywiście że będę :) Jak bym mogła sobie odpuścić taką imprezę :) Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Juldan napisał(a): aikowo przybędziesz z nimi na piknik, jak jeszcze u Ciebie będą??? Oby do tego czasu chłopaki już znaleźli dom, a przynajmniej Rudek zwany Korkiem, pogromca kotków i obszczywacz aikowych mebli ;) Zapraszam do chłopaków - nowych tymczasowiczów aikowo :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225798-Korek-i-Ciapek-dwóch-kudłatych-przystojniaków-z-Opalenicy-już-w-DT-szukamy-DS! Edited April 15, 2012 by Andzike Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) Zagłodzony jamnik z łańcucha... I maltańczyk z pseudo :evil_lol: Spacerro :) I zapasy w stylu działkowym z biały sędzią Shibuchenem :) Edited April 16, 2012 by Andzike Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Nokaut! Szira z Nelką były dziś bardzo dzielne - szukały Szoko, naszego ex-tymczasowicza :( Biedak, zgubił się w czwartek, był od tego czasu dwukrotnie widziany, ale jest spanikowany, do nikogo nie podejdzie :( przeczesywaliśmy dziś okolicę - bez rezultatu :( Plakaty rozwieszone, okoliczni psiarze powiadomieni, jeśli tylko nie będzie się przemieszczał to go dorwiemy ... Wydarzenie na FB - jakby ktoś chciał dołączyć chociażby wirtualnie... http://www.facebook.com/events/355371141165245/ Quote
Figafiga Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 prawie jak Bąbel :-) http://img18.imageshack.us/img18/5838/p1250662.jpg co to za piesek??tymczasowicz?? mam nadzieję, że Szoko się odnajdzie. Quote
Andzike Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Figafiga napisał(a):prawie jak Bąbel :-) http://img18.imageshack.us/img18/5838/p1250662.jpg co to za piesek??tymczasowicz?? mam nadzieję, że Szoko się odnajdzie. Ex-tymczasowiczka moich dziadków, która została ich rezydentka ;) Rok temu przyjechał do nas zagłodzony jamnik z łańcucha, który obecnie wygląda jak wyżej ;) A zresztą zobacz jak wyglądała jak przyjechała :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/204397-LILKA-SONIA-ju%C5%BC-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-w-domu-sta%C5%82ym! Strasznie się martwię Szoko, mam nadzieję, że w końcu wyjdzie ze swojej nory :( Quote
Recommended Posts