Figafiga Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Dziękuję Aniu za fanty, Antoś już biega po domu w kamizelce i bawi się Tomkiem :-) ale radość Mu sprawiłaś :-) Quote
Andzike Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Figafiga napisał(a):Dziękuję Aniu za fanty, Antoś już biega po domu w kamizelce i bawi się Tomkiem :-) ale radość Mu sprawiłaś :-) Ja je tylko dostarczyłam, radość sprawiłaś mu Ty licytując na bazarku :) Quote
Andzike Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Od wczoraj jesteśmy z Nelką same - TZ z Szirą wyjechani. Jakoś tak dziwnie, Nelka chyba tęskni za Szirą... I to pomimo wczorajszych odwiedzin Czaputka (który już rozpoczął golaskowy sezon:evil_lol: i wygląda bardzo przystojnie). Na szczęście dziś już wracają :multi: Quote
aikowo Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Z przykrościa muszę zawiadomić że Szira w ogóle nie tęskni ;) uprawia gonitwy z Pixelkiem :) Quote
Andzike Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='aikowo']Z przykrościa muszę zawiadomić że Szira w ogóle nie tęskni ;) uprawia gonitwy z Pixelkiem :) Oddam paskudę!!! Jak nie zacznie tęsknić pójdzie do obcych ludzi! :D :D :D Dziś dla odmiany odwiedziła nas Shiba, ale nie zrobiło to na Nelce wielkiego wrażenia ;) Quote
majuska Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Ale bosko księżniczka leżakuje, marzę o takim spędzeniu dnia..chociaż jednego!!! :) Nie masz Andzike żadnej fotki Czaputa??:cool3: Quote
Andzike Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 majuska napisał(a):Ale bosko księżniczka leżakuje, marzę o takim spędzeniu dnia..chociaż jednego!!! :) Nie masz Andzike żadnej fotki Czaputa??:cool3: Niech się nacieszy, bo potem cieżko będzie jej się wyspać ;) Fotki Czaputa nie mam,ale nadrobię bo za tydzień się widzimy ;) Wygląda bosko :D Dziś się chcę wprosić do Mikropsów w końcu, Szira też będzie na golasa obcięta:evil_lol: Quote
Florentynka Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ech, że też moich nie można tak ostrzyc na golasa... Furminator i szczotka ciągle w robocie, kudłów wszędzie po kolana. Quote
Andzike Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Florentynka napisał(a):Ech, że też moich nie można tak ostrzyc na golasa... Furminator i szczotka ciągle w robocie, kudłów wszędzie po kolana. Szira już wygląda jak owca, czystym mieszkaniem cieszę się jakieś 4h, potem z każdego rogu wychodzą koty z sierści:angryy: Ale i tak moja babcia z jamnikami ma chyba więcej roboty - sypie się z nich jak z suchej choinki! Quote
Andzike Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 W weekend tymczasuje się u nas Shiba, która jutro jedzie z nami po raz pierwszy do aikowo - bardzo jestem ciekawa jak się włączy do naszego stadka ;) Eeeee....wiecie, że Szira zostaje z nami na stałe? :razz: Quote
majuska Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 he, he..Nelka oczywiście w tyle planu, z lekkim foszkiem :) Quote
Figafiga Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Prezencik :-) z ostatniej wizyty w Łowiczu :-) z mamanabaknową Bellą - dwie damy! Andzike jak chcesz w oryginalnym rozmiarze daj emaila. Są też ludzie zdjęcia :-) Quote
Andzike Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Piękne zdjęcia!!! Poproszę oryginalne na aneczka.grodecka@gmail.com :) Dzięki! Quote
Rewelacja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Jak mam sobie wsadzic (nie pytam GDZIE! :P) banerek Fundacji Mikropsy w sygnature? Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) A w Łowiczu wczoraj była Andzike :-) skład spacerowy : Antoś, mamanabank, Andzike i Figafiga Negra, Bella, Hyziek, Mopik - łowicka mafia czterołapków bez jednego palca (u Negry :-)) Nela, Szira - mafia warszawska wszystko wpadło pod kosiarkę :diabloti: brak Bąbla Edited April 13, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Edited April 13, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Edited April 13, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 (edited) Szira się wczuwa Edited April 13, 2012 by Figafiga Quote
Figafiga Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 i nasze łapciuchy łowickie (nieobecny Bąbel - ostatnie zdjęcie po powrocie do domu wielki uśmiech) MIŁEGO OGLĄDANIA Quote
mamanabank Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Świetne zdjęcia, rewelacyjny spacer! Ale przy tym zdjęciu autentycznie się wzruszyłam... cudowne... http://img842.imageshack.us/img842/2702/dsc4900a.jpg Quote
majuska Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Nie wiem co napisać bo zaniemówiłam......:) Quote
Juldan Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A ja z Juldanem meldujemy, że również wczoraj byliśmy w Łowiczu i poznaliśmy obie Księżniczki:loveu: Są cudne, obie razem i każda osobno:loveu: Żałujemy, że spóźniliśmy się na wspólny spacer... Ale u mamynabank i tak było wesoło:lol: stado liczyło 9 ogonów- 4 mamynabank, 2 Andzikowe, 1 nasz i 2 tymczasy aikowo- ich wątek oczywiście wcięło:angryy: Quote
Recommended Posts