Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figafiga napisał(a):
Dziękuję Aniu za fanty, Antoś już biega po domu w kamizelce i bawi się Tomkiem :-) ale radość Mu sprawiłaś :-)

Ja je tylko dostarczyłam, radość sprawiłaś mu Ty licytując na bazarku :)

Posted

Od wczoraj jesteśmy z Nelką same - TZ z Szirą wyjechani. Jakoś tak dziwnie, Nelka chyba tęskni za Szirą... I to pomimo wczorajszych odwiedzin Czaputka (który już rozpoczął golaskowy sezon:evil_lol: i wygląda bardzo przystojnie).
Na szczęście dziś już wracają :multi:

Posted

[quote name='aikowo']Z przykrościa muszę zawiadomić że Szira w ogóle nie tęskni ;)
uprawia gonitwy z Pixelkiem :)

Oddam paskudę!!! Jak nie zacznie tęsknić pójdzie do obcych ludzi! :D :D :D

Dziś dla odmiany odwiedziła nas Shiba, ale nie zrobiło to na Nelce wielkiego wrażenia ;)

Posted

majuska napisał(a):
Ale bosko księżniczka leżakuje, marzę o takim spędzeniu dnia..chociaż jednego!!! :)
Nie masz Andzike żadnej fotki Czaputa??:cool3:

Niech się nacieszy, bo potem cieżko będzie jej się wyspać ;)
Fotki Czaputa nie mam,ale nadrobię bo za tydzień się widzimy ;) Wygląda bosko :D
Dziś się chcę wprosić do Mikropsów w końcu, Szira też będzie na golasa obcięta:evil_lol:

Posted

Florentynka napisał(a):
Ech, że też moich nie można tak ostrzyc na golasa... Furminator i szczotka ciągle w robocie, kudłów wszędzie po kolana.

Szira już wygląda jak owca, czystym mieszkaniem cieszę się jakieś 4h, potem z każdego rogu wychodzą koty z sierści:angryy:
Ale i tak moja babcia z jamnikami ma chyba więcej roboty - sypie się z nich jak z suchej choinki!

Posted

W weekend tymczasuje się u nas Shiba, która jutro jedzie z nami po raz pierwszy do aikowo - bardzo jestem ciekawa jak się włączy do naszego stadka ;)

Eeeee....wiecie, że Szira zostaje z nami na stałe? :razz:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

A w Łowiczu wczoraj była Andzike :-)

skład spacerowy :
Antoś, mamanabank, Andzike i Figafiga
Negra, Bella, Hyziek, Mopik - łowicka mafia czterołapków bez jednego palca (u Negry :-))
Nela, Szira - mafia warszawska
wszystko wpadło pod kosiarkę :diabloti:
brak Bąbla

Edited by Figafiga
Posted

A ja z Juldanem meldujemy, że również wczoraj byliśmy w Łowiczu i poznaliśmy obie Księżniczki:loveu:
Są cudne, obie razem i każda osobno:loveu: Żałujemy, że spóźniliśmy się na wspólny spacer...

Ale u mamynabank i tak było wesoło:lol: stado liczyło 9 ogonów- 4 mamynabank, 2 Andzikowe, 1 nasz i 2 tymczasy aikowo- ich wątek oczywiście wcięło:angryy: