Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś dziewczyny mają Dzień Psa, bo oprócz odwiedzin u babci czyli mojej mamy tworzyliśmy w domu kolejny bazarek dla Nuri z fantów AniiJanka i dziewczyny ogarnęło szaleństwo nurkowania w pluszakach, które walały się po całym mieszkaniu.
Niestety, któraś podkradła zabawkę wypełnioną tymi małymi, cholernymi kuleczkami i teraz te kuleczki są wszędzie!!! :angryy: Wrrrr!!!

No i tradycyjnie - chodźcie na bazarek - majuska i Figafiga już tam są i walczą o swoje fanty, ale resztę serdecznie zapraszam:cool3:
http://www.dogomania.pl/threads/224028-Dzieciaczkowo-zabawkowo-ZA-GROSZE-dla-labradorki-Nuri-w-BDT-do-17.03-g.20.Zapraszamy!

Posted

Kuleczki nadal wychodzą z różnych miejsc - od czasu jak dorwały kuleczkową maskotkę minęło już parę dni, odkurzałam ze trzy razy - i nadal tu są...
Szlag by to...

Nelka zaprasza do obydwu moich banerków ;)

Posted

majuska napisał(a):
Ja się właśnie szykuję Maję obciachać, ale wiecznie nie mam czasu:placz::placz::placz: ( zreszta niebawem sama zobaczysz jak to kurna jest:roll: )

Ciiiii.... daj mi się jeszcze nacieszyć swobodą, na razie przeraża mnie myśl, co będzie "potem" ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja sobie nawet nie próbuję tego wyobrażać. I tak nie wymyślę...

Dokładnie - odkładam tą myśl do lipca ;) Może potem się po prostu obudzę i będę wiedziała jak to ogarnąć ;)

Posted

Figafiga napisał(a):
A ja się cały czas zastanawiam czy strzyc tą moją paskudę.hmm co roku to robię.

Ja się co roku zastanawiałam, a w tym to zrobiłam ;) Co prawda trochę przed sezonem i mrozami, ale bylo warto :)
I będę Nelkę teraz obcinać co roku :)

Posted

Bardzo dobry pomysł, bo Nelka wygląda bombowo! Ja już Hyźka wytrymowałam na gładko, zmienił kolor trochę, jeszcze Mopik i Bella czekają.
A Panna Nela jutro odwiedzi stare progi?

Posted

mamanabank napisał(a):
Bardzo dobry pomysł, bo Nelka wygląda bombowo! Ja już Hyźka wytrymowałam na gładko, zmienił kolor trochę, jeszcze Mopik i Bella czekają.
A Panna Nela jutro odwiedzi stare progi?

Nie, razem z Szirą zostaną w domu. Trochę mi się robocie pozmieniało i w piątek muszę tu być :( więc tylko zawożę Nurka do Was i wracam do fabryki :(

Posted

Andzike napisał(a):
Nie, razem z Szirą zostaną w domu. Trochę mi się robocie pozmieniało i w piątek muszę tu być :( więc tylko zawożę Nurka do Was i wracam do fabryki :(

No to nie fajnie :-(