mamanabank Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Andzike']Odwiozę do Łowicza! Mamanabank słyszy??? ;)[/QUOTE] :biggrina: :biggrina: :biggrina: słyszę, słyszę :biggrina: :biggrina: :biggrina: Quote
Andzike Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Dziś dziewczyny mają Dzień Psa, bo oprócz odwiedzin u babci czyli mojej mamy tworzyliśmy w domu kolejny bazarek dla Nuri z fantów AniiJanka i dziewczyny ogarnęło szaleństwo nurkowania w pluszakach, które walały się po całym mieszkaniu. Niestety, któraś podkradła zabawkę wypełnioną tymi małymi, cholernymi kuleczkami i teraz te kuleczki są wszędzie!!! :angryy: Wrrrr!!! No i tradycyjnie - chodźcie na bazarek - majuska i Figafiga już tam są i walczą o swoje fanty, ale resztę serdecznie zapraszam:cool3: http://www.dogomania.pl/threads/224028-Dzieciaczkowo-zabawkowo-ZA-GROSZE-dla-labradorki-Nuri-w-BDT-do-17.03-g.20.Zapraszamy! Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Kuleczki nadal wychodzą z różnych miejsc - od czasu jak dorwały kuleczkową maskotkę minęło już parę dni, odkurzałam ze trzy razy - i nadal tu są... Szlag by to... Nelka zaprasza do obydwu moich banerków ;) Quote
Andzike Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 jostel5 napisał(a):Co tam kulki! Nelka jest arcydzielna!:) Nic tylko zaprasza na bazarki ;) Quote
Andzike Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Andzike']Nic tylko zaprasza na bazarki ;) Albo poleca koleje wątki... :mdleje: Tym razem poleca Lucka - kolejnego labradora pod opieką aikowo, która niedlugo będzie się z labków doktoryzować ;) http://www.dogomania.pl/threads/224408-Lucyfer-czarny-jak-smo%C5%82a-mix-labradora-PILNIE-szuka-DS-i-zbiera-na-karm%C4%99-%28w-DT%29-! Quote
Figafiga Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Aikowo przyciąga labradory!!!!!!!!!o rany jaki cudny Quote
Andzike Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Księżniczka Nelka w pierwszy wiosenny weekend u aikowo :) Quote
mamanabank Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 No! Doczekała się księżniczka paru fotek! Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 mamanabank napisał(a):No! Doczekała się księżniczka paru fotek! Fakt zaniedbana jest skandalicznie fotkowo przez te wszystkie labradory i mikropsy ;) Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To na ławce bomba:loveu: ..i włos jakby troche odrósł:cool3: Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 majuska napisał(a):To na ławce bomba:loveu: ..i włos jakby troche odrósł:cool3: Odrósł, Szirze też... Musimy się przejechać do Mikropsów na strzyżonko ;) Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ja się właśnie szykuję Maję obciachać, ale wiecznie nie mam czasu:placz::placz::placz: ( zreszta niebawem sama zobaczysz jak to kurna jest:roll: ) Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 majuska napisał(a):Ja się właśnie szykuję Maję obciachać, ale wiecznie nie mam czasu:placz::placz::placz: ( zreszta niebawem sama zobaczysz jak to kurna jest:roll: ) Ciiiii.... daj mi się jeszcze nacieszyć swobodą, na razie przeraża mnie myśl, co będzie "potem" ;) Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Andzike napisał(a):Ciiiii.... daj mi się jeszcze nacieszyć swobodą, na razie przeraża mnie myśl, co będzie "potem" ;) Potem jest inaczej... Ale warto :) Quote
majuska Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Roszpunka napisał(a):Potem jest inaczej... Ale warto :) O tak...pomimo wszystko warto :) Quote
Florentynka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Andzike napisał(a):Ciiiii.... daj mi się jeszcze nacieszyć swobodą, na razie przeraża mnie myśl, co będzie "potem" ;) Ja sobie nawet nie próbuję tego wyobrażać. I tak nie wymyślę... Quote
Andzike Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Florentynka napisał(a):Ja sobie nawet nie próbuję tego wyobrażać. I tak nie wymyślę... Dokładnie - odkładam tą myśl do lipca ;) Może potem się po prostu obudzę i będę wiedziała jak to ogarnąć ;) Quote
Figafiga Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 A ja się cały czas zastanawiam czy strzyc tą moją paskudę.hmm co roku to robię. Quote
Andzike Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Figafiga napisał(a):A ja się cały czas zastanawiam czy strzyc tą moją paskudę.hmm co roku to robię. Ja się co roku zastanawiałam, a w tym to zrobiłam ;) Co prawda trochę przed sezonem i mrozami, ale bylo warto :) I będę Nelkę teraz obcinać co roku :) Quote
mamanabank Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Bardzo dobry pomysł, bo Nelka wygląda bombowo! Ja już Hyźka wytrymowałam na gładko, zmienił kolor trochę, jeszcze Mopik i Bella czekają. A Panna Nela jutro odwiedzi stare progi? Quote
Andzike Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mamanabank napisał(a):Bardzo dobry pomysł, bo Nelka wygląda bombowo! Ja już Hyźka wytrymowałam na gładko, zmienił kolor trochę, jeszcze Mopik i Bella czekają. A Panna Nela jutro odwiedzi stare progi? Nie, razem z Szirą zostaną w domu. Trochę mi się robocie pozmieniało i w piątek muszę tu być :( więc tylko zawożę Nurka do Was i wracam do fabryki :( Quote
mamanabank Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Andzike napisał(a):Nie, razem z Szirą zostaną w domu. Trochę mi się robocie pozmieniało i w piątek muszę tu być :( więc tylko zawożę Nurka do Was i wracam do fabryki :( No to nie fajnie :-( Quote
Andzike Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 mamanabank napisał(a):No to nie fajnie :-( Też mi się ten plan zupełnie nie podoba :( Quote
Recommended Posts