Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nelka ostatnio odbyła kilka krótkich podrózy komunikacją miejską (pokonało mnie odśnieżanie i odladzanie samochodu...) i jest grzeczniutka jak zwykle ;) muszę się co prawda zaopatrzyć w jakiś tani kaganiec, zanim się ktoś do mnie przyczepi, ale jestem z niej baaaaardzo dumna :D
w piątek nocowała sama u mamy (w koncu musiałam wyjsc z domu bez niej ;) i moja mama stwierdzila, ze mój pies jest niezauważalny i bezproblemowy... tia... tylko po wielkiej ilosci ciemnych klaków w calym mieszkaniu, można się zorientować, ze Nela była w odwiedzinach ;)
A dziś na spacerze pogoniła kota... ;) oczywiscie jak ja zawolalam to od razu przybiegła, ale ciekawa jestem jak będzie z Rudolfem na dzialce - czy jak będzie uciekal to ona za nim ???? :D

Posted

Andzike zawsze podziwiam, jak psy mogą mieć tyle zabawek, bawić się i nie zniszczyć. U Karmelka taka zabawka to maks na pół godzinki, po czym jest w strzępach a moja mama (bo to ona głównie mu takie daje, jak np. jej zdaniem jest mu nudno) odkrywa zawartość. I z radością melduje, że misiek miał np. tylko puch, a lew jeszcze jakieś groszki w środku.
Cudowne masz to swoje zoo, a Nelka po prostu przekochana.

Posted

Shiba ma zabawek mnóóooostwo ;) smieje się, ze moja mama kupuje jej na kilogramy w lumpeksach ;) ale ma swojego ukochanego gorylka, którego mama jej pakuje jak ją do mnie przywozi ;) Oczywiscie czesc zabawek juz stracila zywot i jest zastepowana nowymi ;) Nela specjalnie za zabawkami nie przepada - chyba, ze inne psy sa w poblizu to i owszem ;) woli wszelkiego rodzaju kości, uszy, bawole penisy itp ;)

Posted

Sama słodycz!

Andzike czy podtrzymujesz propozycję zabrania jakiegoś psiaka od nas do Warszawy przy okazji, jak u nas będziecie, pytam awaryjnie i nie chodzi o Psotkę! To taka opcja dodatkowa, jeśli inne nam nie wypalą...

Posted

[quote name='mamanabank']

Andzike czy podtrzymujesz propozycję zabrania jakiegoś psiaka od nas do Warszawy przy okazji, jak u nas będziecie, pytam awaryjnie i nie chodzi o Psotkę! To taka opcja dodatkowa, jeśli inne nam nie wypalą...[/QUOTE]

Jasne, podtrzymuje - nie ma żadnego problemu, nie musicie szukać innych opcji :)
Bedziemy najprawdopodobniej w sobote :)

Posted

[quote name='leni356']Boski jest cały zwierzyniec :) I psiaki i kociaki. Nela - istna gwiazda..
Czy po sterylce wszystko się dobrze zagoiło?[/QUOTE]

Tak, nie ma śladu, może występować w bikini ;)

Posted

A Nelka ma teraz ciekawy tydzień :) Mój brat siedzi w domu i stwierdzil, ze nie ma sensu, zeby ona sama w domu, a on z Shiba w domu 2 przystanki dalej i postanowil przeprowadzić Nelke do siebie ;) Na to się nie zgodziłam, ale przed pracą podrzucam mu Nelę, a po pracy po nią jadę. Wszyscy zadowoleni - Nela ma Shibe, Shiba Nele, ja sie nie martwię, że wyje w domu a Rudolf może odpocząć;)
Normalnie, jak z dzieckiem ;)

Posted

[quote name='Andzike']A Nelka ma teraz ciekawy tydzień :) Mój brat siedzi w domu i stwierdzil, ze nie ma sensu, zeby ona sama w domu, a on z Shiba w domu 2 przystanki dalej i postanowil przeprowadzić Nelke do siebie ;) Na to się nie zgodziłam, ale przed pracą podrzucam mu Nelę, a po pracy po nią jadę. Wszyscy zadowoleni - Nela ma Shibe, Shiba Nele, ja sie nie martwię, że wyje w domu a Rudolf może odpocząć;)
Normalnie, jak z dzieckiem ;)[/QUOTE]A zebyś wiedziała wracam pędem do domu bo psiaki chca siusiu!Jak z dziecmi!

Posted

No ja też, po pracy od razu do domu, jak mam jakieś wyjście czy imprezę to Nelka pakuje plecak i jedzie do mamy i brata ;) Bo przecież nie będę dziecka w domu po nocy zostawiać ;) na szczęście Rudolfa wywozić nie musze ;)