mamanabank Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Niezmiennie podtrzymuję: Rudolf jest SUPER! Quote
Andzike Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nelka ostatnio odbyła kilka krótkich podrózy komunikacją miejską (pokonało mnie odśnieżanie i odladzanie samochodu...) i jest grzeczniutka jak zwykle ;) muszę się co prawda zaopatrzyć w jakiś tani kaganiec, zanim się ktoś do mnie przyczepi, ale jestem z niej baaaaardzo dumna :D w piątek nocowała sama u mamy (w koncu musiałam wyjsc z domu bez niej ;) i moja mama stwierdzila, ze mój pies jest niezauważalny i bezproblemowy... tia... tylko po wielkiej ilosci ciemnych klaków w calym mieszkaniu, można się zorientować, ze Nela była w odwiedzinach ;) A dziś na spacerze pogoniła kota... ;) oczywiscie jak ja zawolalam to od razu przybiegła, ale ciekawa jestem jak będzie z Rudolfem na dzialce - czy jak będzie uciekal to ona za nim ???? :D Quote
Andzike Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dla wielbicielek Rudolfa - nie budzić do wiosny :D Quote
mamanabank Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Kochany, no nie da się bez Ciebie żyć! A Nelkę zjadłeś? Quote
anciaahk Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Andzike zawsze podziwiam, jak psy mogą mieć tyle zabawek, bawić się i nie zniszczyć. U Karmelka taka zabawka to maks na pół godzinki, po czym jest w strzępach a moja mama (bo to ona głównie mu takie daje, jak np. jej zdaniem jest mu nudno) odkrywa zawartość. I z radością melduje, że misiek miał np. tylko puch, a lew jeszcze jakieś groszki w środku. Cudowne masz to swoje zoo, a Nelka po prostu przekochana. Quote
Andzike Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Shiba ma zabawek mnóóooostwo ;) smieje się, ze moja mama kupuje jej na kilogramy w lumpeksach ;) ale ma swojego ukochanego gorylka, którego mama jej pakuje jak ją do mnie przywozi ;) Oczywiscie czesc zabawek juz stracila zywot i jest zastepowana nowymi ;) Nela specjalnie za zabawkami nie przepada - chyba, ze inne psy sa w poblizu to i owszem ;) woli wszelkiego rodzaju kości, uszy, bawole penisy itp ;) Quote
leni356 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Chcemy więcej zdjęć zwierzyńca.. :) Zapraszam też na wątek Boba, nowego oddanego do schronu, który tak tęskni za człowiekiem że przestał jeść :( Szukamy Bobowi dt/ds pilnie - cudny jest i słodki, poza schroniskiem machał ogonkiem i się rozweselił. Szkoda żeby się zmarnował taki fajny pies :( http://www.dogomania.pl/threads/178607-Mam-na-imiAE-Bob-Z-tAE-sknoty-za-panem-odmawiam-jedzenia Quote
Andzike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Moje zwierzęta wcale nie spią w łóżku... ;) Quote
mamanabank Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Sama słodycz! Andzike czy podtrzymujesz propozycję zabrania jakiegoś psiaka od nas do Warszawy przy okazji, jak u nas będziecie, pytam awaryjnie i nie chodzi o Psotkę! To taka opcja dodatkowa, jeśli inne nam nie wypalą... Quote
Andzike Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='mamanabank'] Andzike czy podtrzymujesz propozycję zabrania jakiegoś psiaka od nas do Warszawy przy okazji, jak u nas będziecie, pytam awaryjnie i nie chodzi o Psotkę! To taka opcja dodatkowa, jeśli inne nam nie wypalą...[/QUOTE] Jasne, podtrzymuje - nie ma żadnego problemu, nie musicie szukać innych opcji :) Bedziemy najprawdopodobniej w sobote :) Quote
Romka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Świetnie jutro będe wiedziała co z inną opcją i oczywiście czekam na Was! Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zdjęcie trochę rozmazane, ale jak widać Nela i Rudolf wcinają z jednej miski :) Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A tu Nela wczoraj w drodze do Łowicza :D Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Przedstawiam Wam jamniczkę moich dziadkow - Zuzke :) To jej debiut na dogo ;) Quote
leni356 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Boski jest cały zwierzyniec :) I psiaki i kociaki. Nela - istna gwiazda.. Czy po sterylce wszystko się dobrze zagoiło? Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='leni356']Boski jest cały zwierzyniec :) I psiaki i kociaki. Nela - istna gwiazda.. Czy po sterylce wszystko się dobrze zagoiło?[/QUOTE] Tak, nie ma śladu, może występować w bikini ;) Quote
mamanabank Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Nela ma niezły ubaw z tego wstawienia jamniczki na dogo, aż się pokłada ze śmiechu! Quote
Andzike Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 A w schronisku w Brodnicy czeka na swój domek klonik Nelki... http://www.reksio.cdmedia.pl/?p=p_540&sName=lajka Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Masz racje sliczna suczka bardzo podobna do Nelusi i jaka smutna! Quote
Andzike Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A Nelka ma teraz ciekawy tydzień :) Mój brat siedzi w domu i stwierdzil, ze nie ma sensu, zeby ona sama w domu, a on z Shiba w domu 2 przystanki dalej i postanowil przeprowadzić Nelke do siebie ;) Na to się nie zgodziłam, ale przed pracą podrzucam mu Nelę, a po pracy po nią jadę. Wszyscy zadowoleni - Nela ma Shibe, Shiba Nele, ja sie nie martwię, że wyje w domu a Rudolf może odpocząć;) Normalnie, jak z dzieckiem ;) Quote
mamanabank Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No to Nelka ma ferie u wujka :-) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Andzike']A Nelka ma teraz ciekawy tydzień :) Mój brat siedzi w domu i stwierdzil, ze nie ma sensu, zeby ona sama w domu, a on z Shiba w domu 2 przystanki dalej i postanowil przeprowadzić Nelke do siebie ;) Na to się nie zgodziłam, ale przed pracą podrzucam mu Nelę, a po pracy po nią jadę. Wszyscy zadowoleni - Nela ma Shibe, Shiba Nele, ja sie nie martwię, że wyje w domu a Rudolf może odpocząć;) Normalnie, jak z dzieckiem ;)[/QUOTE]A zebyś wiedziała wracam pędem do domu bo psiaki chca siusiu!Jak z dziecmi! Quote
Andzike Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No ja też, po pracy od razu do domu, jak mam jakieś wyjście czy imprezę to Nelka pakuje plecak i jedzie do mamy i brata ;) Bo przecież nie będę dziecka w domu po nocy zostawiać ;) na szczęście Rudolfa wywozić nie musze ;) Quote
Romka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A moje psiaki mają zaprzyjaznioną ciocię Izę! Quote
Romka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/179381-Gustaw-szorA-ciak-sA-odziak-spA-jrz-w-te-oczy-Mielec?p=14083345#post14083345 Andzike koniecznie zajrzyj!Koniecznie! Quote
Recommended Posts