Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Nooo, to taka ciążowa lektura :)
To korzystajcie ile wlezie teraz, bo ja już tak nie spędzam weekendów..muszę na to poczekać znowu parę lat :)

Generalnie cały King jest bardzo ciążowy :D :D :D Taka relaksująca i odprężająca lektura ;)
Muszę się nacieszyć takimi weekendami, bo potem może być cieżko... chociaż Kacper by się jeszcze zmieścił koło mnie ;)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
nie straszcie, co... bo ciary przechodzą :-D

No kto jak kto, ale Ty to już powinnaś wiedzieć jak to jest...mi w ciązy też ciary przechodziły jak myślałam o tym zapierniczu potem, wcale nie na myśl o porodzie i bolących cycach:p

Posted

Nelka składa serdeczne życzenia dla wszystkich kotecków małych i dużych, szczególnie aikowych:diabloti:
Nelka zapakuje się w kokardkę i za jakiś czas złoży życzenia osobiście :evil_lol:

Posted

Nela z Szirą dogadują się naprawdę super - Szira wyciąga Nelkę do zabawy, która jak to księżniczka nie zawsze ma na to ochotę i zdarza jej się warknąć ;)
Dziewczynki z zabawkami - oczywiście zabawka, którą bawi się "ta druga" zawsze jest ciekawsza ;)

I FILMIK :)
[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/13/xvdu.mp4/[/video]

Posted (edited)

Przywitam się na wątku rasowego kudłacza łowickiego - pięknej Nelci :)
W wolnej chwili troszkę sobie doczytam - ale tutaj chyba jakiś mały dogomaniak na świat się szykuje ;)

Edited by Roszpunka
Posted

[quote name='Roszpunka']Przywitam się na wątku rasowego kudłacza łowickiego - pięknej Nelci :smile:
W wolnej chwili troszkę sobie doczytam - ale tutaj chyba jakiś mały dogomaniak na świat się szykuje ;-)[/QUOTE]

Witamy na wątku u łowickiego kudłacza ;-)
W sumie to dogomaniak już się wykroił, teraz czekamy na efekt końcowy:evil_lol:

[quote name='Figafiga']ciekawe czy misiu jeszcze oczka ma ?? hi hi hi hi[/QUOTE]

Oczywiście, że nie ma ;) Nie ma też łapek, główki i ogólnie wnętrzości ;)
Na szczęscie Łowicz podarował całą torbę pluszaków, więc od jutra będą obrabiać nowe ;) Dziś padły po weekendzie u aikowo :)

Posted

[quote name='Figafiga']A Szira pomaga w odguziczkowaniu i odczłonkowywaniu Nelce???[/QUOTE]

Dziewczyny są super zgodne w robieniu misiowych masakr - najpierw Nelka wygryza wszystkie twarde elementy jak oczka i noska, następnie w posiadanie bierze miska Szira i wykańcza dzieło prując, szarpiąc i wyciągając flaki... ;)

Posted

Z okazji dnia wolnego od pracy postanowiłam zmienić pościel... Wyciągnęłam nową, kupioną ze 2 miesiące temu, jeszcze się nią nie nacieszyłam...

Ostał się jeden suwaczek, przy poduszce. Pozostałe (druga poduszka i kołdra) ktoś powygryzał. Jak znajdę winowajce to nogi z tyłka powyrywam! Kudłatego nadmieniam!:angryy:

;)

Posted

[quote name='majuska']Nie no:shake:.... ja bym wywiozła ( cokolwiek to znaczy - u nas się tak zwierzęta straszy jak dokazują )[/QUOTE]

Odwiozę do Łowicza! Mamanabank słyszy??? ;)

Posted

[quote name='Andzike']Odwiozę do Łowicza! Mamanabank słyszy??? ;)[/QUOTE]

Mój stary czasem jak jest w Kielcach to dzwoni się pytać czy Maja grzeczna, bo właśnie był niedaleko tego przytuliska skąd ją wzięliśmy i sprawdził, że siatka jest w miarę niska i da się ją przerzucić;)

Posted

[quote name='Florentynka']Zameczkowy potwór...Ale co, tak dyskretnie wyżarła te zamki w szafie, czy zdążyłaś zainstalować pościel w łóżku?[/QUOTE]

Z szafy wyjęłam już bezsuwaczkową - nie wiem, może nie zauważyłam wcześniej, że je wygryzła?:confused:
Ostatnio rzadko widuję suwaczki ... ;)

Posted

[quote name='Florentynka']I oto oczyma wyobraźni ujrzałam garderobę Kacperka - wszystko na troczki. Żadnych guziczków, zatrzasków i suwaczków, tylko tasiemki do wiązania....[/QUOTE]

Garderoba Kacperka będzie pod kluczem, pod żadnym pozorem będzie zostawiana sam na sam z Nelką, bo wizja wygryzionych zatrzasków już nam przeszła przez myśl... :shake:
Mój dziadek zapytal się mnie ostatnio czy nie będziemy się bali wozić Nelki w samochodzie razem z małym z tyłu - dziadek obawiał się, ze Nelka małego uszkodzi... :roll:O to nie ma się co martwić, ale wygryzione plastikowe elementy od kurteczki, tudzież zapięcia od fotelika są jak najbardziej realne...
Nelka będzie musiała podróżować z przodu ;)