Andzike Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 majuska napisał(a):Nooo, to taka ciążowa lektura :) To korzystajcie ile wlezie teraz, bo ja już tak nie spędzam weekendów..muszę na to poczekać znowu parę lat :) Generalnie cały King jest bardzo ciążowy :D :D :D Taka relaksująca i odprężająca lektura ;) Muszę się nacieszyć takimi weekendami, bo potem może być cieżko... chociaż Kacper by się jeszcze zmieścił koło mnie ;) Quote
majuska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kacper się zmieści, ale prawdopodobnie nie będzie tam po prostu leżał i grzał czytającą mamusię:eviltong: Quote
Andzike Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 majuska napisał(a):Kacper się zmieści, ale prawdopodobnie nie będzie tam po prostu leżał i grzał czytającą mamusię:eviltong: Ano właśnie ;) Quote
mamanabank Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 nie straszcie, co... bo ciary przechodzą :-D Quote
majuska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 mamanabank napisał(a):nie straszcie, co... bo ciary przechodzą :-D No kto jak kto, ale Ty to już powinnaś wiedzieć jak to jest...mi w ciązy też ciary przechodziły jak myślałam o tym zapierniczu potem, wcale nie na myśl o porodzie i bolących cycach:p Quote
Andzike Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Nelka składa serdeczne życzenia dla wszystkich kotecków małych i dużych, szczególnie aikowych:diabloti: Nelka zapakuje się w kokardkę i za jakiś czas złoży życzenia osobiście :evil_lol: Quote
aikowo Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 EEE kotecki dziękują... Z prezentem obejdzie się ;) Quote
Andzike Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 No wiesz co.... ;) Nelka zaprasza na bazarek dla swojej kumpeli Nuri z którą lubią się wylegiwać na aikowym narożniku :) http://www.dogomania.pl/threads/223327-Fata%C5%82aszkowo-szmatkowo-na-ostrrro-i-romantycznie-dla-Nuri-w-BDT-do-3.03! Quote
Figafiga Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Witaj Nelcia, ale bym sobie poleżała na łózeczku z takimi termoforami :-) Quote
Andzike Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nela serdecznie zaprosza na kolejny bazarro dla swojej kumpeli labradorki Nuri w BDT u aikowo - tym razem torebkowy ;) http://www.dogomania.pl/threads/223632-Torebkowo-dla-alergicznej-czekoladki-Nuri-w-BDT-do-11.03-g.20.-Zapraszamy! Quote
Andzike Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nela z Szirą dogadują się naprawdę super - Szira wyciąga Nelkę do zabawy, która jak to księżniczka nie zawsze ma na to ochotę i zdarza jej się warknąć ;) Dziewczynki z zabawkami - oczywiście zabawka, którą bawi się "ta druga" zawsze jest ciekawsza ;) I FILMIK :) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/13/xvdu.mp4/[/video] Quote
Roszpunka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) Przywitam się na wątku rasowego kudłacza łowickiego - pięknej Nelci :) W wolnej chwili troszkę sobie doczytam - ale tutaj chyba jakiś mały dogomaniak na świat się szykuje ;) Edited February 26, 2012 by Roszpunka Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ciekawe czy misiu jeszcze oczka ma ?? hi hi hi hi Quote
Andzike Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Roszpunka']Przywitam się na wątku rasowego kudłacza łowickiego - pięknej Nelci :smile: W wolnej chwili troszkę sobie doczytam - ale tutaj chyba jakiś mały dogomaniak na świat się szykuje ;-)[/QUOTE] Witamy na wątku u łowickiego kudłacza ;-) W sumie to dogomaniak już się wykroił, teraz czekamy na efekt końcowy:evil_lol: [quote name='Figafiga']ciekawe czy misiu jeszcze oczka ma ?? hi hi hi hi[/QUOTE] Oczywiście, że nie ma ;) Nie ma też łapek, główki i ogólnie wnętrzości ;) Na szczęscie Łowicz podarował całą torbę pluszaków, więc od jutra będą obrabiać nowe ;) Dziś padły po weekendzie u aikowo :) Quote
Figafiga Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A Szira pomaga w odguziczkowaniu i odczłonkowywaniu Nelce??? Quote
Andzike Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='Figafiga']A Szira pomaga w odguziczkowaniu i odczłonkowywaniu Nelce???[/QUOTE] Dziewczyny są super zgodne w robieniu misiowych masakr - najpierw Nelka wygryza wszystkie twarde elementy jak oczka i noska, następnie w posiadanie bierze miska Szira i wykańcza dzieło prując, szarpiąc i wyciągając flaki... ;) Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Z okazji dnia wolnego od pracy postanowiłam zmienić pościel... Wyciągnęłam nową, kupioną ze 2 miesiące temu, jeszcze się nią nie nacieszyłam... Ostał się jeden suwaczek, przy poduszce. Pozostałe (druga poduszka i kołdra) ktoś powygryzał. Jak znajdę winowajce to nogi z tyłka powyrywam! Kudłatego nadmieniam!:angryy: ;) Quote
majuska Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nie no:shake:.... ja bym wywiozła ( cokolwiek to znaczy - u nas się tak zwierzęta straszy jak dokazują ) Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='majuska']Nie no:shake:.... ja bym wywiozła ( cokolwiek to znaczy - u nas się tak zwierzęta straszy jak dokazują )[/QUOTE] Odwiozę do Łowicza! Mamanabank słyszy??? ;) Quote
Florentynka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zameczkowy potwór...Ale co, tak dyskretnie wyżarła te zamki w szafie, czy zdążyłaś zainstalować pościel w łóżku? Quote
majuska Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Andzike']Odwiozę do Łowicza! Mamanabank słyszy??? ;)[/QUOTE] Mój stary czasem jak jest w Kielcach to dzwoni się pytać czy Maja grzeczna, bo właśnie był niedaleko tego przytuliska skąd ją wzięliśmy i sprawdził, że siatka jest w miarę niska i da się ją przerzucić;) Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Florentynka']Zameczkowy potwór...Ale co, tak dyskretnie wyżarła te zamki w szafie, czy zdążyłaś zainstalować pościel w łóżku?[/QUOTE] Z szafy wyjęłam już bezsuwaczkową - nie wiem, może nie zauważyłam wcześniej, że je wygryzła?:confused: Ostatnio rzadko widuję suwaczki ... ;) Quote
Florentynka Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 I oto oczyma wyobraźni ujrzałam garderobę Kacperka - wszystko na troczki. Żadnych guziczków, zatrzasków i suwaczków, tylko tasiemki do wiązania.... Quote
Andzike Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Florentynka']I oto oczyma wyobraźni ujrzałam garderobę Kacperka - wszystko na troczki. Żadnych guziczków, zatrzasków i suwaczków, tylko tasiemki do wiązania....[/QUOTE] Garderoba Kacperka będzie pod kluczem, pod żadnym pozorem będzie zostawiana sam na sam z Nelką, bo wizja wygryzionych zatrzasków już nam przeszła przez myśl... :shake: Mój dziadek zapytal się mnie ostatnio czy nie będziemy się bali wozić Nelki w samochodzie razem z małym z tyłu - dziadek obawiał się, ze Nelka małego uszkodzi... :roll:O to nie ma się co martwić, ale wygryzione plastikowe elementy od kurteczki, tudzież zapięcia od fotelika są jak najbardziej realne... Nelka będzie musiała podróżować z przodu ;) Quote
Recommended Posts