Florentynka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dzika_Figa napisał(a):No niewykluczone, i tak zawsze mam międzylądowanie w Warszawie :diabloti: Tylko co zrobię, jak Nelka walnie focha? Te, ale jakie międzylądowanie? Ty masz tu przylecieć, pociotka niańczyć, a nie dekować się na narożniku i denerwować Nelkę! Quote
majuska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Florentynka napisał(a):Te, ale jakie międzylądowanie? Ty masz tu przylecieć, pociotka niańczyć, a nie dekować się na narożniku i denerwować Nelkę! Jakoś bardziej ją widzę na tym narożniku:eviltong: Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Florentynka napisał(a):Te, ale jakie międzylądowanie? Ty masz tu przylecieć, pociotka niańczyć, a nie dekować się na narożniku i denerwować Nelkę! Ale dzieć Andzike ma szansę się urodzić w moje urodziny, a Twój nie (foch)! Quote
Andzike Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Ale dzieć Andzike ma szansę się urodzić w moje urodziny, a Twój nie (foch)! oooo ;) a kiedy wpadasz? bo może i mojej ponianczyć przez chwilę zdązysz? ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Andzike napisał(a):oooo ;) a kiedy wpadasz? bo może i mojej ponianczyć przez chwilę zdązysz? ;) No wybieram się w połowie maja, na Florentynkowego bachora, niestety jak Twój się pojawi, to pewnie będę miała pełne łapy roboty, może w drodze powrotnej? Quote
Andzike Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dzika_Figa napisał(a):No wybieram się w połowie maja, na Florentynkowego bachora, niestety jak Twój się pojawi, to pewnie będę miała pełne łapy roboty, może w drodze powrotnej? Zapraszamy, będziesz miała doświadczenie, to pokażesz mi co i jak ;) Quote
jostel5 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wszystkie mamynabank;) zapraszam do mojej Chmurki:http://www.dogomania.pl/threads/222072-4-kilogramowa-Chmurka-czeka-w-schronie-na-swoje-S%C5%82oneczko!Na-razie-cho%C4%87by-tymczasowe!?p=18514950#post18514950 Faaajna jest!:) Quote
Andzike Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ogolonej księżniczce marznie przy tych mrozach doopka na spacerku, więc pożyczyła od Mikropsów służbowy kubraczek i tak się pięknie prezentuje ;) Quote
Andzike Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Pogoń po zamarzniętej łące :) Z Szirunią :) Też gustownie ubraną ;) Quote
Andzike Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mistrzynie drugiego planu ;) z Pixelkiem :) Z Goldenkiem :) Quote
Andzike Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Stadko bada grubość pokrywy lodowej, Golden na wszelki wypadek postanowił zostać na "brzegu" ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ale fajne towarzystwo! A służbowy kubraczek boski, piękny, ja taki chcę! Andzike, obraziłaś się na mnie o ten priv? Quote
jostel5 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bardzo lubię zdjęcia z wypraw do Aikowo...;) Sfora -jak zawsze-zachwyca urodą stadną ;),a kubraczki w takie mrozy i na wystrzyżonych dupinach prezentują się bardzo ,bardzo...! Quote
Andzike Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dzika-Figa, noooo cooo Ty!!!! Jakie obrazić się??? Jakżebym mogła??? ;) Jostel - ja też uwielbiam wyprawy do aikowo i późniejsza zdjęcia ;) I jeszcze Wam powiem, że będziemy się z TZem przez parę dni opiekować całym aikowym stadkiem - koty już szykują okopy przed Nelką:cool3: Quote
Florentynka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Słodkie kubraczkowe stwory! Fiolet z zielenią- bardzo piękny zestaw kolorystyczny. Quote
Figafiga Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 No mam odpowiedź, na pytanie zadane na wątku Sziry! Nelkę ostrzygłaś hi hi hi Quote
Andzike Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No własnie zaczełam Ci u Sziry odpowiadać ;) Quote
mamanabank Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Ale fajne towarzystwo! A służbowy kubraczek boski, piękny, ja taki chcę! Andzike, obraziłaś się na mnie o ten priv? Ja też taki chcę i taką obróżkę jak ma Nelka! Quote
Jasza Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Piękne - jak zawsze - zdjęcia całego kompletu. Szira się wkomponowała cudnie. Quote
Andzike Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 mamanabank napisał(a):Ja też taki chcę i taką obróżkę jak ma Nelka! wszystko dzięki współpracy z Fundacją Mikropsy :) Quote
majuska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Ale ekipa grzewcza:evil_lol: Co czytasz Kinga?? Quote
Andzike Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 majuska napisał(a):Ale ekipa grzewcza:evil_lol: Co czytasz Kinga?? To był akurat "Worek Kości" :) Aikowo mi caly czas coś Kinga podsuwa ;) Quote
Florentynka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Fotki rewelacyjne, tak właśnie powinno się spędzać weekendy, z książką i psiarnią. Quote
majuska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Andzike napisał(a):To był akurat "Worek Kości" :) Aikowo mi caly czas coś Kinga podsuwa ;) Nooo, to taka ciążowa lektura :) Florentynka napisał(a):Fotki rewelacyjne, tak właśnie powinno się spędzać weekendy, z książką i psiarnią. To korzystajcie ile wlezie teraz, bo ja już tak nie spędzam weekendów..muszę na to poczekać znowu parę lat :) Quote
Recommended Posts