Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Szczęka mi opadła! Kto ją tak pięknie ufryzwał i czym się posłużył? Maszynka poszła w ruch? Cudo!

Ja też się napatrzeć nie mogę... Nelka dla mnie zawsze była najpiękniejszym psem pod słońcem, ale od wczoraj przebija samą siebie ;)
Przy okazji obcinania Sziry przez Mikropsy ;) Nelka też się załapała... Walczyłam ze sobą bardzo, ale różnica między zadbaną, ufryzowaną Szirą, a zakudłaczoną Nelką wypadała zbyt mocno na niekorzyść Nelki ;) No i mam teraz dwa golasy w domu:loveu:
Nelka wygląda jak szczeniak :D

Posted

Nelka przyjęła to z właściwą dla siebie obojętnością osioła ;) ze dwa razy usiadła na tyłku, bo zmęczyło ją juz stanie, a tak to grzecznie stała ;)
A Mikropsy zdecydowanie mają talent w maszynce ;)

Posted

Andzike napisał(a):

A Mikropsy zdecydowanie mają talent w maszynce ;)

Mogłabyś, tak niby przypadkiem, nazwę tej maszynki spisać na karteczce? A tak poważnie - ciekawa jestem jaką maszynkę Mikropsy polecają.

Posted

mamanabank napisał(a):
Mogłabyś, tak niby przypadkiem, nazwę tej maszynki spisać na karteczce? A tak poważnie - ciekawa jestem jaką maszynkę Mikropsy polecają.

Sprawdzę całkiem legalnie i dam Ci znać :) Nadmieniam, że Mikropsy są kompletnym samoukiem w kwestii strzyżenia psów :)
Ale mi się nie chce w robocie siedzieć... Do domu chcę!!! Do piesków!!!

majuska napisał(a):
Neluś, co oni Ci zrobili:crazyeye::D:D:D
Bosko wygląda:loveu::loveu::loveu:

Majuska, a jakie Twoja ruda diablica zapatruje się na maszynkę? :cool3:

Posted

To śmigaj na L4 , masz 100% płatne :)
Mamanabank, ja mam maszynkę Andis AGC2, jest b.dobra i pancerna (ok. 600 - 700 zł ) do tego ostrza Optimum, ciekawa jestem co Mikropsy polecają ?

Posted

Mój szef na wspomnienie mojego L4 zaczyna się trząść, oczy mu zachodzą łzami, histeryzuje i wali głową w ścianę ... Kiepsko znosi zmiany ;)

Dobrze się czuję, więc do pracy będę łazić (póki mnie ktoś nie wku...i:cool3:) ale dziś marzyłam o zostaniu z domu z pieseczkami ;) Mam wrażenie, że zaraz mi ktoś Szirę zabierze i nie zdążę się nią nacieszyć ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Mój szef na wspomnienie mojego L4 zaczyna się trząść, oczy mu zachodzą łzami, histeryzuje i wali głową w ścianę ... Kiepsko znosi zmiany ;)

też bym płakała, jakbyś chciała odejść :stop:

majuska napisał(a):
To śmigaj na L4 , masz 100% płatne :)
Mamanabank, ja mam maszynkę Andis AGC2, jest b.dobra i pancerna (ok. 600 - 700 zł ) do tego ostrza Optimum, ciekawa jestem co Mikropsy polecają ?

Dziękuję, przyjrzę się. Może rozpowiem wśród bliskich, że to rzecz niezbędna do wyprawki :-D

Posted

mamanabank napisał(a):
też bym płakała, jakbyś chciała odejść :stop:

dziękuję kochana :oops:

Wracając do maszynki to Mikropsy operują profesjonalną maszynką "Groom Master" :)

Posted

Andzike napisał(a):

Majuska, a jakie Twoja ruda diablica zapatruje się na maszynkę? :cool3:

Nie widziałam wcześniej, że się mnie o to pytasz... Maja stoi na stole do obcinania jak cielę, jedynie co to się wierci przy podcinaniu tych farfocli na mordzie :) Właśnie się zbieram , żeby ją opitolić, ale jak mają być mrozy to niech jeszcze polata w tym zimowym poszyciu :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Dawno mnie nie było, znaczy byłam ale milczałam, a teraz już muszę się odezwać: piękna Nelka!

Noo!!! :) warto było obciachać Nelkę, żebyś się w końcu odezwala! ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No niewykluczone, i tak zawsze mam międzylądowanie w Warszawie :diabloti:
Tylko co zrobię, jak Nelka walnie focha?

Pogadam z nią, żeby się nie wygłupiała ;)