mamanabank Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Szczęka mi opadła! Kto ją tak pięknie ufryzwał i czym się posłużył? Maszynka poszła w ruch? Cudo! Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mamanabank napisał(a):Szczęka mi opadła! Kto ją tak pięknie ufryzwał i czym się posłużył? Maszynka poszła w ruch? Cudo! Ja też się napatrzeć nie mogę... Nelka dla mnie zawsze była najpiękniejszym psem pod słońcem, ale od wczoraj przebija samą siebie ;) Przy okazji obcinania Sziry przez Mikropsy ;) Nelka też się załapała... Walczyłam ze sobą bardzo, ale różnica między zadbaną, ufryzowaną Szirą, a zakudłaczoną Nelką wypadała zbyt mocno na niekorzyść Nelki ;) No i mam teraz dwa golasy w domu:loveu: Nelka wygląda jak szczeniak :D Quote
mamanabank Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Aż zaczęłam żałować, że nie mam bliżej do Mikropsów i ich narzędzi :-D Ten kształt głowy, uszy, aksamitny włos! Rewelacja! A Nelka co na to? Nie buntowała się? Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nelka przyjęła to z właściwą dla siebie obojętnością osioła ;) ze dwa razy usiadła na tyłku, bo zmęczyło ją juz stanie, a tak to grzecznie stała ;) A Mikropsy zdecydowanie mają talent w maszynce ;) Quote
majuska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Neluś, co oni Ci zrobili:crazyeye::D:D:D Bosko wygląda:loveu::loveu::loveu: Quote
mamanabank Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Andzike napisał(a): A Mikropsy zdecydowanie mają talent w maszynce ;) Mogłabyś, tak niby przypadkiem, nazwę tej maszynki spisać na karteczce? A tak poważnie - ciekawa jestem jaką maszynkę Mikropsy polecają. Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mamanabank napisał(a):Mogłabyś, tak niby przypadkiem, nazwę tej maszynki spisać na karteczce? A tak poważnie - ciekawa jestem jaką maszynkę Mikropsy polecają. Sprawdzę całkiem legalnie i dam Ci znać :) Nadmieniam, że Mikropsy są kompletnym samoukiem w kwestii strzyżenia psów :) Ale mi się nie chce w robocie siedzieć... Do domu chcę!!! Do piesków!!! majuska napisał(a):Neluś, co oni Ci zrobili:crazyeye::D:D:D Bosko wygląda:loveu::loveu::loveu: Majuska, a jakie Twoja ruda diablica zapatruje się na maszynkę? :cool3: Quote
majuska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 To śmigaj na L4 , masz 100% płatne :) Mamanabank, ja mam maszynkę Andis AGC2, jest b.dobra i pancerna (ok. 600 - 700 zł ) do tego ostrza Optimum, ciekawa jestem co Mikropsy polecają ? Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Mój szef na wspomnienie mojego L4 zaczyna się trząść, oczy mu zachodzą łzami, histeryzuje i wali głową w ścianę ... Kiepsko znosi zmiany ;) Dobrze się czuję, więc do pracy będę łazić (póki mnie ktoś nie wku...i:cool3:) ale dziś marzyłam o zostaniu z domu z pieseczkami ;) Mam wrażenie, że zaraz mi ktoś Szirę zabierze i nie zdążę się nią nacieszyć ;) Quote
mamanabank Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Andzike napisał(a):Mój szef na wspomnienie mojego L4 zaczyna się trząść, oczy mu zachodzą łzami, histeryzuje i wali głową w ścianę ... Kiepsko znosi zmiany ;) też bym płakała, jakbyś chciała odejść :stop: majuska napisał(a):To śmigaj na L4 , masz 100% płatne :) Mamanabank, ja mam maszynkę Andis AGC2, jest b.dobra i pancerna (ok. 600 - 700 zł ) do tego ostrza Optimum, ciekawa jestem co Mikropsy polecają ? Dziękuję, przyjrzę się. Może rozpowiem wśród bliskich, że to rzecz niezbędna do wyprawki :-D Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 mamanabank napisał(a):też bym płakała, jakbyś chciała odejść :stop: dziękuję kochana :oops: Wracając do maszynki to Mikropsy operują profesjonalną maszynką "Groom Master" :) Quote
Jasza Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Bajeczna Nela! Idę się zameldować do tymczaski :-) Quote
jostel5 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 http://img718.imageshack.us/img718/3168/p1230953b.jpg Cuuuudeńko śliczne!:) Nelka na prezydenta!:) Quote
Florentynka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Piękna, piękna, bosko piękna Nelka!!! Quote
Andzike Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Nelka dziękuje za wszystkie komplementy :loveu: I przy okazji zaprasza Was na bazarek dla Nuri - pierwszy zrobiony przeze mnie, z fantów podarowany przez aikowo ;) http://www.dogomania.pl/threads/221706-Skorupkowo-ostrrry-bazarro-dla-Nuri-w-BDT-do-11.02.g.20.-Zapraszamy! Quote
majuska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Andzike napisał(a): Majuska, a jakie Twoja ruda diablica zapatruje się na maszynkę? :cool3: Nie widziałam wcześniej, że się mnie o to pytasz... Maja stoi na stole do obcinania jak cielę, jedynie co to się wierci przy podcinaniu tych farfocli na mordzie :) Właśnie się zbieram , żeby ją opitolić, ale jak mają być mrozy to niech jeszcze polata w tym zimowym poszyciu :) Quote
Andzike Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Koniecznie się pochwal jak już będzie obciachana :) Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dawno mnie nie było, znaczy byłam ale milczałam, a teraz już muszę się odezwać: piękna Nelka! Quote
Andzike Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dzika_Figa napisał(a):Dawno mnie nie było, znaczy byłam ale milczałam, a teraz już muszę się odezwać: piękna Nelka! Noo!!! :) warto było obciachać Nelkę, żebyś się w końcu odezwala! ;) Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Andzike napisał(a):Noo!!! :) warto było obciachać Nelkę, żebyś się w końcu odezwala! ;) ogól ją na łyso, to zobaczysz, co wtedy zrobię :diabloti: Quote
majuska Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Przyjedziesz poleżakować z nią na narożniku :) Quote
Dzika_Figa Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 majuska napisał(a):Przyjedziesz poleżakować z nią na narożniku :) No niewykluczone, i tak zawsze mam międzylądowanie w Warszawie :diabloti: Tylko co zrobię, jak Nelka walnie focha? Quote
Andzike Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Dzika_Figa napisał(a):No niewykluczone, i tak zawsze mam międzylądowanie w Warszawie :diabloti: Tylko co zrobię, jak Nelka walnie focha? Pogadam z nią, żeby się nie wygłupiała ;) Quote
Recommended Posts