jostel5 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Eeee....a ja mogę Wam tu robić za życzliwą ciocię-babcię?:) Quote
Florentynka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Figafiga napisał(a):PRAWDA :-) pomożecie ?? - pomożemy !!!! ja już uciekłam stamtąd, a cieszę się, ze nasza łowicka Nelunia użyczy swojej Ani wątku na takie pogaduchy :-) Łucja też użycza wątku i zaprasza. I bardzo się cieszę, że pomożecie. Damy radę, nie? Quote
Florentynka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Figafiga napisał(a):wątek Balbiny?? Łucji - mam go w podpisie, jakby co. A u Balbiny będziemy rozmawiać o Balbinie ;) Quote
Andzike Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jostel5 napisał(a):Eeee....a ja mogę Wam tu robić za życzliwą ciocię-babcię?:) Życzliwe ciotki i kółko wzajemnej adoracji miło widziane :evil_lol: Damy radę! :) Quote
Florentynka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wpadam, powiedzieć dzieńdobry Nelce i zgromadzonemu u Nelki towarzystwu. Jakoś tak mnie ostatnio nie chce opuścić refleksja, że dobre twoarzystwo należy cenić i dopieszczać. PS. Krystalizuje mi się wizja maskotki idealnej. Nelka, wolisz zamki metalowe czy plastikowe? Quote
Figafiga Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 WItam i ja Nelunię i jej Panią w dwupaku :-) ciekawe jakie guziczki woli??? Quote
majuska Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Florentynka napisał(a):Wpadam, powiedzieć dzieńdobry Nelce i zgromadzonemu u Nelki towarzystwu. Jakoś tak mnie ostatnio nie chce opuścić refleksja, że dobre twoarzystwo należy cenić i dopieszczać. Oj tak:) Andzike widzę, że Ci sygnaturkę zbrano:roll:..może to któraś "życzliwa" doniosła;) Quote
mamanabank Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Ja też przyszłam posiedzieć w bezpiecznym stadzie :-) wzajemnej adoracji :-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Quote
Andzike Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Florentynka napisał(a): PS. Krystalizuje mi się wizja maskotki idealnej. Nelka, wolisz zamki metalowe czy plastikowe? ooo!!! Super! Nelka nie ma żadnych preferencji co do materiału z którego zrobione są guziczki lub suwaczki - jedno i drugie masakruje z takim samym uwielbieniem... ;) majuska napisał(a):Oj tak:) Andzike widzę, że Ci sygnaturkę zbrano:roll:..może to któraś "życzliwa" doniosła;) Raczej nie... Lansowałam się z tym swoim ogromnym banerem na wątku, na który musiał wkroczyć mod ;) Sama się podłożyłam ;) Jasza napisał(a):A Nelka już wie?? ;-) No ba ;) Była jedną z pierwszych poinformowanych! :) Quote
Jasza Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 No ba ;) Była jedną z pierwszych poinformowanych! I jak zareagowała ;-) Quote
Andzike Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Jasza']No ba ;) Była jedną z pierwszych poinformowanych! I jak zareagowała ;-) Spojrzeniem w stylu osioła ;) Zgadza się pod warunkiem, ze nie wyrzucę jej z łózka ;) Quote
majuska Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Andzike'] Zgadza się pod warunkiem, ze nie wyrzucę jej z łózka ;)[/QUOTE] No co Ty:-o...nie przeniesiesz jej do wiatrołapu:eviltong::evil_lol:??? Quote
Andzike Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='majuska']No co Ty:-o...nie przeniesiesz jej do wiatrołapu:eviltong::evil_lol:???[/QUOTE] Jakbym takowy miała to pewnie by tam spała, a tak jest skazana na łózko ;) Dziś Paweł zabrał Nelkę do pracy - wiecie jakie to dziwne uczucie obudzić się i nie zobaczyć na poduszce zaspanego kudłacza??? :D Quote
Andzike Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A co mi tam - tu też się pochwalę, a raczej pochwalę Juldanową za talent - takie cudeńko mi zrobiła na dzierganym bazarku :loveu::loveu::loveu: Jeśli ktoś bylby zainteresowany szydelkowymi cudeńkami - zapraszam na bazarek w banerku :) Quote
Figafiga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Andzike śliczne i mogą być dla chłopczyka i dziewczynki :-) Quote
Andzike Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Figafiga napisał(a):Andzike śliczne i mogą być dla chłopczyka i dziewczynki :-) Paweł twierdzi, że jakieś takie strasznie dziewczęce ;) Quote
majuska Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Szczerze powiedziawszy mi też na dziewuszkę pasują ;):eviltong: Quote
Figafiga Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 W tych czasach to wszystko pasuje, ja synkowi śliczne różowe body zakładałam i żółte spodenki w wakacje i świetnie wyglądał :-) Quote
jostel5 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Butki-cudniaste!I dla obu płci w fazie wczesnego rozwoju...A później-Nelka sobie z nimi świetnie poradzi!:evil_lol: A Twój Paweł już wie,że zmajstrował (-liście)chłopczyka?:crazyeye: :p Quote
Andzike Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 jostel5 napisał(a):Butki-cudniaste!I dla obu płci w fazie wczesnego rozwoju...A później-Nelka sobie z nimi świetnie poradzi!:evil_lol: A Twój Paweł już wie,że zmajstrował (-liście)chłopczyka?:crazyeye: :p Nelka byłaby zainteresowana bucikami tylko wtedy gdyby miały guziczki, suwaczki, ewentualnie koraliki ;) Natomiast takie "saute" nie leżą w kręgu jej zainteresowań ;) A Paweł nie wie co zmajstrował ;) ma nadzieję, że chłopczyka - tak jak ja mam nadzieję, że dziewczynkę :D Tu się jeszcze nie chwaliłam - w niedzielę przyjeżdza do nas Daisy:loveu: Quote
Figafiga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wszystkiego się dowiemy jak Ania urodzi :-) Quote
Andzike Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Wracając do bohaterki wątku to od wczoraj wieczorem ma focha... Powód dość oczywisty - nowa tymczasowiczka... Quote
Recommended Posts