Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']Hehehe, wariatki ;) Na Łucjowym się musiałam pochwalić, bo tam taki sprzyjający klimat był ;)

Ogłoszenie parafialne ;) Nelka spodziewa się braciszka lub siostrzyczki (ja głosuję za siostrzyczką, Paweł za braciszkiem). Rodzeństwo będzie niekudłate i za jakiś czas powinno stanać na dwóch nogach. Planowany termin dostawy - połowa lipca, zapowiada się na długoterminowego tymczasowicza:cool3:
Dobrze powiedziane. Ale mam nadzieję, że w związku z przynależnością gatunkową Nelka odpuści sobie długoterminowego focha i będzie się cieszyć ( niezależnie czy to będzie braciszek czy siostrzyczka).

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chwila mojej nieuwagi... :(

A tak lubiłam tą spódniczkę...:angryy:

Zmęczony wygryzaniem suwaczka pies odpoczywa mordą w moim talerzu...

Czy guziczkowo-suwaczkową pasję można jakoś wyleczyć??? :roll:

Posted

Czy guziczkowo-suwaczkową pasję można jakoś wyleczyć??? :roll:

chyba nie...
podziwiam Nelkę coraz bardziej! Niesamowita skłonność i zdolność. Może trzeba jej ubrania ze szmateksu kołować, jejku a jak zacznie wypruwać guziczki ze śpioszków, zatrzaski z pajacyków, śpiworków, wózka???

Posted

Andzike rzeczywiście spódniczka bardzo ładna, no ale przecież nie bardzo teraz ją założysz..nie ma co rozpaczać :) Moja Maja lubi rozpruwać maskotki, wyjadać im oczka , wnętrzności, może Nelce też spasowałoby to...maskotki można kupić za grosze na szmatexach i to czasem na prawdę superowe ;)

Posted

majuska napisał(a):
Andzike rzeczywiście spódniczka bardzo ładna, no ale przecież nie bardzo teraz ją założysz..nie ma co rozpaczać :) Moja Maja lubi rozpruwać maskotki, wyjadać im oczka , wnętrzności, może Nelce też spasowałoby to...maskotki można kupić za grosze na szmatexach i to czasem na prawdę superowe ;)

Z maskotek Nelkę interesują tylko oczka i noski, na wypruwanie flaków jeżdżą do Pixela ;)

Figafiga napisał(a):
Proponuję zakup 100 guzików, jakiś stary niepotrzebny materiał i igła z nitką i prezent dla Neli byłby rewelacyjny:-)

Pomysł super, ale na widok igły z nitką i konieczności przyszycia guzika, jakoś mnie wzdryga...:cool3:

Posted

Andzike napisał(a):

Pomysł super, ale na widok igły z nitką i konieczności przyszycia guzika, jakoś mnie wzdryga...:cool3:

A za mną od tygodni chodzi wizja maskotki idealnej... Jak będę mieć natchnienie i czas, to może Nelka dostanie prezent.

Posted

Florentynka napisał(a):
A za mną od tygodni chodzi wizja maskotki idealnej... Jak będę mieć natchnienie i czas, to może Nelka dostanie prezent.

Oj, nawet nie śmialabym prosić... ;)

Nelka właśnie w spokoju pozbawia pluszowego pudla drugiego oka...

Posted

aikowo napisał(a):
Czyli jednak pudel też?
Ostatnio się zastanawiałyśmy, dlaczego dalmatyńczyka oślepiłaa na pudla nawet nie zerknęła ;)

Pudel też juz może pojechać do wypatroszenia - stracił oczka i nosek ;)

Posted

[quote name='mamanabank']A ja zbieram kolejne z oczami dla Nelki i nie mam na myśli tego, który właśnie awaryjnie u nas zawitał

komu szczeniaczka szkieletorka, komu?

piękności :)
udostępniłam na FB może ktoś się skusi :)

Posted

Andzike napisał(a):
Po krótkim romansie z wątkiem "poradnikowo - oczekującym" na dogo stwierdzam, że z Wami u Nelki i Łucji jest mi najlepiej :)
Z tego co wiem to Florentynce też ;)

Tak jest. Jak się kisić, to w dobrym towarzystwie. Majuska nam tu będzie patronować, i mamanabank i Figafiga i wszystko nam powiedzą co musimy wiedzieć. Prawda?

Posted

Florentynka napisał(a):
Tak jest. Jak się kisić, to w dobrym towarzystwie. Majuska nam tu będzie patronować, i mamanabank i Figafiga i wszystko nam powiedzą co musimy wiedzieć. Prawda?

Dokładnie tak! :)