Florentynka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Andzike']Hehehe, wariatki ;) Na Łucjowym się musiałam pochwalić, bo tam taki sprzyjający klimat był ;) Ogłoszenie parafialne ;) Nelka spodziewa się braciszka lub siostrzyczki (ja głosuję za siostrzyczką, Paweł za braciszkiem). Rodzeństwo będzie niekudłate i za jakiś czas powinno stanać na dwóch nogach. Planowany termin dostawy - połowa lipca, zapowiada się na długoterminowego tymczasowicza:cool3: Dobrze powiedziane. Ale mam nadzieję, że w związku z przynależnością gatunkową Nelka odpuści sobie długoterminowego focha i będzie się cieszyć ( niezależnie czy to będzie braciszek czy siostrzyczka). Quote
mamanabank Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 [quote name='Figafiga']Już gratulowałam w realu, ale mogę i wirtualnie!! Spokojnego oczekiwania na dzidziusia...na największy Skarb!!!! Podpisuję się :-) Quote
jostel5 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Wzruszyłam się bardzo i z całego serca gratuluję!:) Aniu,dbaj o siebie! Quote
Juldan Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Andzike gratulacje wielkie, ogromne:) Pogratuluj od nas również przyszłemu Tatusiowi:) Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Chwila mojej nieuwagi... :( A tak lubiłam tą spódniczkę...:angryy: Zmęczony wygryzaniem suwaczka pies odpoczywa mordą w moim talerzu... Czy guziczkowo-suwaczkową pasję można jakoś wyleczyć??? :roll: Quote
mamanabank Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Czy guziczkowo-suwaczkową pasję można jakoś wyleczyć??? :roll: chyba nie... podziwiam Nelkę coraz bardziej! Niesamowita skłonność i zdolność. Może trzeba jej ubrania ze szmateksu kołować, jejku a jak zacznie wypruwać guziczki ze śpioszków, zatrzaski z pajacyków, śpiworków, wózka??? Quote
majuska Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Andzike rzeczywiście spódniczka bardzo ładna, no ale przecież nie bardzo teraz ją założysz..nie ma co rozpaczać :) Moja Maja lubi rozpruwać maskotki, wyjadać im oczka , wnętrzności, może Nelce też spasowałoby to...maskotki można kupić za grosze na szmatexach i to czasem na prawdę superowe ;) Quote
Figafiga Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Proponuję zakup 100 guzików, jakiś stary niepotrzebny materiał i igła z nitką i prezent dla Neli byłby rewelacyjny:-) Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 majuska napisał(a):Andzike rzeczywiście spódniczka bardzo ładna, no ale przecież nie bardzo teraz ją założysz..nie ma co rozpaczać :) Moja Maja lubi rozpruwać maskotki, wyjadać im oczka , wnętrzności, może Nelce też spasowałoby to...maskotki można kupić za grosze na szmatexach i to czasem na prawdę superowe ;) Z maskotek Nelkę interesują tylko oczka i noski, na wypruwanie flaków jeżdżą do Pixela ;) Figafiga napisał(a):Proponuję zakup 100 guzików, jakiś stary niepotrzebny materiał i igła z nitką i prezent dla Neli byłby rewelacyjny:-) Pomysł super, ale na widok igły z nitką i konieczności przyszycia guzika, jakoś mnie wzdryga...:cool3: Quote
Florentynka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Andzike napisał(a): Pomysł super, ale na widok igły z nitką i konieczności przyszycia guzika, jakoś mnie wzdryga...:cool3: A za mną od tygodni chodzi wizja maskotki idealnej... Jak będę mieć natchnienie i czas, to może Nelka dostanie prezent. Quote
majuska Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jakoś tak miałam przeczucie , że Florentynka będzie chciała coś zrobić z tym problemem :) Quote
Andzike Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Florentynka napisał(a):A za mną od tygodni chodzi wizja maskotki idealnej... Jak będę mieć natchnienie i czas, to może Nelka dostanie prezent. Oj, nawet nie śmialabym prosić... ;) Nelka właśnie w spokoju pozbawia pluszowego pudla drugiego oka... Quote
aikowo Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Czyli jednak pudel też? Ostatnio się zastanawiałyśmy, dlaczego dalmatyńczyka oślepiłaa na pudla nawet nie zerknęła ;) Quote
Andzike Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 aikowo napisał(a):Czyli jednak pudel też? Ostatnio się zastanawiałyśmy, dlaczego dalmatyńczyka oślepiłaa na pudla nawet nie zerknęła ;) Pudel też juz może pojechać do wypatroszenia - stracił oczka i nosek ;) Quote
mamanabank Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 A ja zbieram kolejne z oczami dla Nelki i nie mam na myśli tego, który właśnie awaryjnie u nas zawitał komu szczeniaczka szkieletorka, komu? Quote
aikowo Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='mamanabank']A ja zbieram kolejne z oczami dla Nelki i nie mam na myśli tego, który właśnie awaryjnie u nas zawitał komu szczeniaczka szkieletorka, komu? piękności :) udostępniłam na FB może ktoś się skusi :) Quote
mamanabank Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Maluchy mają wątek, może zechciałby ktoś zajrzeć? http://www.dogomania.pl/threads/220634-Szczen%C4%99ta-potrzebuja-pilnie-domu-!!!?p=18343021#post18343021 Quote
Andzike Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='mamanabank']Maluchy mają wątek, może zechciałby ktoś zajrzeć? http://www.dogomania.pl/threads/220634-Szczen%C4%99ta-potrzebuja-pilnie-domu-!!!?p=18343021#post18343021 Zapraszamy,maluchy są cudne i bardzo potrzebują pomocy! Quote
Andzike Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Po krótkim romansie z wątkiem "poradnikowo - oczekującym" na dogo stwierdzam, że z Wami u Nelki i Łucji jest mi najlepiej :) Z tego co wiem to Florentynce też ;) Quote
Florentynka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Andzike napisał(a):Po krótkim romansie z wątkiem "poradnikowo - oczekującym" na dogo stwierdzam, że z Wami u Nelki i Łucji jest mi najlepiej :) Z tego co wiem to Florentynce też ;) Tak jest. Jak się kisić, to w dobrym towarzystwie. Majuska nam tu będzie patronować, i mamanabank i Figafiga i wszystko nam powiedzą co musimy wiedzieć. Prawda? Quote
Andzike Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Florentynka napisał(a):Tak jest. Jak się kisić, to w dobrym towarzystwie. Majuska nam tu będzie patronować, i mamanabank i Figafiga i wszystko nam powiedzą co musimy wiedzieć. Prawda? Dokładnie tak! :) Quote
Figafiga Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 PRAWDA :-) pomożecie ?? - pomożemy !!!! ja już uciekłam stamtąd, a cieszę się, ze nasza łowicka Nelunia użyczy swojej Ani wątku na takie pogaduchy :-) Quote
Recommended Posts