Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figafiga napisał(a):
ja pierdziu...w zakladzie krawieckim powinna pracowac

Niezła myśl - od jakiegoś czasu powtarzamy Nelce, że mogłaby iść do jakiejś roboty i dołożyć się do budżetu domowego ;)

aikowo napisał(a):
Zeberka która została po weekendowym wygryzaniu oczek przez Nelke, wypruta dokumentnie... latam we szczota za "flakami" zeberki ... :/

Czyli tygryska jutro nie przywozić? ;)

Jaszka, dziękujemy! Dla Ciebie i Wszystkich odwiedzajacych Nelkę - dużo milości na Święta! :)

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za życzenia wszystkim nelkolubnym, ściskamy, całujemy i od-życzamy! :)

Nelka po Wigilii w towarzystwie Shiby i babcinych jamników, w czasie której dostała więcej prezentów niż ja:cool3: pojechała do Aikowa odwiedzić Pixela, Goldena, goszczącą się Pestkę, Nesię i Kropkę oraz co najważniejsze... aikowe kotecki... :loveu:

I tak oto stał się świąteczny cud... :loveu:
Nelka na jednym łóżku z Sevenem, bez nerwowego rzucania się i pyrgania koteczka... :D
Domyślam się ile to musiało ją kosztować - pewnie tyle samo co mnie patrzącą się na kawałek świątecznego ciasta ;)
A Seven to prawdziwy twardziel i jeśli Nelka kiedyś przestanie polować na koty to właśnie dzięki niemu ;)

A propos Kropki... to malizna wróciła ze Świąt z nami i właśnie śpi na nelkowym posłanku ;) Jutro o 14 mamy wizytę Pani zainteresowanej adopcją, trzymajcie kciuki, żeby Pani nam się spodobała ;) Jeśli nie - to poczekamy na taką co się spodoba ;)

Posted

majuska napisał(a):
Czyli masz tymczasa?? :)

Noo... tak jakoś wyszło, nie do końca ja tu zadecydowałam ;) Ale Kropeczek jest boska i serdecznie Was wszystkich do niej zapraszam :)

Posted

Aby tradycji stało się zadość;)

Na szczęscie Nelka nie musiała długo strzelać focha, bo Kropeczka zamieszkała dziś na Ursynowie:multi::loveu::multi:

Szczęscia malizno kochana!!!

A po odwiezieniu Kropki pojechałyśmy z Nelką, Czapim i Kają na dłuuuugi spacer po Lesie Kabackim :) Ale o tym może później :)

Posted

[quote name='majuska']No właśnie miałam pytać o "tradycyjny foch":evil_lol:
Czekam na foty z Czaputem:cool3:

Zdjęć nie będzie :( "Ktoś":angryy: pozmieniał mi ustawienia w aparacie i zdjęcia w ruchu są ekstremalnie rozmazane - nie widać nic poza rudą i czarną plamą :(
Czaputek jakiś nie w sosie, Mada mówi, że ma depresję zimową ;) Nelka próbowała go jakoś rozruszać, ale niespecjalnie był zainteresowany :cool3: Kaja jak zwykle uwaliła się w pierwszej napotkanej kałuży - ten pies nigdy nie ma dość wody :)

Spacerek przemiły, psiaki wybiegane, a ja z ulgą wróciłam na narożnik się pobarłożyć po świątecznie ;)

A propos barłożenia - to o poranku ;)

Posted

Na większości wątków czytam jak strasznie psiaki przeżywają okres sylwestrowy i wybuchy i dziękuję opatrzności, że Nelka ma do wystrzałów podejście typowo "zen". Nie zwraca na to uwagi ani będąc w domu ani na dworze - zupełnie jej to nie rusza...
Jednakże nie wyobrażam sobie Sylwestra bez Nelki, więc zabieramy ja ze sobą :) W tym roku obskakujemy dwa Sylwestry - Nelka najpierw wypije szampana z Czapim, a potem z Goldenem i Pixelem :)

Trzymam kciuki za wszystkie Wasze przestraszone ogonki i za Was, żebyście przeżyli ten fatalny dzień spokojnie! :)

Posted

A ja życzę Wam udanego (myślę tu również o pięknych adopcjach!:)) roku!

Nela ,nie fosz się,że w domku są tymczasy! I oszczędzaj Pańciowe guziczki tudzież suwaczki....!

Posted

Hehehe, wariatki ;) Na Łucjowym się musiałam pochwalić, bo tam taki sprzyjający klimat był ;)

Ogłoszenie parafialne ;) Nelka spodziewa się braciszka lub siostrzyczki (ja głosuję za siostrzyczką, Paweł za braciszkiem). Rodzeństwo będzie niekudłate i za jakiś czas powinno stanać na dwóch nogach. Planowany termin dostawy - połowa lipca, zapowiada się na długoterminowego tymczasowicza:cool3:

Posted

No !:lol::lol::lol::lol:
Gratki! Gratki! Gratki!
A Pawłowi powiedz,że potem w "praniu" wychodzi, że jednak to za córeczkami tatusiowie świata nie widzą:eviltong::evil_lol: