Andzike Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Figafiga napisał(a):ja pierdziu...w zakladzie krawieckim powinna pracowac Niezła myśl - od jakiegoś czasu powtarzamy Nelce, że mogłaby iść do jakiejś roboty i dołożyć się do budżetu domowego ;) aikowo napisał(a):Zeberka która została po weekendowym wygryzaniu oczek przez Nelke, wypruta dokumentnie... latam we szczota za "flakami" zeberki ... :/ Czyli tygryska jutro nie przywozić? ;) Jaszka, dziękujemy! Dla Ciebie i Wszystkich odwiedzajacych Nelkę - dużo milości na Święta! :) Quote
Andzike Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dostałam dziś piękne życzenia i zdjęcie takiego oto przystojniaka :) to wprost niemożliwe, ale on jest coraz ładniejszy :loveu: Quote
majuska Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 :tree1:Andzike, zdróweczka dla Was dużo, spokoju i świątecznego relaksu, oraz mnóstwa niespodzianek pod choinką, buziaki posyłam!!!:tree1: Quote
Andzike Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Dziękujemy za życzenia wszystkim nelkolubnym, ściskamy, całujemy i od-życzamy! :) Nelka po Wigilii w towarzystwie Shiby i babcinych jamników, w czasie której dostała więcej prezentów niż ja:cool3: pojechała do Aikowa odwiedzić Pixela, Goldena, goszczącą się Pestkę, Nesię i Kropkę oraz co najważniejsze... aikowe kotecki... :loveu: I tak oto stał się świąteczny cud... :loveu: Nelka na jednym łóżku z Sevenem, bez nerwowego rzucania się i pyrgania koteczka... :D Domyślam się ile to musiało ją kosztować - pewnie tyle samo co mnie patrzącą się na kawałek świątecznego ciasta ;) A Seven to prawdziwy twardziel i jeśli Nelka kiedyś przestanie polować na koty to właśnie dzięki niemu ;) A propos Kropki... to malizna wróciła ze Świąt z nami i właśnie śpi na nelkowym posłanku ;) Jutro o 14 mamy wizytę Pani zainteresowanej adopcją, trzymajcie kciuki, żeby Pani nam się spodobała ;) Jeśli nie - to poczekamy na taką co się spodoba ;) Quote
Andzike Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 majuska napisał(a):Czyli masz tymczasa?? :) Noo... tak jakoś wyszło, nie do końca ja tu zadecydowałam ;) Ale Kropeczek jest boska i serdecznie Was wszystkich do niej zapraszam :) Quote
majuska Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Idę, idę, oby ta Pani jakas zdecydowana się okazała :) Quote
Jasza Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Idę sobie zobaczyć Kropkę :-) Wesołych Poświętach ;-) Quote
Andzike Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Aby tradycji stało się zadość;) Na szczęscie Nelka nie musiała długo strzelać focha, bo Kropeczka zamieszkała dziś na Ursynowie:multi::loveu::multi: Szczęscia malizno kochana!!! A po odwiezieniu Kropki pojechałyśmy z Nelką, Czapim i Kają na dłuuuugi spacer po Lesie Kabackim :) Ale o tym może później :) Quote
majuska Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No właśnie miałam pytać o "tradycyjny foch":evil_lol: Czekam na foty z Czaputem:cool3: Quote
Andzike Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='majuska']No właśnie miałam pytać o "tradycyjny foch":evil_lol: Czekam na foty z Czaputem:cool3: Zdjęć nie będzie :( "Ktoś":angryy: pozmieniał mi ustawienia w aparacie i zdjęcia w ruchu są ekstremalnie rozmazane - nie widać nic poza rudą i czarną plamą :( Czaputek jakiś nie w sosie, Mada mówi, że ma depresję zimową ;) Nelka próbowała go jakoś rozruszać, ale niespecjalnie był zainteresowany :cool3: Kaja jak zwykle uwaliła się w pierwszej napotkanej kałuży - ten pies nigdy nie ma dość wody :) Spacerek przemiły, psiaki wybiegane, a ja z ulgą wróciłam na narożnik się pobarłożyć po świątecznie ;) A propos barłożenia - to o poranku ;) Quote
Andzike Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dziewczyny, potrzebujemy z aikowo pomocy - wyniszczona labradorka, najprawdopodobniej ze szczeniakami koczuje przy drodze... Każda pomoc mile widziana... http://www.dogomania.pl/threads/220105-Czekoladowa-LABRADORKA-ze-szczeniakami-potrzebna-pomoc-w-z%C5%82apaniu-karma-i-DS Quote
Andzike Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Na większości wątków czytam jak strasznie psiaki przeżywają okres sylwestrowy i wybuchy i dziękuję opatrzności, że Nelka ma do wystrzałów podejście typowo "zen". Nie zwraca na to uwagi ani będąc w domu ani na dworze - zupełnie jej to nie rusza... Jednakże nie wyobrażam sobie Sylwestra bez Nelki, więc zabieramy ja ze sobą :) W tym roku obskakujemy dwa Sylwestry - Nelka najpierw wypije szampana z Czapim, a potem z Goldenem i Pixelem :) Trzymam kciuki za wszystkie Wasze przestraszone ogonki i za Was, żebyście przeżyli ten fatalny dzień spokojnie! :) Quote
Figafiga Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Moje łowickie burki jak Twoja Nelka wszystkie ZEN :-) Quote
jostel5 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 A ja życzę Wam udanego (myślę tu również o pięknych adopcjach!:)) roku! Nela ,nie fosz się,że w domku są tymczasy! I oszczędzaj Pańciowe guziczki tudzież suwaczki....! Quote
majuska Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Andzikeee.....:nono:;) po obcych wątkach się chwalisz, a u siebie nic:shake:..pochwalże się:lol: Quote
Florentynka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 majuska napisał(a):Andzikeee.....:nono:;) po obcych wątkach się chwalisz, a u siebie nic:shake:..pochwalże się:lol: Właśnie właśnie! To przecież lepsze niż nowy tymczas! ;) Quote
Figafiga Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ha ha ha ha ha :-) a ja wiem, ale nic nie powiem :-) Quote
majuska Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 A my też wiemy, my też:eviltong:..ale niech całe dogo się dowie:diabloti: Quote
Andzike Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Hehehe, wariatki ;) Na Łucjowym się musiałam pochwalić, bo tam taki sprzyjający klimat był ;) Ogłoszenie parafialne ;) Nelka spodziewa się braciszka lub siostrzyczki (ja głosuję za siostrzyczką, Paweł za braciszkiem). Rodzeństwo będzie niekudłate i za jakiś czas powinno stanać na dwóch nogach. Planowany termin dostawy - połowa lipca, zapowiada się na długoterminowego tymczasowicza:cool3: Quote
majuska Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No !:lol::lol::lol::lol: Gratki! Gratki! Gratki! A Pawłowi powiedz,że potem w "praniu" wychodzi, że jednak to za córeczkami tatusiowie świata nie widzą:eviltong::evil_lol: Quote
Figafiga Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Już gratulowałam w realu, ale mogę i wirtualnie!! Spokojnego oczekiwania na dzidziusia...na największy Skarb!!!! Quote
Recommended Posts