Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Księżniczka, to musi być czysta i pachnąca, tylko moje burki mają wiecznie mordy umorusane :-)

Spoko Nelunia wpadła w odwiedziny na Pawłówek i znowu się kwalifikuje na prania :)

Posted

aikowo napisał(a):
Spoko Nelunia wpadła w odwiedziny na Pawłówek i znowu się kwalifikuje na prania :)

Co oczywiście nie przeszkadza jej barłożyć się w wyrze...:roll:

Ze szkód wczorajszych - obgryzione guziki przy kapturze od Pawłowej roboczej bluzy, wyciągnięta gumka z moich zimowych cieplutkich relaxów, wypruty suwak ze szmacianej torebki na spacery z psami. Normalnie jakbym miała w domu szczeniaka ... bardzo sprytnego szczeniaka, który sam sobie otwiera przesuwane drzwi...

Ale wędzone ucho i bawoli penis nie wzbudzają takiego zainteresowania... :roll:

Posted

Jasza napisał(a):
Ja tam myślę, że Neli potrzebne towarzystwo...;-)

Póki co musi jej wystarczyć tylko towarzystwo weekendowe w postaci aikowych chłopaków, maminej Shiby i babcinych jamników ;)

• 3 weeks later...
Posted

Jasza napisał(a):
Jak tam przygotowania do świąt? :-)
Prezent dla Nelki jest?
Może jakaś guzikowa poducha? ;-)

Myślę, że spełnieniem marzeń Nelki byłby koteczek obszyty suwaczkami i guziczkami... ;)

Posted

Figafiga napisał(a):
A jak tam pluszaki z Lowicza??

Nie mają już oczek i nosków - w święta pojadą do aikowego Pixelka na ponowne przetworzenie czyli wyprucie flaków (Nelkę przestają interesować w momencie gdy już wygryzie z nich twarde elementy ;) )

Posted

Andzike napisał(a):
Nie wiem czy zdążę przed świętami złapać jakiegoś kotecka i obszyć go suwaczkami:diabloti:

Ale pod choinkę....nie....?:cool3::evil_lol:

Posted

Andzike napisał(a):
Nie mają już oczek i nosków - w święta pojadą do aikowego Pixelka na ponowne przetworzenie czyli wyprucie flaków (Nelkę przestają interesować w momencie gdy już wygryzie z nich twarde elementy ;) )

Zeberka która została po weekendowym wygryzaniu oczek przez Nelke, wypruta dokumentnie... latam we szczota za "flakami" zeberki ... :/