aikowo Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 kandydat no kolejnego narożnikowego drapichrusta?? Powodzi sie w schronisku firanki w kwiatki,kanapa ;) Quote
Andzike Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 [quote name='aikowo']kandydat no kolejnego narożnikowego drapichrusta?? Powodzi sie w schronisku firanki w kwiatki,kanapa ;) To jest Czoko - mój pierwszy "tymczasowicz" z Kielc :) w cudzysłowiu, bo siedział 24h, więc co to za tymczasowicz... ;) Quote
mamanabank Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 [quote name='Andzike']Halo, halo, jest tu ktoś z prezentami ? ;) Dzisiaj mijają 2 lata odkąd najcudowniejszy kudłaty osiołek ze mną zamieszkał :) Adopcja Nelki było jedną z najlepszych decyzji w moim życiu :loveu::loveu::loveu: Gratuluję i dziękuję zarazem!!! Pozdrawiam serdecznie z przytułku dla obłąkanych! Właśnie dlatego dopiero teraz piszę. Mamy przerwę między zajęciami "krótka piłka - zabić! Odwarunkowanie" a "obozem przetrwania" Pozdrawiam i uciekam, zanim mnie wychowawca przyłapie. Pa! Do zobaczenia w 3 rocznicę! Quote
jostel5 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 mamanabank napisał(a): Pozdrawiam serdecznie z przytułku dla obłąkanych! Właśnie dlatego dopiero teraz piszę. Mamy przerwę między zajęciami "krótka piłka - zabić! Odwarunkowanie" a "obozem przetrwania" Pozdrawiam i uciekam, zanim mnie wychowawca przyłapie. Pa! Do zobaczenia w 3 rocznicę! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co takiego? Skąd??? :crazyeye: Quote
mamanabank Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Oj, mamy tu wieczne zwariowanie, trzeba przyjechać i zobaczyć ;-) A jak sobie radzi Nela bez Szagiego? Quote
Jasza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 No to nie wiem komu te spóźnione życzenia składać...Neli, czy Tobie Andzike??:loveu::loveu: Quote
Jasza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Aniu....mogłabyś maluszkowi dać DT?:oops: http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-maleńkich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POMÓŻ.. Quote
Andzike Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Jasza']Aniu....mogłabyś maluszkowi dać DT?:oops: http://www.dogomania.pl/threads/216723-Psia-Rodzinka-Mama-i-5-cioro-maleńkich-dzieci.W-zimnej-schroniskowej-budzie...POMÓŻ.. Jaszka, przykro mi bardzo, ale niestety nie mogę :( Quote
Jasza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Zapraszam "kudlaczolubnych" do suni z chlewa....z maluchem... http://www.dogomania.pl/threads/218008-Kaja-z-wro%C5%9Bni%C4%99tym-sznurkiem-i-jej-male%C5%84stwo-przygarnij-je-przed-zim%C4%85-!!!?p=18036866#post18036866 Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Muszę się na Neluśkę, najpiękniejszą łowicką księżniczkę nieco poskarżyć ...:roll: Uwielbienie Nelki do wszelkiego rodzaju guziczków, suwaczków i sprzączek sięgnęło zenitu... Nie wspomnę o tym o wszystkie poduchy są pozaszywane, bo Nelka rozgryzła suwaczki na dzień dobry, wiadomo, że nie można zostawiać ciuchów "byle gdzie" bo guziczki zostaną z nich wygryzione, ale Nelka ostatnio naraziła się: - zjedzeniem moich nowych balerinek z groszkami. W sumie to nie zjadła - odgryzła groszki... Próba usunięcia groszków z drugiego buta, żeby wyglądały podobnie nie przyniosła spodziewanego efektu... - usunięciem pasków z moich kozaczków. Jakoś to przeżyję, akurat bez pasków też dobrze wyglądają. - odgryzieniem guzika w moich spodniach biurowych. Chętnie bym go przyszyła, ale w miejscu gdzie był zionie wielka dziura .... - wypruciem TZowi suwaka z bluzy, którą nieopatrznie rzucił na tylne siedzenie samochodu... tuż obok Nelki:roll: - wygryzieniem suwaka w kieszeni i plastikowego elementu od ściągacza w bluzie mojego brata, który popełnił dokładnie ten sam błąd co TZ - mimo, że wiedział, jakim Nelka jest fanem metalowych i plastikowych elementów...:roll: Nelka wykazuje przy tym niesamowitą przebiegłość, kombinatorstwo, połączone z udawaniem niewiniątka z klasyczną "miną zbitego osła" :roll: Jest jak świnka poszukująca trufli - nie cofnie się przed niczym, żeby dobrać się do suwaczka, co obejmuje także otwarcie szafki, wyciągnięcie sobie butów z półek lub ściągnięcie spodni z krzesła... wyjątkowo przebiegła bestia i wymagający przeciwnik... :cool3: Wlaśnie czekam na TZa, żeby sobie wybrał pasujące mu elementy do ciuchów, które zostawił dzisiaj do prania... Niezabezpieczone... :shake: To wszystko tylko dzisiejsza robota łowickiej księżniczki... :razz: Quote
Florentynka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Osz kurcze blade! To oczywiście komunikat " zajmijcie się mną, mam dość przybłęd na moim narożniku"... Andzike - uszyj jej taką poduchę całą w guziki, znaczy przyszyj milion guzików do poduszki i niech sobie obgryza... Quote
Andzike Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Florentynka napisał(a): Andzike - uszyj jej taką poduchę całą w guziki, znaczy przyszyj milion guzików do poduszki i niech sobie obgryza... Swego czasu Dzika_Figa proponowała uszycie czegoś takiego, ale potem tajemniczo zniknęła z dogomanii :razz: A co do "przybłęd" na narożniku - to właśnie robimy taką przerwę ... do czasu ;) Quote
mamanabank Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 O kurczę, koniecznie przypomnij mi następnym razem w Łowiczu, dam Ci 100 pluszaków z elementami (oczami, nosami) do odgryzienia. Quote
Jasza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nela - guzikowa panienka ;-) Wiem Aniu, że to nie całkiem śmieszne :roll:...ale zdjęcie z odgryzionymi guziczkami i zameczkami - no, uśmiałam się....:diabloti: Quote
Florentynka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jasza napisał(a):Nela - guzikowa panienka ;-) Wiem Aniu, że to nie całkiem śmieszne :roll:...ale zdjęcie z odgryzionymi guziczkami i zameczkami - no, uśmiałam się....:diabloti: Nikt, kto nie jest absolutnie dumny z osiągnięć swojego psa nie zrobi i nie zamieści takiego zdjęcia. Tak w głębi serca Andzike jest przecież dumna z Nelki, że taka mądra i uzdolniona ;) Quote
Andzike Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Florentynka napisał(a):Nikt, kto nie jest absolutnie dumny z osiągnięć swojego psa nie zrobi i nie zamieści takiego zdjęcia. Tak w głębi serca Andzike jest przecież dumna z Nelki, że taka mądra i uzdolniona ;) Ależ oczywiście, że jestem zachwycona precyzją z jaką Nelka wygryza suwaczki ;) dziś moja mama stwierdziła, że Nelka ma po prostu takie hobby ;) Zdecydowanie zazdroszczę mojemu psu o poranku... ;) Quote
mamanabank Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ooooo! I ja Jej zazdroszczę! I to jak!!! Quote
Jasza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No tak...o poranku.... Nie pamiętam kiedy mi się przydarzył taki z wylegiwaniem się... Więc zazdraszczam jak wszyscy :-) Quote
mamanabank Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Pierwsza moja myśl dzisiaj po przebudzeniu - Nela w pościeli o poranku Quote
Andzike Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 mamanabank napisał(a):Pierwsza moja myśl dzisiaj po przebudzeniu - Nela w pościeli o poranku U mnie to był pierwszy widok po przebudzeniu ... ;) Teraz pewnie nadal barłoży się w betach, a ja muszę pracować na nowe spodnie z suwaczkami i guziczkami ...:angryy: Quote
Jasza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Andzike, spodnie z suwaczkami już niemodne ;-):diabloti: Zrób se wolne....:p Quote
Andzike Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Nelusień przestała pachnieć fiołkami w związku czym wylądowała dziś w wannie. Chyba mnie już nie kocha. Koopka biednego, mokrego nieszczęścia leży pod kocykami i w ogóle się do mnie nie odzywa... Quote
Recommended Posts