Andzike Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Andzike']Tylko Golden się nie załapał na fotkę, ale też się do łózka ładował ;) Nie wspomnę o tym, że w niedzielę władował się obok nas, położył głowę na poduszce i zasnął...:cool3: Leonberger... ;) Jakby ktoś się pytał jak wygląda leonberger na poduszce - to wygląda tak ;) Quote
aikowo Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ślicznie:) ... po Nelkowych odwiedzinach Leonberger się ładuje na kanapę bez zaproszenia... :/ Quote
Andzike Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Bosh... stresujemy koty i rozpuszczamy psy :placz: Quote
Andzike Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 aikowo napisał(a):tragedia, wpadajcie częściej :) częściej to się już chyba nie da... ;) Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Przegapiłyśmy wczoraj małą rocznicę;) Tzn Nelka wolałaby jej nigdy nie świętować:shake: Wczoraj minął rok, jak wylądował u nas pierwszy tymczasowicz, a nawet dwa ... ;) Quote
mamanabank Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Witaj w klubie, ja przegapiłam, też wczoraj, równe pół roku Gacka u nas :-) Quote
Andzike Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 mamanabank napisał(a):Witaj w klubie, ja przegapiłam, też wczoraj, równe pół roku Gacka u nas :-) upps ;) już poleciałam pogratulować szczęsciarzowi :D Quote
Jasza Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie wiem jak Nela, ale ja tam bym świętowała! Gratulacje Aniu - rok i ...ile tymczasów?? Matko, sporo..... Quote
__Lara Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Kochani, wejdzcie, kolejna pseudo, blisko nas: http://www.dogomania.pl/threads/214968-Zlikwidowana-PSEUDOHODOWLA-w-%C5%81aziskach-G%C3%B3rnych Quote
Andzike Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 [quote name='Andzike']Wczoraj minął rok, jak wylądował u nas pierwszy tymczasowicz, a nawet dwa ... ;) Tak apropos ;) Sziszunia rok później ;) Matrioszka u aikowo :) Quote
Andzike Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 [quote name='Jasza']Aniu, a co to za maluszka z Rzeszowa??? To Mimi ze źle zrośniętą łapką po wypadku - jedzie do mnie, skąd odbiorą ją jej nowi właściciele z Ostródy. W tym przypadku będę tylko punktem przerzutowym ;) http://www.dogomania.pl/threads/215222-Potrzebny-pilnie-transport-Rzesz%C3%B3w-Warszawa-dla-ma%C5%82ej-ratlerki!! Quote
Andzike Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Jedna śpiąca księżniczka i dwie poduszki ;) Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Halo, halo, jest tu ktoś z prezentami ? ;) Dzisiaj mijają 2 lata odkąd najcudowniejszy kudłaty osiołek ze mną zamieszkał :) Adopcja Nelki było jedną z najlepszych decyzji w moim życiu :loveu::loveu::loveu: Quote
Florentynka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Gratulujemy pięknej rocznicy! Serdecznie życzymy jeszcze baaardzo wielu wspólnych rocznic, moje stado całuje osiołka w nosek. Imprezka będzie? Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jak już odwieziemy Szagunia :( to wypijemy sobie we dwie jakiegoś szampana ;) Imprezka pewnie w weekend :) Quote
Juldan Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 My też przyłączamy się do gratulacji:loveu: Obyście szczęśliwie obchodziły takich rocznic jak najwięcej... :loveu:Nela:loveu:- cudna jesteś:loveu: Quote
Paula03 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Gratulujemy drugiej rocznicy! :multi::multi: Życzymy wam jeszcze wielu wspaniałych wspólnie spędzonych lat! :p Quote
jostel5 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Spóźniona,ale jestem i też gratuluję!:loveu: Pańciostwo + pies= trio idealne!:) To Pańciostwo i ten pies!:loveu: Żyjcie sobie szczęśliwie sto lat!:) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Mój wątek:razz: to zaoffuję sobie ;) Zachęcam do zagłosowania w ankiecie Krakvetu na przytulisku w Rachowie Starym, 150psów, jedna kobieta i bardzo małe wsparcie... :( http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad! Quote
Andzike Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 O ja wredna ... Nie podziękowałam za życzenia!! Dziękujemy i machamy Nelkową łapką ! :) A tymczasem zagadka na sobotę ;) Któż to taki ? :cool3: Quote
Recommended Posts