Florentynka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Foty kapitalne! Czaputek na piasku taki śliczny i złocisty. A z czego to ciasto? Quote
Andzike Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Florentynka napisał(a):Foty kapitalne! Czaputek na piasku taki śliczny i złocisty. A z czego to ciasto? Czaputek jest piaskowym pieskiem ;) Dopytam o przepis na ciasto i dam znać :) Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No to chodźcie do Szagiego... ;) http://www.dogomania.pl/threads/213963-SZAGI-mix-sznaucerka-czeka-w%C5%82a%C5%9Bnie-dla-Ciebie! Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Chwilowo tymczasuje się też u nas.... nie, nie Shiba :) To jest Trafik :D http://www.dogomania.pl/threads/213522-Pi%C4%99kny...M%C5%82ody...Hawa%C5%84czyk-PILNIE-SZUKAMY-DT!!I-zbieramy-na-fryzjera-do%C5%82o%C5%BCysz Quote
Andzike Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Andzike napisał(a):Czaputek jest piaskowym pieskiem ;) Dopytam o przepis na ciasto i dam znać :) Przepis na ciasto:) - mąka - woda - psie ciasteczka ;) chyba nawet ja bym to ogarnęła... ;) Quote
Andzike Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nela ma zdecydowanie dość tymczasów ;) Mały upierdliwiec nie daje spokoju ;) Moja najpiękniejsza ;) Quote
Igam Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fajne stadko :) I lecę do tymczasowiczów, bo właśnie dziś rano już o nich słyszałam co nieco ;) Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Igam napisał(a):Fajne stadko :) I lecę do tymczasowiczów, bo właśnie dziś rano już o nich słyszałam co nieco ;) Pewnie Ola Ci opowiadała, jak bezskuteczne próbowałam ogarnąć stadko na spacerze, aż musiała mi pomóc ;) Na szczęście Trafik już w nowym domu ;) Quote
jostel5 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Andzike napisał(a): Na szczęście Trafik już w nowym domu ;) Gdzie? Jak? Kiedy????:crazyeye: Quote
Andzike Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jostel5 napisał(a):Gdzie? Jak? Kiedy????:crazyeye: A tu masz wszystko opisane ;) Quote
jostel5 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Dziękuję-właśnie przebrnęłam przez ostatnie strony wątku Blondasa w tempie niepobieżnym....;) Cieszę się strasznie,że tak się to skończyło!:) No i wiem wreszcie ,kto jest kim w Rodzinie....!:) Quote
Florentynka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Nelka, pozwolisz? Słuchajcie, bo jest taka jedna Adela...spać przez nią nie mogę. A w kupie, zwłaszcza dobrze dobranej, milej się nie śpi ( wyszło dwuznacznie, nie?). Zajrzycie do Adeli? Mam ją w banerku... Quote
Andzike Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Florentynka napisał(a):Nelka, pozwolisz? Słuchajcie, bo jest taka jedna Adela...spać przez nią nie mogę. A w kupie, zwłaszcza dobrze dobranej, milej się nie śpi ( wyszło dwuznacznie, nie?). Zajrzycie do Adeli? Mam ją w banerku... Hehehehe, wszędzie koopa ;) Dawno nie było kudłatej mordy o poranku to jest ;) Zaraz zbieramy się do aikowo :) Nelka stęskniła się za koteckami ...:roll: Quote
aikowo Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Kotecki nie bardzo.... zostały pogonione... Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 aikowo napisał(a):Kotecki nie bardzo.... zostały pogonione... To się chyba nigdy nie uda... :( Quote
aikowo Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Też się tego obawiam, dla Nelki kotkiem idealnym byłby wypchany.... Z workiem trocin do uzupełniania.... ;) Quote
Andzike Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 mamanabank napisał(a):Coś pięknego! :-D Tylko Golden się nie załapał na fotkę, ale też się do łózka ładował ;) Nie wspomnę o tym, że w niedzielę władował się obok nas, położył głowę na poduszce i zasnął...:cool3: Leonberger... ;) Quote
Jasza Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Muszę Damianowi pokazać, bo narzeka na "ciasność" w łóżku ;-):eviltong::diabloti: Quote
majuska Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/69/p8014019.jpg/ Czaput: Aaaalee...o co chodzi??:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts