Agucha Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ach! prawie jak bliźniaki ;) Cudna z nich para, szkoda że śniegu nie mieliście :) Quote
Andzike Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No cudna z nich parka :) Nawet nie przypuszczalysmy, ze az tak sie pokochaja :D teraz Nela jak wychodzi na spacer to rozglada się w poszukiwaniu Czapiego... Fajerwerkow na Sylwka sie nie bali, ale o 12 jak wyszlismy przed domek z szampanem to psy profilaktycznie zamknelismy w lazience. Wiecej strachu napedzily im (szczegolnie Neli) balony, ktore porozwieszalysmy w calym domku i ktore pekaly w najmniej odpowiednim momencie ;) Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Pięknie, pięknie, pięknie! Ja tez dziękuję Leni za wątek kudłaczy, bo inaczej Nelka i Czapi zamiast spędzać czas we wspaniałych górach siedziałyby dalej w schronie Quote
Andzike Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ja też jeszcze raz dziękuje leni :) w imieniu swoim, Magdy, Neli i Czapiego :) I jak tylko stopnieją śniegi pokrywające Warszawe koniecznie musimy się spotkac na spacer ;) Mamanabank, Romka - zapraszamy do Warszawy :D Quote
mamanabank Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Ale my mamy większe łąki :loveu: :lol: :p Quote
leni356 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Nie zawstydzajcie mnie, Czapi znalazł domek dzięki Psydoadopcji i Facebookowi, a Nela mnie samej się spodobała i wcisnęłam ją Ani :-D:-D Fajne te kudłacze - pocztówkowe.. :) Quote
Andzike Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 A Psydoadopcji i profil na fb to niby nie Twoje ???? ;) Quote
leni356 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 TZ-a :lol: ja nie jestem komputerowa, dwie lewe ręce A spacerek to chyba jak śniegi stopnieją? Quote
Romka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Psiaki cudne!:lol:Przyłączam się do zaproszenia Mamanabank na nasze łaki!Pokazemy Wam inne cudne miejsca niech tylko sniegi stopnieja a wiosna możemy zrobić piknik psio-ludzki nad rzeką!Leni tez jest zaproszona o czym rozmawilysmy chyba w grudniu na innym watku!:lol: Quote
Andzike Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Leni a doszly do Ciebie juz buciki dla Nelly? :) Nasze psy za soba tesknia... Nela jak wychodzi na spacer to rozglada sie caly czas a jak ją pytam "Gdzie jest Czapi?" to az cała skacze... :( Czapi za Nela się tez rozglada. Ale już w sobote przywdziewamy kapcioszki i idziemy na wspolny spacer, bo nam psy z tesknoty uschna ;) Bardzo mi sie podoba pomysl z piknikiem nad rzeka !!! :D oczywiscie już teraz potwierdzamy naszą obecnośc ;) Quote
Andzike Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Aaaaa !!! w koncu mi się udało :D Więc wklejam ciąg dalszy psów na Jaworkach - tam trochę wyżej, więc i snieg jest ;) Quote
Andzike Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 I ostatnie ;) Na tym ostatnim to już jej ledwo widać, ale są :D Dzięki leni:* Quote
leni356 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 O butach zapomniałam :shake: za dużo się dzieje ostatnio Świetne zdjęcia Quote
Andzike Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 a wczoraj wpadł do nas z wizytą Czapi :) Zwierzyna nie była jednak zbytnio zainteresowana uczestniczeniem w rozmowie, więc się pospali :) Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Zawsze pieję jak oglądam te Twoje zdjęcia! No i bardzo Ci dziękuję za dzisiejszą inaugurację! A Twój kot mnie jak zwykle powala... Quote
Agucha Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Kot jest bardzo fotogeniczny (sam do takich wniosków doszedł) i na każdym zdjęciu jest na właściwym miejscu :D Quote
Andzike Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 To jeszcze ze trzy fotki - stare, łóżkowe szaleństwa z Shiba :D Quote
mamanabank Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Co za kot! UWIELBIAM RUDOLFA! Quote
leni356 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Świetne fotki i zwierzyna :) Ja też uwielbiam Rudolfa :loveu: Quote
Andzike Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Mam nadzieje, że się uda - Nela, Shiba i tylko jeden zajączek (nadmieniam, ze Shiba ma cale pudelko takich zabawek, ale wiadomo, ze najlepsza zabawka to właśnie ta, która bawi się inny pies ;) [video]http://w283.wrzuta.pl/film/1UtNiuDMRFD/20100115_mpeg4[/video] Quote
Agucha Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Udało się :D ;) Nelę bardziej interesowało czym Pańcia operuje a nie zajączek hihihi Quote
Recommended Posts