Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No cudna z nich parka :) Nawet nie przypuszczalysmy, ze az tak sie pokochaja :D teraz Nela jak wychodzi na spacer to rozglada się w poszukiwaniu Czapiego...
Fajerwerkow na Sylwka sie nie bali, ale o 12 jak wyszlismy przed domek z szampanem to psy profilaktycznie zamknelismy w lazience. Wiecej strachu napedzily im (szczegolnie Neli) balony, ktore porozwieszalysmy w calym domku i ktore pekaly w najmniej odpowiednim momencie ;)

Posted

Ja też jeszcze raz dziękuje leni :) w imieniu swoim, Magdy, Neli i Czapiego :) I jak tylko stopnieją śniegi pokrywające Warszawe koniecznie musimy się spotkac na spacer ;)
Mamanabank, Romka - zapraszamy do Warszawy :D

Posted

Nie zawstydzajcie mnie, Czapi znalazł domek dzięki Psydoadopcji i Facebookowi, a Nela mnie samej się spodobała i wcisnęłam ją Ani :-D:-D Fajne te kudłacze - pocztówkowe.. :)

Posted

Psiaki cudne!:lol:Przyłączam się do zaproszenia Mamanabank na nasze łaki!Pokazemy Wam inne cudne miejsca niech tylko sniegi stopnieja a wiosna możemy zrobić piknik psio-ludzki nad rzeką!Leni tez jest zaproszona o czym rozmawilysmy chyba w grudniu na innym watku!:lol:

Posted

Leni a doszly do Ciebie juz buciki dla Nelly? :)

Nasze psy za soba tesknia... Nela jak wychodzi na spacer to rozglada sie caly czas a jak ją pytam "Gdzie jest Czapi?" to az cała skacze... :( Czapi za Nela się tez rozglada. Ale już w sobote przywdziewamy kapcioszki i idziemy na wspolny spacer, bo nam psy z tesknoty uschna ;)
Bardzo mi sie podoba pomysl z piknikiem nad rzeka !!! :D oczywiscie już teraz potwierdzamy naszą obecnośc ;)