Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Nie nudzicie się widzę w soboty i niedziele...no chyba,ze Andzike...bo nie ma tymczasów...:cool3:

No nie nudzimy - weekendy są "dla piesków" ;)
A ja nie mogę się nacieszyć spokojem jaki daje posiadanie tylko Nelki - bezproblemowego psa (aczkolwiek z jazdą na punkcie kotów ;) )

Posted

Andzike napisał(a):
No nie nudzimy - weekendy są "dla piesków" ;)
A ja nie mogę się nacieszyć spokojem jaki daje posiadanie tylko Nelki - bezproblemowego psa (aczkolwiek z jazdą na punkcie kotów ;) )

Wiem,wiem...mam to samo jak wychodzę z domu tylko z Romką,która jest jak dotąd przewidywalna...jakbym psa nie miała obok siebie...no bo jak jest Pakunio i Romka to jestem spięta jak agrafka...Pakunio ma zawsze super pomysły...i z emocji non stop piszczy...;)

Posted

Jak to kurna po całym dogo trza szpiegować...Pakunia orzeszka mi tu będą obgadywać:shake::mad:;)
Nelka jest przesłodka i tyle atrakcji ma wiecznie, zazdroszczę jej normalnie, ja nie poszaleję na tych wakacjach:roll:

Posted

Strasznie fajnie ma na Nelka. Choć o ten szampon truskawkowy też bym się obraziła!
Takie fajne spacery, fajne psie towarzystwo... zazdroszczę.

majuska napisał(a):
Jak to kurna po całym dogo trza szpiegować...Pakunia orzeszka mi tu będą obgadywać:shake::mad:;)
Nelka jest przesłodka i tyle atrakcji ma wiecznie, zazdroszczę jej normalnie, ja nie poszaleję na tych wakacjach:roll:

Spoko, odchowasz miot raz dwa i będziesz se mogła brykaż do woli!

Posted

No bo kto to widział, żeby psa w truskawkowym szamponie kąpać! Szampon dla psa powinien być o zapachu ryby, padliny, albo czegoś innego z tej kategorii. Nelka i tak szlachetnie postąpiła, że tylko piach i wodę wykorzystała, żeby z siebie usunąć te truskawki. Mniej idealny pies znalazłby sobie coś do wytarzania.

Posted

Po ostatniej wyprawie i kąpaniu w bagnie Nelka śmierdziała tak, że nieprzyjemnością było położenie się koło niej na poduszce ;) co prawda z każdym dniem swąd się ulatniał, ale jak Czaputkowa usłyszała jak skandalicznie nie dbam o psa od razu zapakowała Nelkę do wanny.

Dziś znów jedziemy odwiedzić Czaputka... ;) Ciekawe co zrobi Czaputkowa jak dowie się, ze księzniczka wytarła truskawki w piach... Zastosuje szampon o zapachu pomarańczy? ;)

Posted

Tym razem Czaputkowa zostawiła Nelkę w spokoju, ale pojutrze przyjeżdza do mnie zająć się Shibą, więc kto wie... ;)
Generalnie to przygód Nelki można doliczyć przejażdzkę nocnym autobusem w dniu zakończenia roku szkolnego...:shake: Przygoda, którą zdecydowanie mogłyśmy sobie odpuścić ;) Obie :D

Za to weekend Nelka miała przemiły ;) Cztery dni spędzone na polowaniu na aikowe kotki są nie do przecenienia... :shake: Nie wiem czy między nimi się to kiedyś ułoży - Nelka jest tak podekscytowana, jak ma koty w pobliżu, że głuchnie, ślepnie i ogólnie durnieje - nie mój pies....

Zgadnijcie w co wpatrzona jest Nelka...

To była najlepsza odległość ;)

Gdzie ma leżeć grzeczny pies na wczasach, jak nie na stole... :shake: ;)

Sabina ma wszystko w tyle ;)

Posted

Miśka by się wpasowała w towarzystwo ( zacne, oj zacne!) ale już Reksio....kapota. :-(
My też czekamy cały tydzień na weekend u rodziców na działce...;-)

Posted

[quote name='Jasza'] Andzike uważaj, bo z rozpędu zrobi Neli ogłoszenia :diabloti:[/QUOTE]

hehehe ;) Nelka jest nie do adopcji ;) nikomu jej nie oddam, choćby trafił się najlepszy dom na świecie!

Ale ogłoszenia się przydadzą kolejnemu użytkownikowi narożnika ;)

Posted

[quote name='Andzike']Ale ogłoszenia się przydadzą kolejnemu użytkownikowi narożnika ;)[/QUOTE]

Ooooo.. czyli kolejka już zaklepana ;) (ciekawa tylko jestem dla kogo - jest już wybranka/nek???) :razz:

Posted

[quote name='Jasza']Czekam na niego ;-)

[quote name='Igam']Ooooo.. czyli kolejka już zaklepana ;) (ciekawa tylko jestem dla kogo - jest już wybranka/nek???) :razz:

Eeee.... noo... yyy... eeee....:oops:
Sytuacja ma się tak, że moje nowe serce przyjeżdza jutro z Pszczyny. Pobędzie u mnie ze 2-3 dni i jedzie do M. na działkę, gdzie w dobroczynnym towarzystwie innych schroniskowych bid ;) posiedzi do końca lipca. Jeśli w tym czasie nikt się po ślicznotę nie zglosi, to suczyna przyjeżdza do mnie. No chyba, że nie wytrzymam i ściągnę ją wcześniej... ;)

No to chodźcie do Sagi vel Bazyli ;)

http://www.dogomania.pl/threads/210230-2-Kud%C5%82ate-dziewczynki-chc%C4%85-uciec-przed-mys%C5%82owicami...Pom%C3%B3%C5%BCmy-Im!

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Ech, niedługo wytrzymałaś. ;)
A co ta Nelka taka cięta na koty? Zrobił jej co jakiś?[/QUOTE]

Właśnie, że wytrzymalam !!! ;) To taki pół-tymczas, posiedzi teraz 2-3 dni i leci na działkę, nie chcieliśmy tracić transportu ;)

Nelka koty koooocha. Baaaardzo. Przyzwyczajona do Rudolfa
[*] - kota w psiej skórze, nie ogarnia kotów, które nie chcą się z nią bawić...
A aikowe kotki wykazują daleko posunięta ostrozność jeśli chodzi o Nelę..:shake: