Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najcudniejsza !!!! :loveu::loveu::loveu:

Nad grzbiecikiem Czaputkowa będzie pracować nad morzem... ;) Muszę ja trochę stopować w uskutecznianiu jej wizji ;)
Ale obcieła w zeszłym tygodniu Czaputka na szczeniaka - pięknie wygląda :D

Widziałyście resztę zdjęć Nelsonowej mamuśki??? :D
Zupełnie inny pies :D
http://www.dogomania.pl/threads/200948-Nelsonowa-mamusia-NESIA-znalaz%C5%82a-wymarzony-domek-!?p=16772302&viewfull=1#post16772302

Posted

Ehhh... :(
Wczorajszy upadek na obcasach zaszkodził nie tylko mojej dumie, ale i kostce :(
Mam wykręconą kostkę i zerwaną torebkę stawową - z gipsu i trzech tygodni zwolnienia wynegocjowałam stabilizator i 1,5tyg. zwolnienia.
Nie mogę chodzić (a raczej nie powinnam), dostałam prochy, zastrzyki przeciwzakrzepowe, które muszę sobie robić sama (w brzuch!!! :( ) i ogólnie masakra :(
Jak ja mam spacerować z psami po plaży???

Posted

Andzike napisał(a):
Ehhh... :(
Wczorajszy upadek na obcasach zaskoczył nie tylko mojej dumie, ale i kostce :(
Mam wykręconą kostkę i zerwaną torebkę stawową - z gipsu i trzech tygodni zwolnienia wynegocjowałam stabilizator i 1,5tyg. zwolnienia.
Nie mogę chodzić (a raczej nie powinnam), dostałam prochy, zastrzyki przeciwzakrzepowe, które muszę sobie robić sama (w brzuch!!! :( ) i ogólnie masakra :(
Jak ja mam spacerować z psami po plaży???

Nieżle,niezle...musisz oszczędzać tę nogę...spacery spokojne...albo niech Cię nosi na rękach,jeszcze więcej niż dotychczas...;)

Posted

Oj Andzike! Jakiś wózeczek piaskowy trzeba skonstruować i niech pieski ciągną... Najważniejsze, że w ogóle możesz jechać. Możesz? Psy się same wylatają, a Tobie zostaje się opalać i opylać, co zrobić...

Posted

Oj, Andzike, pech jakiś...
Szkoda, że akurat przed wyjazdem...
Moja mama w zeszłym roku dzień przed urlopem zerwała wiązadła krzyżowe w kolanie, bo weszła na drzewo po śliwki na ciasto...
U niej się to skończyło operacją niestety.

Zdrówka Ci życzę, żeby nie bolało i żebyś mogła te spacery plażowe uskuteczniać ..

Posted

Oj, biedna Andzike :(
Faktycznie, nie powinnaś nadwyrężać tej nogi. Kup choć jedną kulę, żeby móc się poruszać.
Jedyny plus, że w domku będziesz i będziesz miała czas nad Neską popracować :diabloti:
Życzę Ci zdrówka!

Posted

Andzike,jod na chorą nogę jest bezcenny!!!;) Zdecydujcie się na ten wyjazd MIMO WSZYSTKO....!Nie musisz biegać po piaseczku,wystarczy,że psiuki to zrobią,Ty natomiast-odpoczniesz,posłuchasz szumu fal,pooddychasz innym powietrzem...Tz też pewnie chciałby ponosić Cię na rękach...:)

Zdrowiej szybko,bardzo Ci współczuję.

Posted

Jestem, jestem :)
Powiem Wam, że mocno się biliśmy z myślami... Bo pogoda ma być marna, bo spacerować nie będę mogła, bo się nie napiję ;) (leki przeciwzakrzepowe).
Zwyciężyła miłość do piesków - w końcu im obiecałam to morze, prawda?

Więc jedziemy. Ruszamy w nocy, żeby powitać morze rano :)

Posted

Zawsze zwycięża miłość, nieważne, jak patetycznie to brzmi ;-)
Jedźcie, i spójrz na Neskę w momencie kiedy pierwszy raz morze zobaczy.:grins::-?
Chciałabym wtedy widziec jej minę!

Posted

[quote name='Jasza']Zawsze zwycięża miłość, nieważne, jak patetycznie to brzmi ;-)
Jedźcie, i spójrz na Neskę w momencie kiedy pierwszy raz morze zobaczy.:grins::-?
Chciałabym wtedy widziec jej minę![/QUOTE]

Nie mogłam zarejestrować miny Neski gdy pierwszy raz zobaczyła morze, bo rzuciły się w jego stronę z Nelką takim tempem,że nawet nie próbowałam za nimi biec ;)
Nelka pamiętała morze :D
Morze Nelkę na pewno też ;)

Posted

[quote name='Jasza']Jeju! Morze i plaża jak z bajki!
W jakiej miejscowości byliście?
Zdradzisz?[/QUOTE]
hehe, coś czuję, że nasz gospopdarz będzie miał wkrótce najazd dogomaniaków :D

Posted

Było tak zimno, że nawet Czaputek musiał się ubierać ;)

Czaputkowa próbowała wyczesac Nesce podszerstek, ale on się chyba sam mnoży... Poza tym z Neski jest taka chudzina, że czesanie ją "boli" :(