Andzike Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 mamanabank napisał(a):Tymczasem podklejam sobie ja :-) Ja oczywiście też, bo jakżeby inaczej :) Cudna moja Nelcia w fioletach :D :D :D Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Andzike a jak ja teraz znajdę wątek Twojej niedojechanej? Do tej pory wchodziłam przez Twój banerek. Quote
Dzika_Figa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='mamanabank']Andzike a jak ja teraz znajdę wątek Twojej niedojechanej? Do tej pory wchodziłam przez Twój banerek. Nie przyznam się, ile świństw mi przeszło przez myśl, zanim zrozumiałam, o co Ci chodzi... Quote
jostel5 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Nie przyznam się, ile świństw mi przeszło przez myśl, zanim zrozumiałam, o co Ci chodzi... Jakich,jakich???? :) Bardzom ciekawa...!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A mnie brakuje bannerka EMMY...Jak ja mam teraz głosować?:roll::mad: Quote
Florentynka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No, ja też zagubiona w sprawie Emmy. Co nie znaczy, że masz ściągnąć banerek z Nelką, o nie! Quote
Dzika_Figa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 jostel5 napisał(a):Jakich,jakich???? :) Bardzom ciekawa...!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No najpierw pomyślałam, że może mamanabank zrobiła literówkę i chodziło o nierozjechaną i się zastanawiałam, kto na dogo chce psa rozjeżdżać i dlaczego, a potem było już tylko gorzej... Quote
Andzike Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja się posikam :D :D :D Zastanawiałam się o co chodzi z niedojechaną ;) Niedojechana Neska :D Będzie o jakiejś dziwnej porze rano ;) Może nawet TZ się nie obudzi, a jak się obudzi to wmówię mu, że Neska jest już od jakiegoś czasu (chorutki trochę to moze uwierzy ;) A link do Emmy jest tu :) http://www.miejscedobrejenergii.pl/hostel-emma Bardzo proszę sobie dodać do ulubionych i głosować, głosować, głosować;) Emma wróci do banerka jak się bazarro skończy i wszyscy będą dojechani :) Quote
mamanabank Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Do Neski się zapisałam, a Emmę wstawiłam sobie sama do siebie, bo już to widzę jak będę pamiętać o tym, żeby szukać w zakładkach. Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 mamanabank napisał(a):Do Neski się zapisałam, a Emmę wstawiłam sobie sama do siebie, bo już to widzę jak będę pamiętać o tym, żeby szukać w zakładkach. Super dzięki - ja jestem zbyt zachwycona kolorystyką swoich banerków, żeby coś zmieniać ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Andzike napisał(a):Super dzięki - ja jestem zbyt zachwycona kolorystyką swoich banerków, żeby coś zmieniać ;) Hihi, jakbyś potrzebowała jednak zmienic banerki (bazarek się skończy a Saba znajdzie dom), to polecam swoje usługi - zawsze Ci mogę zrobić pod kolor, na zamówienie. Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Hihi, jakbyś potrzebowała jednak zmienic banerki (bazarek się skończy a Saba znajdzie dom), to polecam swoje usługi - zawsze Ci mogę zrobić pod kolor, na zamówienie. No to teraz będziesz jako pierwsza wiedziała o każdym kolejnym tymczasowiczu... ;) wielkie dzięki! Quote
Dzika_Figa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Andzike napisał(a):No to teraz będziesz jako pierwsza wiedziała o każdym kolejnym tymczasowiczu... ;) wielkie dzięki! Temu właśnie służył ten podtęp ;) Quote
Andzike Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Temu właśnie służył ten podtęp ;) Zorka w DS, więc szybciutko zapraszamy do Neski (o ile wszystkich tam jeszcze nie ma... ) Quote
Jasza Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Jesteśmy i tu i tam, chociaż mi się myli troszkę.. Sarenka z Neską i wątek Neli, jako taki wątek-matka, a potem wątki-klony, kolejnych tymczasowuczów/tymczasowiczek... I...nie wiem co chciałam przez to powiedzieć....:oops::roll: Quote
Andzike Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ciekawa jestem kto dokończy sprzątanie i pójdzie ze święconką...:roll: Quote
UBOCZE Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Neska chyba większa od Nelci...:lol: Tak sądzę po łapkach... Quote
Andzike Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 UBOCZE napisał(a):Neska chyba większa od Nelci...:lol: Tak sądzę po łapkach... Nelki łapki kończą się w połowie łapek Neski... ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Wszystkim ludziom życzymy wesołyśch Świąt, a psom, kotm i innym zwierzom wspaniałych domów Quote
Andzike Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Qrcze, mam problem z Nelką. Pomimo początkowego braku focha - Neska to pierwszy tymczasowicz przy którym Nelka jest tak nieszczęśliwa :( Neska nic sobie nie robi z niechęci Nelki - zaczepia ją łapą, kitrasi się koło niej, kładzie na niej. Nelka burczy ostrzegawczo, ale do tej pory jej takiej nie widziałam - to nie jest delikatne burczenie na Nelsona pokazujące szczurkowi gdzie jego miejsce. To jest mega wielkie niezadowolenie. Nelka potrafi demonstracyjnie zeskoczyć z narożnika jak Neska na niego wejdzie i jak zaczynamy się przytulać - jeśli Neska wskoczy na łóżko - to Nelki na nim nie ma. To nie jest agresja (bo w Nelce nie ma cienia agresji) i na szczęście Neska też jest mega łagodna i nic sobie nie robi z sygnałów ostrzegawczych (w sensie sama nie pokazuje zębów). Inaczej mogłoby być nieciekawie :( Jak wołam Nelkę, żeby się z nią poprzytulać, to między nas od razu ładuje się Neska i jest pierwsza do pieszczot... Nie wiem czy to kwestia tego, że Neska jest sporo większa od Nelki i Nelka się czuje niepewnie czy po prostu moja suczyna ma dość... :( Quote
Florentynka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Wiesz, pies też człowiek... Może po prostu Neska Nelce nie przypasowała. Psy też się po prostu potrafią nie lubić i już. Postaraj się może w tym wszystkim znaleźć jakąś "niszę" tylko dla Nelki. Ja na przykład byłam bezwzględna przy Skutku w kwestii wpuszczania do łóżka - a raczej niewpuszczania. To był przywilej zarezerwowany dla moich psów. Brak focha ze strony Nelki może tez być objawem tego, że od początku poczuła się "przytłoczona" Neską. Quote
Jasza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nelka i tak jest megacierpliwa, przy tylu kolejnych, zmieniających się jak w kalejdoskopie tymczasach.. Może Neska rzeczywiście jest troszeńkę większa niż wcześniejsi przybysze, i Nela się czuje niekomfortowo..a może to kwestia "zwykłego" lubienia i nielubienia, jak pisała Florentynka... Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Tak czy siak dziewczyny trochę sobie poukładały relację, a raczej Nelka pokazała Nesce, kto naprawdę rządzi... ;) Na spacerze przegoniła ją tak, że Neska miała dość. Dziś nie pozwoliłam Nesce wejść do łóżka i będę się tego trzymać - oczywiście narożnik jak najbardziej jest suczyno dostępny, ale do łóżka będzie miała wstęp tylko Nelka. Trochę mi dziwnie bo zawsze traktuję tymczasowiczów jak swoje psy i szkoda mi Neski :( Ale czas wprowadzić w końcu jakieś zasady ;) Quote
Andzike Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Moja cudna:loveu: Z Neską :) Z Neską i Nesią :D :D :D Tak pokazywala Nesce gdzie jest jej miejsce ;) Quote
Jasza Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Neska, Nela i Nesia - jak trzy matrioszki - od najwiekszej, do najmniejszej ;-) Quote
Recommended Posts