Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike a jak ja teraz znajdę wątek Twojej niedojechanej? Do tej pory wchodziłam przez Twój banerek.

Nie przyznam się, ile świństw mi przeszło przez myśl, zanim zrozumiałam, o co Ci chodzi...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Nie przyznam się, ile świństw mi przeszło przez myśl, zanim zrozumiałam, o co Ci chodzi...

Jakich,jakich???? :) Bardzom ciekawa...!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A mnie brakuje bannerka EMMY...Jak ja mam teraz głosować?:roll::mad:

Posted

jostel5 napisał(a):
Jakich,jakich???? :) Bardzom ciekawa...!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No najpierw pomyślałam, że może mamanabank zrobiła literówkę i chodziło o nierozjechaną i się zastanawiałam,
kto na dogo chce psa rozjeżdżać i dlaczego, a potem było już tylko gorzej...

Posted

Ja się posikam :D :D :D
Zastanawiałam się o co chodzi z niedojechaną ;)
Niedojechana Neska :D Będzie o jakiejś dziwnej porze rano ;) Może nawet TZ się nie obudzi, a jak się obudzi to wmówię mu, że Neska jest już od jakiegoś czasu (chorutki trochę to moze uwierzy ;)

A link do Emmy jest tu :)
http://www.miejscedobrejenergii.pl/hostel-emma

Bardzo proszę sobie dodać do ulubionych i głosować, głosować, głosować;)

Emma wróci do banerka jak się bazarro skończy i wszyscy będą dojechani :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Do Neski się zapisałam, a Emmę wstawiłam sobie sama do siebie, bo już to widzę jak będę pamiętać o tym, żeby szukać w zakładkach.

Super dzięki - ja jestem zbyt zachwycona kolorystyką swoich banerków, żeby coś zmieniać ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Super dzięki - ja jestem zbyt zachwycona kolorystyką swoich banerków, żeby coś zmieniać ;)

Hihi, jakbyś potrzebowała jednak zmienic banerki (bazarek się skończy a Saba znajdzie dom), to polecam swoje usługi - zawsze Ci mogę zrobić pod kolor, na zamówienie.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Hihi, jakbyś potrzebowała jednak zmienic banerki (bazarek się skończy a Saba znajdzie dom), to polecam swoje usługi - zawsze Ci mogę zrobić pod kolor, na zamówienie.

No to teraz będziesz jako pierwsza wiedziała o każdym kolejnym tymczasowiczu... ;)
wielkie dzięki!

Posted

Jesteśmy i tu i tam, chociaż mi się myli troszkę..
Sarenka z Neską i wątek Neli, jako taki wątek-matka, a potem wątki-klony, kolejnych tymczasowuczów/tymczasowiczek...
I...nie wiem co chciałam przez to powiedzieć....:oops::roll:

Posted

Qrcze, mam problem z Nelką. Pomimo początkowego braku focha - Neska to pierwszy tymczasowicz przy którym Nelka jest tak nieszczęśliwa :(
Neska nic sobie nie robi z niechęci Nelki - zaczepia ją łapą, kitrasi się koło niej, kładzie na niej. Nelka burczy ostrzegawczo, ale do tej pory jej takiej nie widziałam - to nie jest delikatne burczenie na Nelsona pokazujące szczurkowi gdzie jego miejsce. To jest mega wielkie niezadowolenie.
Nelka potrafi demonstracyjnie zeskoczyć z narożnika jak Neska na niego wejdzie i jak zaczynamy się przytulać - jeśli Neska wskoczy na łóżko - to Nelki na nim nie ma.
To nie jest agresja (bo w Nelce nie ma cienia agresji) i na szczęście Neska też jest mega łagodna i nic sobie nie robi z sygnałów ostrzegawczych (w sensie sama nie pokazuje zębów). Inaczej mogłoby być nieciekawie :(
Jak wołam Nelkę, żeby się z nią poprzytulać, to między nas od razu ładuje się Neska i jest pierwsza do pieszczot...
Nie wiem czy to kwestia tego, że Neska jest sporo większa od Nelki i Nelka się czuje niepewnie czy po prostu moja suczyna ma dość... :(

Posted

Wiesz, pies też człowiek... Może po prostu Neska Nelce nie przypasowała. Psy też się po prostu potrafią nie lubić i już. Postaraj się może w tym wszystkim znaleźć jakąś "niszę" tylko dla Nelki. Ja na przykład byłam bezwzględna przy Skutku w kwestii wpuszczania do łóżka - a raczej niewpuszczania. To był przywilej zarezerwowany dla moich psów.
Brak focha ze strony Nelki może tez być objawem tego, że od początku poczuła się "przytłoczona" Neską.

Posted

Nelka i tak jest megacierpliwa, przy tylu kolejnych, zmieniających się jak w kalejdoskopie tymczasach..
Może Neska rzeczywiście jest troszeńkę większa niż wcześniejsi przybysze, i Nela się czuje niekomfortowo..a może to kwestia "zwykłego" lubienia i nielubienia, jak pisała Florentynka...

Posted

Tak czy siak dziewczyny trochę sobie poukładały relację, a raczej Nelka pokazała Nesce, kto naprawdę rządzi... ;)
Na spacerze przegoniła ją tak, że Neska miała dość.

Dziś nie pozwoliłam Nesce wejść do łóżka i będę się tego trzymać - oczywiście narożnik jak najbardziej jest suczyno dostępny, ale do łóżka będzie miała wstęp tylko Nelka. Trochę mi dziwnie bo zawsze traktuję tymczasowiczów jak swoje psy i szkoda mi Neski :( Ale czas wprowadzić w końcu jakieś zasady ;)