Florentynka Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jasza napisał(a):Abstrakcyjny, ale nie dla psa :diabloti: Mamanabank - a może bazarek z opowiadaniami Córci? Limitowana edycja, ręcznie malowane ilustracje i odcisk łapki Mopika gratis .. Popieram i oświadczam, że ja to kupię. na pewno to samo dziecię, albo ktoreś inne jest utalentowane plastycznie i może zrobić ilustracje... Quote
mamanabank Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Dziękuję ale chyba mnie to przerasta :-) Sam skład, skanowanie... ech, nie nadaję się do tego ;-) Quote
Andzike Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 mamanabank napisał(a):Dziękuję ale chyba mnie to przerasta :-) Sam skład, skanowanie... ech, nie nadaję się do tego ;-) Hmmm... jak dostanę oryginał to mogę pokopiować i nawet rozesłać ;) Było już u Sary, ale zostawię sobie tu, ku pamięci... Mistrzynie w barłożeniu :D Poziom zaawansowany :) Quote
jostel5 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tutaj Sara wygląda na mniejszą od Nelki!:crazyeye::evil_lol: http://img833.imageshack.us/img833/7241/dzi2.jpg Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nelka jest mistrzynią barłożenia! Jak jakiś pies od niej się nie nauczy, to już nic mu nie pomoże ;) Quote
Andzike Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Nelka jest mistrzynią barłożenia! Jak jakiś pies od niej się nie nauczy, to już nic mu nie pomoże ;) Sara opanowała tą umiejętność na tak wysokim poziomie, że poszła w świat...:multi::placz::loveu::roll::shake::multi: Więc Nelka ma nową uczennicę - Zorkę :D http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-czeka-na-dom-sta%C5%82y-w-DT Quote
Jasza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 I co, ma Zorka te filce, czy nie? Za uszami ;-) Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jasza napisał(a):I co, ma Zorka te filce, czy nie? Za uszami ;-) Ma, ma ;) Zaraz idziemy się kąpać :) Quote
Jasza Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 No, Miśka miała takie, jakby jej drugie uszko wyrosło. Tą sierść za uszkami ma jeszcze bardziej delikatną niż na łapkach i grzbiecie, taką mięciutką jak pajęczynka.:loveu: Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://img140.imageshack.us/img140/1179/p1180181.jpg Suczynia tak pięknie komponuje się kolorystycznie z tłem ,że do ds powinna iść razem z kanapą...:) Quote
Florentynka Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='jostel5']http://img140.imageshack.us/img140/1179/p1180181.jpg Suczynia tak pięknie komponuje się kolorystycznie z tłem ,że do ds powinna iść razem z kanapą...:) Oszalałaś? To jest ten słynny magiczny narożnik o cudownych właściwościach! To jest ta trampolina w lepsze życie, ten start, ta przyszłość świetlana ! To jest, wreszcie, najsłynniejszy narożnik na dogo! Andzike , nie oddawaj go nigdy! Jak Ci się znudzi - wystaw na bazarek, oczywiście z opisem w postaci historii tych wszystkich psów, które odbijając się z narożnika wykonały skok w lepsze jutro. Quote
jostel5 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Herezje opowiadam,wiem,ale to taka mała prowokacja...:) Narożnik Andzike jest święty i też będę go bronić własną (obfitą ;)) piersią jak niepodległości,gdyby chciała się go kiedykolwiek pozbyć! I nie zgadzam się z Tobą,że to najsłynniejszy narożnik na dogo....! To jest najsłynniejszy narożnik w Polsce,a kto wie,czy nie w Europie...! Obejrzałam sobie Twojego Gjalpa .....mmmmmmmmmmmmmmmmmm......! Marzenie! Quote
Dzika_Figa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='jostel5']Herezje opowiadam,wiem,ale to taka mała prowokacja...:) Narożnik Andzike jest święty i też będę go bronić własną (obfitą ;)) piersią jak niepodległości,gdyby chciała się go kiedykolwiek pozbyć! I nie zgadzam się z Tobą,że to najsłynniejszy narożnik na dogo....! To jest najsłynniejszy narożnik w Polsce,a kto wie,czy nie w Europie...! Obejrzałam sobie Twojego Gjalpa .....mmmmmmmmmmmmmmmmmm......! Marzenie! A nie potrzebujesz Ty czasem biustonosza na tą pierś? Mamy taki bazarek... Quote
Dzika_Figa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jostel5 napisał(a):No,jaka,skubaniutka,sprytna...;) Idę....:) Haha! Udało się! Quote
Andzike Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Hehe, ale marketing ;) Co do narożnika - jak już całkowicie obrzydnie mi patrzenie jak załatwił go Nelson i postanowię wymienić go na nowy, to ten wyląduje w jakimś hoteliku dla psów czy innym azylu. A póki co - przykrywam futrzakiem i w głębi ducha też trochę wierzę w jego magiczne właściwości ;) Quote
Andzike Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Nie pamiętam gdzie, ale ktoś się kiedyś pytał jak wygląda mina "na zbitego osioła" - ano właśnie tak ;) Zdjęcie 18+ tak się zachowywał Marcel zaraz po obudzeniu się z narkozy po odjajczeniu - widocznie mocno przeżył stratę ;) Nelka postanowila się zlitować nad rekonwalescentem - normalnie nie pozwoliłaby na to ;) Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Wiem, ze na szkodnikach by mnie wyśmiano, więc ponarzekam sobie tutaj... Nelka jest maniaczką suwaczków i guziczków, pała do nich jakąś chorą namiętnością - każdą poszewkę na pościel mam pozbawioną guziczków i suwaczków, bo Nelka je pracowicie przeżuwa. Przed chwilę spojrzałam na nią i widzę, że coś żuje na narożniku - jedna z rudych poduszek nie ma już suwaczka i przy okazji rogu... Ona to chyba traktuje jak pluszaki - im też wygryza oczka i noski od razu... ;) Quote
Florentynka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Straszny szkodnik ! Kup jej taką poduszkę na zamek i z oczkami - będzie przeszczęśliwa! A w minie "zbitego osioła" jest na moje oko maleńkie ostrzegawcze "uwaga, osiołek może wierzgnąć!" Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Florentynka napisał(a):Straszny szkodnik ! Kup jej taką poduszkę na zamek i z oczkami - będzie przeszczęśliwa! Tak, dokładnie coś takiego chcę. Ma mieć dużo suwaczków, guziczków i oczków ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Andzike napisał(a):Tak, dokładnie coś takiego chcę. Ma mieć dużo suwaczków, guziczków i oczków ;) Powiedzmy, że mogę specjalnie z myślą o Tobie wyprodukować poszewkę na poduszkę z samych zamków błyskawicznych. I poozdabiać guzikami. I, żeby nie było za miło, wystawić na bazarku.... Chciałabyś? Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Powiedzmy, że mogę specjalnie z myślą o Tobie wyprodukować poszewkę na poduszkę z samych zamków błyskawicznych. I poozdabiać guzikami. I, żeby nie było za miło, wystawić na bazarku.... Chciałabyś? A wystaw ;) Nie sądzę, żeby były tłumy chętnych ;) Poszewka na jaska - będziemy ja wszędzie ze sobą zabierać i w ten sposób oszczędzimy parę poszewek :D Dzięki :D Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Andzike napisał(a):A wystaw ;) Nie sądzę, żeby były tłumy chętnych ;) Poszewka na jaska - będziemy ja wszędzie ze sobą zabierać i w ten sposób oszczędzimy parę poszewek :D Dzięki :D No co Ty, tłumy chętnych będą ;) Serio? Dobra, ale to może nastąpić dopiero za kilka miesięcy, nie wiem jak będę stałą z czasem. Kolorystykę jaką sobie życzysz? Quote
Andzike Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzika_Figa napisał(a):No co Ty, tłumy chętnych będą ;) Serio? Dobra, ale to może nastąpić dopiero za kilka miesięcy, nie wiem jak będę stałą z czasem. Kolorystykę jaką sobie życzysz? Spoko, do tego czasu jakoś będę sobie radzić ;) No nie wiem... rude? albo fioletowe? hmm... muszę pomyśleć ;) Quote
Dzika_Figa Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Andzike, ten banerek zrobiłam specjalnie dla Ciebie i nie wyobrażam sobie, żebyś miała go nie podkleić... Quote
Recommended Posts