Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Abstrakcyjny, ale nie dla psa :diabloti:
Mamanabank - a może bazarek z opowiadaniami Córci?
Limitowana edycja, ręcznie malowane ilustracje i odcisk łapki Mopika gratis ..

Popieram i oświadczam, że ja to kupię. na pewno to samo dziecię, albo ktoreś inne jest utalentowane plastycznie i może zrobić ilustracje...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
Dziękuję ale chyba mnie to przerasta :-) Sam skład, skanowanie... ech, nie nadaję się do tego ;-)

Hmmm... jak dostanę oryginał to mogę pokopiować i nawet rozesłać ;)

Było już u Sary, ale zostawię sobie tu, ku pamięci...

Mistrzynie w barłożeniu :D

Poziom zaawansowany :)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Nelka jest mistrzynią barłożenia!
Jak jakiś pies od niej się nie nauczy, to już nic mu nie pomoże ;)

Sara opanowała tą umiejętność na tak wysokim poziomie, że poszła w świat...:multi::placz::loveu::roll::shake::multi:

Więc Nelka ma nową uczennicę - Zorkę :D

http://www.dogomania.pl/threads/204777-Zorka-tr%C3%B3jbarwna-d%C5%82ugow%C5%82osa-ma%C5%82a-suczka-czeka-na-dom-sta%C5%82y-w-DT

Posted

No, Miśka miała takie, jakby jej drugie uszko wyrosło.
Tą sierść za uszkami ma jeszcze bardziej delikatną niż na łapkach i grzbiecie, taką mięciutką jak pajęczynka.:loveu:

Posted

[quote name='jostel5']http://img140.imageshack.us/img140/1179/p1180181.jpg

Suczynia tak pięknie komponuje się kolorystycznie z tłem ,że do ds powinna iść razem z kanapą...:)
Oszalałaś? To jest ten słynny magiczny narożnik o cudownych właściwościach! To jest ta trampolina w lepsze życie, ten start, ta przyszłość świetlana ! To jest, wreszcie, najsłynniejszy narożnik na dogo!
Andzike , nie oddawaj go nigdy! Jak Ci się znudzi - wystaw na bazarek, oczywiście z opisem w postaci historii tych wszystkich psów, które odbijając się z narożnika wykonały skok w lepsze jutro.

Posted

Herezje opowiadam,wiem,ale to taka mała prowokacja...:) Narożnik Andzike jest święty i też będę go bronić własną (obfitą ;)) piersią jak niepodległości,gdyby chciała się go kiedykolwiek pozbyć!

I nie zgadzam się z Tobą,że to najsłynniejszy narożnik na dogo....! To jest najsłynniejszy narożnik w Polsce,a kto wie,czy nie w Europie...!

Obejrzałam sobie Twojego Gjalpa .....mmmmmmmmmmmmmmmmmm......! Marzenie!

Posted

[quote name='jostel5']Herezje opowiadam,wiem,ale to taka mała prowokacja...:) Narożnik Andzike jest święty i też będę go bronić własną (obfitą ;)) piersią jak niepodległości,gdyby chciała się go kiedykolwiek pozbyć!

I nie zgadzam się z Tobą,że to najsłynniejszy narożnik na dogo....! To jest najsłynniejszy narożnik w Polsce,a kto wie,czy nie w Europie...!

Obejrzałam sobie Twojego Gjalpa .....mmmmmmmmmmmmmmmmmm......! Marzenie!

A nie potrzebujesz Ty czasem biustonosza na tą pierś? Mamy taki bazarek...

Posted

Hehe, ale marketing ;)

Co do narożnika - jak już całkowicie obrzydnie mi patrzenie jak załatwił go Nelson i postanowię wymienić go na nowy, to ten wyląduje w jakimś hoteliku dla psów czy innym azylu.
A póki co - przykrywam futrzakiem i w głębi ducha też trochę wierzę w jego magiczne właściwości ;)

Posted

Nie pamiętam gdzie, ale ktoś się kiedyś pytał jak wygląda mina "na zbitego osioła" - ano właśnie tak ;)

Zdjęcie 18+ tak się zachowywał Marcel zaraz po obudzeniu się z narkozy po odjajczeniu - widocznie mocno przeżył stratę ;)
Nelka postanowila się zlitować nad rekonwalescentem - normalnie nie pozwoliłaby na to ;)

Posted

Wiem, ze na szkodnikach by mnie wyśmiano, więc ponarzekam sobie tutaj...
Nelka jest maniaczką suwaczków i guziczków, pała do nich jakąś chorą namiętnością - każdą poszewkę na pościel mam pozbawioną guziczków i suwaczków, bo Nelka je pracowicie przeżuwa.
Przed chwilę spojrzałam na nią i widzę, że coś żuje na narożniku - jedna z rudych poduszek nie ma już suwaczka i przy okazji rogu...

Ona to chyba traktuje jak pluszaki - im też wygryza oczka i noski od razu... ;)

Posted

Straszny szkodnik !
Kup jej taką poduszkę na zamek i z oczkami - będzie przeszczęśliwa!
A w minie "zbitego osioła" jest na moje oko maleńkie ostrzegawcze "uwaga, osiołek może wierzgnąć!"

Posted

Florentynka napisał(a):
Straszny szkodnik !
Kup jej taką poduszkę na zamek i z oczkami - będzie przeszczęśliwa!

Tak, dokładnie coś takiego chcę. Ma mieć dużo suwaczków, guziczków i oczków ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Tak, dokładnie coś takiego chcę. Ma mieć dużo suwaczków, guziczków i oczków ;)

Powiedzmy, że mogę specjalnie z myślą o Tobie wyprodukować poszewkę na poduszkę z samych zamków błyskawicznych.
I poozdabiać guzikami.
I, żeby nie było za miło, wystawić na bazarku....
Chciałabyś?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Powiedzmy, że mogę specjalnie z myślą o Tobie wyprodukować poszewkę na poduszkę z samych zamków błyskawicznych.
I poozdabiać guzikami.
I, żeby nie było za miło, wystawić na bazarku....
Chciałabyś?

A wystaw ;) Nie sądzę, żeby były tłumy chętnych ;)
Poszewka na jaska - będziemy ja wszędzie ze sobą zabierać i w ten sposób oszczędzimy parę poszewek :D
Dzięki :D

Posted

Andzike napisał(a):
A wystaw ;) Nie sądzę, żeby były tłumy chętnych ;)
Poszewka na jaska - będziemy ja wszędzie ze sobą zabierać i w ten sposób oszczędzimy parę poszewek :D
Dzięki :D

No co Ty, tłumy chętnych będą ;)
Serio? Dobra, ale to może nastąpić dopiero za kilka miesięcy, nie wiem jak będę stałą z czasem.
Kolorystykę jaką sobie życzysz?

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No co Ty, tłumy chętnych będą ;)
Serio? Dobra, ale to może nastąpić dopiero za kilka miesięcy, nie wiem jak będę stałą z czasem.
Kolorystykę jaką sobie życzysz?

Spoko, do tego czasu jakoś będę sobie radzić ;)
No nie wiem... rude? albo fioletowe? hmm... muszę pomyśleć ;)